• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Flört dönemii

asortik1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2016
244
103
103
Flört dönemindeyiz hoşlanıyorum ondan ama o bana tatlı kız ,prenses falan derken ben hiçbi şey diyemiyorum.Canım falan der ya insan o bile yok :KK12:Böyle mi olur yoksa çocuk aman ne soğuk kız mı der ? Nasıl hitap etmem gerekir hiç bilmiyorum.Yardım edin kızlar:KK42:

Flört dönemindeyiz hoşlanıyorum ondan ama o bana tatlı kız ,prenses falan derken ben hiçbi şey diyemiyorum.Canım falan der ya insan o bile yok :KK12:Böyle mi olur yoksa çocuk aman ne soğuk kız mı der ? Nasıl hitap etmem gerekir hiç bilmiyorum.Yardım edin kızlar:KK42:
Hemen içli dışlı olmak iyi değil bence , soguk olmayın ama mesafe candır.

içinden geldiği gibi davran..adı üstünde flört bu...kendin ol...

Ne kadardır berabersiniz?
Başlarda olur öyle, içinizden gelince söylersiniz.
Hatta ilişki ilerledikçe şu aşamaya geçebilirsiniz. :))
beybiliboy-cihan-ceylan.jpg

Bir erkek bana tatlı kız ya da prensesim deseydi uzaklaşırdım ben ya.
Ne bileyim hoşuma gitmiyor bu tip hitaplar.
Daha ne kadar oldu birlikte olalı, yaşlarınız kaç ?

Flört döneminde özellikle ilk bir kaç gübde tatlı söz duydum mu uzaklaşırım bana çok sıcak gelmiyor açıkçası bende diyemem gerçi ben sevgiliyken bile canım cicim diyemeyen bir insanım belki de ondan öyle oluyordur bana :)

Flört döneminde özellikle ilk bir kaç gübde tatlı söz duydum mu uzaklaşırım bana çok sıcak gelmiyor açıkçası bende diyemem gerçi ben sevgiliyken bile canım cicim diyemeyen bir insanım belki de ondan öyle oluyordur bana :)
Yani banada çok sıcak gelmiyo aslında ama kendimi soğuk hissediyorum o öyle dediğinde ben kalıyorum çünkü

canım nasılsan öyle davran, seni olduğun gibi sevmeli. böyle mi yapsam şöle mi yapsam deme.
nazik ol ama kendin ol.

Rahatsız olduğunu anlıyorum ama o_O

Gelecekte senin de onun ilgisizliğinden, bencilliğinden ve her şeyde kendini haklı görmesinden rahatsız olma ihtimalin var böyle düşün.ayrıca rahatsız olduğuna göre demek ki içinden geldiği için değil,karşılık bekleyerek yapıyor daha çok erken flört döneminde

Back
X