Bende isterim:çok üzgünüm:
bunlar elde kaldı. yokmu isteyen.
ben bunu beğendim.
barçman mapusa düşmüş.
duygucum abine üzüldüm canım. benim bir öğrencim tam yüz felci geçirmişti. tedaviyle düzeldiydi. cereyanda filan kalmış olmalı. yinede tedbiri elden bırakmamakta fayda var. ankaraya gitmesi iyi olmuş. dualarım seninle canım.
olayın dışında kaldımniye ağlıyorsun anlamadım vala ... :sm_confused:
ank ablam sana da örem mi :)) tuvalet paspasından :)))))))))) zemuszemus
firstlady ablam yaaa evine bayıldım ,heheh ben de komşun olayım yaa ,bana da bul bi dene :)) :lepi:
muhteşem üçlü dama çıkmış. :1shok::jeyyar:
Lereenim beraber gidelim:1hug:...huzur meleğim benimopuyorumnanaktan
sen enişte beyle büyük olan bölümde kalın bana küçük bölüm yeter de artar bilemopuyorumnanaktan zemuszemus zemuszemus
melish83 al buda senin olsun. elim çok açık değil mi.:jeyyar:
şu herüfü alıp geliyom irnacımopuyorumnanaktan
şu herüfü alıp geliyom irnacımopuyorumnanaktan
bende geliyorum sarduş
kıslar reklama girmesez...biz nasılsa kardeş topikiz....bunu mutlaka görmenizi isitorum
@@@ .... KK Kadın Sığınma Evi .... @@@@ - Sayfa 202 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
gördümde ben ordaki geyike yetişemiyom zakkumum.zehir gibiler hepside.şıp şıp soru hazır cevap hazır sanküüümmm.:çok üzgünüm:
gördümde ben ordaki geyike yetişemiyom zakkumum.zehir gibiler hepside.şıp şıp soru hazır cevap hazır sanküüümmm.:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?