Flört, jöh, garip hissetme

2 haftada nasıl seni seviyorum diyebiliyor ki bu şahıs,daha yüz yüze gelmeden neyin sevgisi bu böyle.
Adam şimdiden kısıtlamaya başlamış bile yesinler onun kısıtlamalarını.

aslında tam olarak bu dönem için yazmıştım.
siyasi yorum yazıp banlanmak istemiyorum.
birkaç alıntılayan arkadaş daha olmuş sizin yorumları genel olarak beğendiğim için sadece size cevap vermek istedim.
Siyasi olarak bakmıyorum ben ama anladim sizi, yasadigimiz kötü olaylardan dolayi biraz hassasiyetim var bu konuda

Bir kere ilşkisi biteli daha 3 ay olmuş yara bandı olarak kullanıyor olabilir sizi. Birde yüzyüze görmeden nasıl bu kadar ciddi olabiliyor oda çok ilginç. Tamam birbirinize resim yolladınız ama görüntülü aradınız mı o kişimi değil mi emin misiniz? Hala instagram üzerinden mi devam ediyorsunuz konuşmaya numarasını verdi mi size? Ama bu adamdan birşey olmaz çalışmanıza kadar karışma hakkını nerden buluyor birde yani...

2 haftalık sanal ılıskıde calısma dedı tmm mı dedınız?10 senelık evlıyım,kızımın bakımı ıcın 2 senedr kocam ısı bırak dıyor 2 sene dırendım.Bu sene bende yoruldugum ııcın bırakıyorm.Kocam ıstedi diye değıl,kızımın mental saglıgı ıcın.Ama 2 sene dırendım yanı.
2 haftalık flort bırak dedı ogretmenlık bırakılyır.Hıc mı ısınıze,emegınıze saygınız yok?

Bizim su an baya uzak mesafemiz. bu gorevden sonra baska sehre gidecek, büyük ihtimal ankara olacak. ankarada olursam göreve göndermiyorlar diyor. Bu açıdan biraz olabilir gibi geliyor. Dün zaten sert konuştuğu ve beni korkuttugunu söyledim. Ankaralı olduğu için bana biraz kaba geliyor. Ben bitirecek gibi konustum ama o çözüm odakli ol seklinde konuştu. Su an ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum. Gerçekte anlaşıp mutlu olmayi ben de istiyorum artik hayatimda biri olsun da istiyorum. Acele etmek istemiyorum.

Siz de pamuğa sürecek akıl yok galiba. Sayfalarca yazılanlardan 2 yorum beğenip kendinize göre yorumlamışsınız. İlla yaşayarak tecrübe edeceğim diyorsunuz. Neyse bir sonraki konunuzu okuruz yakında. Canım sıkılıyordu bu ara zaten benim de

aslında tam olarak bu dönem için yazmıştım.
siyasi yorum yazıp banlanmak istemiyorum.
birkaç alıntılayan arkadaş daha olmuş sizin yorumları genel olarak beğendiğim için sadece size cevap vermek istedim.
doğru. asker polis kutsaldır ama şimdiki emniyet ve ordu mensuplarının çoğu işsiz kalınca asker polis olanlardan memleket aşkından değil yani. Realite bu malesef.

Yani herkes mutlu olmak ister. Ama keşke daha kolay bir mutlu olma yolu secseydim diyorum aylarca ayrı kalmak ,işteki tüm sıkıntısını stresini çekmek, ezik psikolojisini düzeltmek çok yorucu oluyor evet hala evliyim nereye kadar gidecek bilmiyorum. Ayrıca jandarmaysa beni daha bir yere yollamayacaklar işi yalan 5 sene de 3 kez suriyeye gitti yetmedi ara ara 1 aylik 6 aylik görevlere gitti. Ben kendi yaşantımdan kesit sunuyorum belki sizinki öyle olmaz hakkında hayırlısı

Pamuga sürülecek akıl mı hahahahaha orjinalini biliyorumalemsiniz yaaa

Gorev konusunda net bir sey hicbir zaman olamaz, heryerde gorevlendirme çıkabilir, sallamasin oyle kafasindan.

Offf şu tesettür konusu çok fecahat yaa. kardeşim tesettür hassasiyetin varsa tesettürlü hatun bulsana . aman yaaa

Bu jöhler falan da hem kıza yürüyen kendilrş oluyor sonrada beni kabul etme nedenin ne diyerek yani sevdigin için mi yoksa meslegim forman için mi tercih ettin demek istiyor. Hem kıza yürüyen kendisi hemde secilme sebebini bilmek istiyor tuhaf ayrıca carsıda askeri malzeme satan esnaflar var orda jöh gömlekleri pantolonları bereleri satın alıp tiktok falan cekiyorlar dikkatli olmalı. Eğitimde onemli univ mezunu erkekle bile yeri geliyor cahil chil mevzulara giriyorsun lise mezunu ve meslegiyle alakası yok diyorsun yarınbirgun sen atansan bu adam kendi kendine kompleks yapacak benden egitimli benden dah aiyi bir meslegi var diye size olay cıkarıcak. Benim esim univ mezunu ve norvecin merkezşnde büymüş yasamıs yıllarca .suan özel harkt polisi okadar timi yönetiyor egitimler veriyor herkes işte veya sivilde herseyı ona danısır daha görüşlü biri oldugu için ve o bile yeri geliyor evde benmle cahilce muhabbetler yapıyor ben dekolte giymeyi severim üzerime yapısan vücut hatlarımı belli edecek giysileri severim yurtdısında yasamıs adam arkadaslarıyla goruseceksek ve bu lanet sıcakta ince kısa bir elbise giymek istşyorsam olay cıkarır oranı buranı acıp durma illa biryerden biryerini belli edeceksin der sjsjkda hoşuma gidiyor derim evlisin artık su giyimine cekimduzen ver der.bu adamı dusunemiyorum. Yakında direttiklerini yapmazsan silahıyla da tehdit eder valla bu

Büyük ihtimal olur onun da. Su an iliski icin diyor olabilir. Gorev olmucak diye. Hakkaride vs gorev yapmış. Simdi de Suriye'de.
En baştan bu yoldan dönsem iyi olacak gibi. Zaten hayatim zor bir zorluk daha cikarmayayim.ben zaten ayri kalma konusunda yapamam, ailem de pek destekcim degil. Tek basima kalirim daha da. Bir de sehi olursa tamamen yalniz kalırım. Bunu ona nasil desem bilemiyorum. Biraz düşünüp konuyu açacağım ona da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…