Flört dönemini geçemiyoruzz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kafayiyiceemm

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2023
62
-35
6
Kızlar merhaba yardımınıza ihtiyacım var 5 ay önce bir çocukla konuşuyorduk biz sonrasında yurt dışına gittiği için ve ben de Güven problemleri olduğu için konuşmayı kestim yaklaşık 2 ay konuştuk 1 ay önce de kuzenim aracılığı ile bana yazmak istedi benimle tekrardan konuşmak istedi ve ben de kabul ettim konuşmayı Yani her şey iyi güzel arada sıkıntılarımız oluyor ama güzel ilerliyor ancak bir aydır flört dönemini aşamadık ve bu beni rahatsız ediyor ister istemez sanki benimle öylesine konuşuyormuş gibi hissediyorum kendim de gidip flört evresini Geçelim mi artık demek istemiyorum onun adım atmasını bekliyorum ancak ne yapacağımı şaşırdım Sizce ne yapmalıyım Ne söylemeliyim daha öncesinden de birbirimizi tanıyorduk zaten flört dönemi çoktan geçmiş olmaz mı sizce ne yapmalıyım

Kızlar merhaba yardımınıza ihtiyacım var 5 ay önce bir çocukla konuşuyorduk biz sonrasında yurt dışına gittiği için ve ben de Güven problemleri olduğu için konuşmayı kestim yaklaşık 2 ay konuştuk 1 ay önce de kuzenim aracılığı ile bana yazmak istedi benimle tekrardan konuşmak istedi ve ben de kabul ettim konuşmayı Yani her şey iyi güzel arada sıkıntılarımız oluyor ama güzel ilerliyor ancak bir aydır flört dönemini aşamadık ve bu beni rahatsız ediyor ister istemez sanki benimle öylesine konuşuyormuş gibi hissediyorum kendim de gidip flört evresini Geçelim mi artık demek istemiyorum onun adım atmasını bekliyorum ancak ne yapacağımı şaşırdım Sizce ne yapmalıyım Ne söylemeliyim daha öncesinden de birbirimizi tanıyorduk zaten flört dönemi çoktan geçmiş olmaz mı sizce ne yapmalıyım
Bir konuda belirsizlik var ise bunun netleşmesi için soru sormak sizi küçük düşürmez. Karşınızdaki kişi böyle olmasından rahatsız olmayabilir ama siz belli ki rahatsızsınız biz neyiz ? sorusunuz sormak çokta zor olmamalı diye düşünüyorum.

Flört dönemini geçince ne oluyor ki görüşüyorsanız anlaşıyorsanız tamam işte. Adamda zaten uzaktaymış flört dönemini geçseniz ne olacak.
Ciddi olmadığını boşuna konuşuyormuş gibi hissediyorsanız orası başka vaktinizi öldürmeyin o zaman postalayın.

Yeterince istemiyor sevmiyor maalesef

Adam hala yurtdışında mi ne kadar kalacağı veya ne zaman döneceği belli mi ?
Kaç kez yüz yüze görüştünüz?
Çok az görüşme olduysa telefondan bende kimseyle sevgili olmak istemezdim şahsen bence sizde istemeyin .

tam olarak bu oyalıyor
Bir konuda belirsizlik var ise bunun netleşmesi için soru sormak sizi küçük düşürmez. Karşınızdaki kişi böyle olmasından rahatsız olmayabilir ama siz belli ki rahatsızsınız biz neyiz ? sorusunuz sormak çokta zor olmamalı diye düşünüyorum.
Evet gidip sordum ve bana dedi ki flört veya sevgili ne fark ediyor böyle devam edelim. Ben adı olsun dediğimde adı olsa ne fark edecek dedi. Neden benimle sevgili olmak istemiyorsun dediğimde ise bilmiyorum dedi. Ve ben de benimle takıldığını beni oyaladığını düşünüyorum deyip bitirdim konuşmayı.

Arkadaşlarında dediği gibi sorumluluk istemiyor olabilir. Çok sevse beğense şimdiye çoktan ilişkinin adı konmuştu bence. Birde yurt dışındada flörtleştikleri olabilir güvenmeyin derim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X