dedikodumuzu yapmayın gelin topikde konuşak:1closedeyes:http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/284250-kk-kadin-siginma-evi-211.html
yok ancak bizi bura paklaaarr.kaydirigubbakcemile3
ben gariiiiiippp,ben öksüüüzzz,ben yetiiiimmm vayyyy
işi gücü boşver KK .........zemuszemuszemuszemus
çoluğu cocuğu unut KK.. zemuszemuszemuszemus
kocaya bi tekmik KK..... zemuszemuszemuszemus
misafire kapı açma KK.. zemuszemus zemuszemus
temizlik ütü yapma KK. zemuszemus zemuszemus
yanımızda KK olsun bizeeee yeteeeeropuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
yaşasın KK :enbuyukkk:
bir ben değilmişimmmmm...hihoyyyt amann çiçeğiimm yaktığım yemeklerin hatti hesabı yoookkk...:mymeka: yemekten çook tüpe acıyom yaaa..:roflol::roflol::roflol::roflol:
Ben çaydanlık bilem yaktım biliyon mu?:roflol::roflol:
selam kızlar ben geldim,net yeni bağlandıhihoyyyt
ben geldim ama kocamıda getirdim:))))ne yakışıklı dimi:asigim:
ya benim barçman ablam gene mapuslara düşmüşsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
:roflol::roflol::roflol::roflol:
Ben çaydanlık bilem yaktım biliyon mu?:roflol::roflol:
ben geldim ama kocamıda getirdim:))))ne yakışıklı dimi:asigim:
selam kızlar ben geldim,net yeni bağlandıhihoyyyt
varya efsun bu gece rüyamda barçman bana misafirliğe gelmişti.o kadar istememe rağmen fazla oturmadı.çünkü benim evin her tarafı toz içindeydi ,yinede dolabtan onun için kavurma varmış bez torbaya bastırılmış,ondan cıkarıyorumki yesin diye cokacimcoook,ama bi geliyorumki barçman gitmiş bilee.
rüyamı ona anlatacaktım ama baktımki gercekten gitmiiş..CADIARZU
artık rüyalarımdada kk var..zemuszemus hatta o kadar etkisinde kaldımki rüyanın,bugün temizliğe kalktıım kııss,halı bile yıkadııııımm.
ay inşallah kısa sürelidir kapsama dışı.tezcek gelir yaa :Saruboceq:
Roşum buda senin
olamaaz barçman ablam mapusta mı mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
canum çok teşekkür ederim.evde benim gibi yamukkdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenKısmetsiz kedim buda senin
ah sarduşum bazen bende boğuluyorum.:çok üzgünüm:aliim başım gidiyim uzaklara istiyorum..hadi gel beraber kaçalım gidelim kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilebana hediye etbenneyaptımki barçman gibi alıp başımı gitmeyi öyle çok istiyorum öyle bir yere:çok üzgünüm: kocadan da istanbuldan da boyumca boğulmuş durumdayımmafoldumben
bunlar elde kaldı. yokmu isteyen.
ben bunu beğendim.
varya efsun bu gece rüyamda barçman bana misafirliğe gelmişti.o kadar istememe rağmen fazla oturmadı.çünkü benim evin her tarafı toz içindeydi ,yinede dolabtan onun için kavurma varmış bez torbaya bastırılmış,ondan cıkarıyorumki yesin diye cokacimcoook,ama bi geliyorumki barçman gitmiş bilee.
rüyamı ona anlatacaktım ama baktımki gercekten gitmiiş..CADIARZU
artık rüyalarımdada kk var..zemuszemus hatta o kadar etkisinde kaldımki rüyanın,bugün temizliğe kalktıım kııss,halı bile yıkadııııımm.
ay inşallah kısa sürelidir kapsama dışı.tezcek gelir yaa :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?