- 21 Ocak 2016
- 244
- 103
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemen içli dışlı olmak iyi değil bence , soguk olmayın ama mesafe candır.Flört dönemindeyiz hoşlanıyorum ondan ama o bana tatlı kız ,prenses falan derken ben hiçbi şey diyemiyorum.Canım falan der ya insan o bile yokBöyle mi olur yoksa çocuk aman ne soğuk kız mı der ? Nasıl hitap etmem gerekir hiç bilmiyorum.Yardım edin kızlar
![]()
Ya ben hiç anlamıyorum bu işlerden :)Yakisikli naber de.
Sana tatli kiz prenses mi diyor flort mu bu bebek sever gibi
Yani banada çok sıcak gelmiyo aslında ama kendimi soğuk hissediyorum o öyle dediğinde ben kalıyorum çünküFlört döneminde özellikle ilk bir kaç gübde tatlı söz duydum mu uzaklaşırım bana çok sıcak gelmiyor açıkçası bende diyemem gerçi ben sevgiliyken bile canım cicim diyemeyen bir insanım belki de ondan öyle oluyordur bana :)
Yani normal olan bu değil mi ?Sen iyisin hatta bence oda tatlı kız prenses falan demesin
canım nasılsan öyle davran, seni olduğun gibi sevmeli. böyle mi yapsam şöle mi yapsam deme.Flört dönemindeyiz hoşlanıyorum ondan ama o bana tatlı kız ,prenses falan derken ben hiçbi şey diyemiyorum.Canım falan der ya insan o bile yokBöyle mi olur yoksa çocuk aman ne soğuk kız mı der ? Nasıl hitap etmem gerekir hiç bilmiyorum.Yardım edin kızlar
![]()
Rahatsız olduğunu anlıyorum amaBir şey deme, ona tamam elde ettim bunu bireysel moda geçebilirim rahatlığını verme![]()
Ne kadardır berabersiniz?
Başlarda olur öyle, içinizden gelince söylersiniz.
Hatta ilişki ilerledikçe şu aşamaya geçebilirsiniz. :))
![]()
Rahatsız olduğunu anlıyorum ama![]()