Bu cinsellik muhabbeti bir 2 haftalık konuşmanın arasında açıldı tabii hemen sormadı :) Ve evlilik meselesi içinde annesinin baskı yaptığını söylemişti, işimi gücümü kurdum, evleneyim artık modnda birazdaInsan once karsisindakini bir tanir. Lafi tanimadan cinsellige getiriyorsa "dervisin fikri neyse zikri de odur" misali gibi olmus...adamin niyeti bence cinsellik...araya ciddi dusunuyorumu da sıkıstırmış ki " biz nasilsa evlenicez" moduna sokmak icin...
Benim hosuma gitmedi. Iyi cesaret bence. Nabiz yoklamis.Bu cinsellik muhabbeti bir 2 haftalık konuşmanın arasında açıldı tabii hemen sormadı :) Ve evlilik meselesi içinde annesinin baskı yaptığını söylemişti, işimi gücümü kurdum, evleneyim artık modnda birazda
bu konular için açık biri değilim ben zaten. konuştuğum kişiyi savunmak için demiyorum, yanlıs anlasılmasın öncelikle ama bu konular erkek ve kadın bakış açısı olarak değişiyor :)Ben biriyle gorussem, o kisiyle de evlenmeyi dusunsem ama iyice tanidiktan sonra tabiki, bu durumda o kisiyi kaybetmemek icin bu konulara hele ki mesaj ortaminda hic girmezdim. Bu konular mesajla konusulacak seyler degil. Ha niyetim bozuksa belki, cunku en fazla yuzde elli şansım var diye dusunurdum.
Bu cinsellik muhabbeti bir 2 haftalık konuşmanın arasında açıldı tabii hemen sormadı :) Ve evlilik meselesi içinde annesinin baskı yaptığını söylemişti, işimi gücümü kurdum, evleneyim artık modnda birazda
Uzak dur.Eğer sevgili olursak, cinselliğe bakış açın ne diye sormuştu. Ve aramızda açılan bir muhabette libidom yüksek demişti:) Bilmiyorum, belkide bunlar dediğiimi yansıtmaz aslında
Katılıyorum elemanın başına vurmuş
işte bu:)adam senle arkadaş olmak istiyor bunun sonucunda da cinsellik konusunda birşeyler yaşamak istiyor ama katiyen seninle evlenmek niyetinde değil sebebi de bir erkek daha sevgili bile olmadığı kıza eğer direkt konuyu sexe getiriyorsa niyetini belli etmiştir...Eğer sevgili olursak, cinselliğe bakış açın ne diye sormuştu. Ve aramızda açılan bir muhabette libidom yüksek demişti:) Bilmiyorum, belkide bunlar dediğiimi yansıtmaz aslında
adam 7 yaş büyük ki bu da 32 ve üstü yaş ediyor ..yanı doğal sınırlarına ulaşmış ..amuda bile kalkabilir:)Yıllarrr önce ben uzaktan ilişki yürütmeye çalısırken herif kadının birini orda hamile bırakmıştı , yine de sen bilirsin :)
Onu direk evlendirsinler bence , düz duvara bile tırmanabilir :)adam 7 yaş büyük ki bu da 32 ve üstü yaş ediyor ..yanı doğal sınırlarına ulaşmış ..amuda bile kalkabilir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?