Nasıl yani kaldırılacak , ama ama niyemafoldumben
Bu güzel diziyi niye kaldırıyorlar kibilmiyorumkismile
Olmazki ama ya:çok üzgünüm: haksızlık bu.
Çok sarmıştım ben bu diziye.:gitme:
Amaaan ne anlar elin gavurları diziden, bilim kurgudan,:umursamaz:
ABC Türkler için çeksin bari, bitmez, bitemez bu dizi.
Lost da bitiyor, netcez peki şimdi.
Lan zorla Aşkı memnu izletcekler bunlar bize he, izlemiyom kardeşim, izlemiycemalsanaalsanasmile
Hoof, siz ciddisiniz kanımca kızlar.:çok üzgünüm:
bende bir hevesle bu bölümün kriiğini yapalım diye girmiştim ki topiğe, yazılanları gördüm:1no2:
faceteki grup yikiliyor kaldirmasinlar diye ama ne kadar dikkate alinir bilemiyorum
yahu bu mark ne kadar salak ya adam diyo bak boyle yaparsan bu olcak diye yine de kafasi basmiyo.
Ama o sarışın adam dediya, birçok kere geleceği gördüm, alternatif gelecekler, hepsindede sen öldürülüyordun diye. Yani Mark ne yaparsa yapsın yinede o şeyler yaşanacak. Mark yine o adama saldıracak. Ama adamda saldırılmıycak gibide değil hani ha, uyuz uyuz konuşuyor, kim olsa tekme tokat döver onu.alsanaalsanasmile
kızlar dizi yarın son diyolar, doğru mu bilginiz var mı:hulya:
sanirim sezon finali gibi olacakmis fox a gececekmis öyle diyorlar ama bilmiyorum ne kadar dogru
Ama o sarışın adam dediya, birçok kere geleceği gördüm, alternatif gelecekler, hepsindede sen öldürülüyordun diye. Yani Mark ne yaparsa yapsın yinede o şeyler yaşanacak. Mark yine o adama saldıracak. Ama adamda saldırılmıycak gibide değil hani ha, uyuz uyuz konuşuyor, kim olsa tekme tokat döver onu.alsanaalsanasmile
yahu sarışın adam belki ongörülerinden sadece birinde öyle gördü ama kşkışrtmak için mark ı öyle söyledi adam fbi ajanı olmuş hala her denilene inanıyor öyle olsa inadına kavga etmem ben yahu kendimi tutarım gidip akşam içki içmem doğruca kendimi kilitlerim bi yere bunlar yaşanmasın diye.
valla dizinin en salak karakteri mark.
bi de o gerizekalı kanserli doktor bozuntusu da var. neymiş keikoyu orda niye bırakmış mış niye bırakmasın kız sana kör kütük aşık ister mi onu ordan çıkarmak
olivyada malın gözü valla.. en yakışıklı herüfleri o götürüyo..
eee sezon finali gibi oldu bu..pek finale benzemedi o yüzden sanirim devam etme sansi var..
mark ölmemistir herhalde
nicole üzüldüm,keikoya uyuzum
marki seviyim cok seviyim ama oda azicik kirik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?