Flash Flash yelerimizin son dakika haberleri

bu günde senin topikine misafirliğiye gelecektikmafoldumben

Barçman daha topikler arasında altun günü yapacaktık:1no2: topikler arası fair play ruhunu geliştirip turnuvalar yapacaktıksenağlama bütün planlarım suya düştümafoldumben

:enbuyukkk: çaktığın kazık adınakaydirigubbakcemile

holdinglerimiz bünyesinde şirket evlilikleri düğünleri yapıp halay çekecektik OMG mafoldumben

:enbuyukkk: çaktığın kazık adınakaydirigubbakcemile

mafoldumben mafoldumben senağlamasenağlamasenağlama

D@ğçiceğim senin evin

Bayıldım ben bunnaa:dance: ama bana çok büyük kızlar,hepiciğinizi beklerim.opuyorumnanaktan Yerini tam bilemiycem amakaydirigubbakcemile3 sankim Dubai gibikaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3

Firstlady senin ablam evin

:1shok:bu kadar büyük evi nasıl temizlerim ben.senağlama bana 3 oda 1 salon temizlemek bile zor geliyor. vay başıma gelenler. kafayı bu aralar temizlikle bozmuşum ben. bana yapılır mı bu.:jeyyar: kedimde habire evi tüy yumağına çeviriyor.:çok üzgünüm:
yinede çok teşekkürler canım.naniknanik Şeniz:roflol:

canım yaaa iki gözüm 2 çeşme hıçkıra hıçkıra ağlıyrım şu an

kıyamam sana yaaaa bişey mi oldu acaba :1hug:

ablam tutarız bir yardımcı olur biter merak etme sen kaydirigubbakcemile5

Bayıldım ben bunnaa:dance: ama bana çok büyük kızlar,hepiciğinizi beklerim.opuyorumnanaktan Yerini tam bilemiycem amakaydirigubbakcemile3 sankim Dubai gibikaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3

dubainin ankara şubesi bu ev sen çağır biz hemen geliriz

bakın ben bu evi istiyom.delikafadulden

bi güzel temizleyip boyadım mı ooohhh ne harika olcak.

yardıma geliyoz o zaman hep beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…