- Konu Sahibi Hyuga hinata
-
Jandarma özel harekat demektir:)).bir Allahın kulu jöh ne diye sormamış
Şu donemde şu mesaj, ne kadar ayıp gerçekten hic yakıştıramadımjöh asker mi demek
bu askerlerde çok var zaten çalışmanı istemem vs. birşey olamayan asker oluyor bu memlekette.
Neyi zor oluyormuZor oluyor mj
2 haftada nasıl seni seviyorum diyebiliyor ki bu şahıs,daha yüz yüze gelmeden neyin sevgisi bu böyle.Merhaba, şimdi en basindan flörtümü anlatacağım.
Tam olarak iki hafta önce instagramdan konuşmaya başladık. o jöh ben ise öğretmenlik mezunuyum ama daha atanamadim. O lise mezunuyu ama egitimle pek alakası olmayan biri.
Ben onun mesleğine pek hâkim değilim açıkçası. Biraz anlattı ben de biraz araştırdım. Neyse biz konuşmaya başladık biraz flört gibiydi ve nasil olduysa sevgili olduk. Onun 3 ay önce bir iliskisi bitmis ve onun kaba olduğunu söylemiş bu kişi. O ise başka birini tercih ettiğini düşünüyor. baska bir fırsat gelmistir diyor. Neyse biz konuşmayı ilerlettik. Benden hoşlandığını falan soyledi, fotoğraflar attik birbirimize. Birbirimizi fiziksel olarak begendik. Sohbetlerimizde ise takildigimiz yerler, giyim konusu, benim çalışmam oldu. O sadece özelde calisirsam ve mutsuz olursam çalışmamı istemiyor. Giyim konusunda da açık şeyler giymemi istemiyor. Ben zaten açık giyinen biri değilim. Neyse biz konuşmayı ilerlettik. Sevgili olduk. Aşkım vs denilmeye başlandı. Ben biraz daha cekimser kalıyorum. Dün bana, beni kabul etme sebebin ne dedi, yani nedeh ben? Diye sordu. Acikcasi pek cevap veremedim.
Dusunerek cevap verdim ama ilk fiziksel olarak beğeniyorum dedim. Samimisin dedim. Ama tam olarak ne diyeceğimi bilemiyorum dedimm. Devamında ise, biz daha mesajlasiyoruz, fotoğraflarımızı gördük. Birbirimizden hoşlandık ama bir arada zaman gecirince belki bazi ozelliklerimiz hosumuza gitmez ydni dedim. En net o zaman karar verebiliriz. O da diyor benim degismez. Sen degiskensin yani.
Sert bir şekilde ben netim, seni seviyorum dedi. Açıkçası ben bu sert tavrından korktum.
Dünden beri kafaya taktim ve cidden ne düşüneceğimi de bilmiyorum. Ona da söyledim korktuğumu ve sert davrandığını.
Kafam karmakarışık. Ne olduğunun da farkinda degilim sanki. İçimi dökmek istedim. Dertlesmeye ihtiyacim var.
Şu donemde şu mesaj, ne kadar ayıp gerçekten hic yakıştıramadım
Siyasi olarak bakmıyorum ben ama anladim sizi, yasadigimiz kötü olaylardan dolayi biraz hassasiyetim var bu konudaaslında tam olarak bu dönem için yazmıştım.
siyasi yorum yazıp banlanmak istemiyorum.
birkaç alıntılayan arkadaş daha olmuş sizin yorumları genel olarak beğendiğim için sadece size cevap vermek istedim.
Bir kere ilşkisi biteli daha 3 ay olmuş yara bandı olarak kullanıyor olabilir sizi. Birde yüzyüze görmeden nasıl bu kadar ciddi olabiliyor oda çok ilginç. Tamam birbirinize resim yolladınız ama görüntülü aradınız mı o kişimi değil mi emin misiniz? Hala instagram üzerinden mi devam ediyorsunuz konuşmaya numarasını verdi mi size? Ama bu adamdan birşey olmaz çalışmanıza kadar karışma hakkını nerden buluyor birde yani...Merhaba, şimdi en basindan flörtümü anlatacağım.
Tam olarak iki hafta önce instagramdan konuşmaya başladık. o jöh ben ise öğretmenlik mezunuyum ama daha atanamadim. O lise mezunuyu ama egitimle pek alakası olmayan biri.
Ben onun mesleğine pek hâkim değilim açıkçası. Biraz anlattı ben de biraz araştırdım. Neyse biz konuşmaya başladık biraz flört gibiydi ve nasil olduysa sevgili olduk. Onun 3 ay önce bir iliskisi bitmis ve onun kaba olduğunu söylemiş bu kişi. O ise başka birini tercih ettiğini düşünüyor. baska bir fırsat gelmistir diyor. Neyse biz konuşmayı ilerlettik. Benden hoşlandığını falan soyledi, fotoğraflar attik birbirimize. Birbirimizi fiziksel olarak begendik. Sohbetlerimizde ise takildigimiz yerler, giyim konusu, benim çalışmam oldu. O sadece özelde calisirsam ve mutsuz olursam çalışmamı istemiyor. Giyim konusunda da açık şeyler giymemi istemiyor. Ben zaten açık giyinen biri değilim. Neyse biz konuşmayı ilerlettik. Sevgili olduk. Aşkım vs denilmeye başlandı. Ben biraz daha cekimser kalıyorum. Dün bana, beni kabul etme sebebin ne dedi, yani nedeh ben? Diye sordu. Acikcasi pek cevap veremedim.
Dusunerek cevap verdim ama ilk fiziksel olarak beğeniyorum dedim. Samimisin dedim. Ama tam olarak ne diyeceğimi bilemiyorum dedimm. Devamında ise, biz daha mesajlasiyoruz, fotoğraflarımızı gördük. Birbirimizden hoşlandık ama bir arada zaman gecirince belki bazi ozelliklerimiz hosumuza gitmez ydni dedim. En net o zaman karar verebiliriz. O da diyor benim degismez. Sen degiskensin yani.
Sert bir şekilde ben netim, seni seviyorum dedi. Açıkçası ben bu sert tavrından korktum.
Dünden beri kafaya taktim ve cidden ne düşüneceğimi de bilmiyorum. Ona da söyledim korktuğumu ve sert davrandığını.
Kafam karmakarışık. Ne olduğunun da farkinda degilim sanki. İçimi dökmek istedim. Dertlesmeye ihtiyacim var.
2 haftalık sanal ılıskıde calısma dedı tmm mı dedınız?10 senelık evlıyım,kızımın bakımı ıcın 2 senedr kocam ısı bırak dıyor 2 sene dırendım.Bu sene bende yoruldugum ııcın bırakıyorm.Kocam ıstedi diye değıl,kızımın mental saglıgı ıcın.Ama 2 sene dırendım yanı.Merhaba, şimdi en basindan flörtümü anlatacağım.
Tamam dememıssınız ama ıkna etmeye calısmıssınız .2 haftalık adam ıcın.Sana kaldı cunku benım ısımı sorgulamak demedınız yanı?beni zorlukla okuttuğundan onlara karşı da borcumu yerine getirmem gerektiğinden soz ettim.
jandarma ozel harektmıs ben de google dan baktım gşllkfgklfgbir Allahın kulu jöh ne diye sormamış
Bizim su an baya uzak mesafemiz. bu gorevden sonra baska sehre gidecek, büyük ihtimal ankara olacak. ankarada olursam göreve göndermiyorlar diyor. Bu açıdan biraz olabilir gibi geliyor. Dün zaten sert konuştuğu ve beni korkuttugunu söyledim. Ankaralı olduğu için bana biraz kaba geliyor. Ben bitirecek gibi konustum ama o çözüm odakli ol seklinde konuştu. Su an ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum. Gerçekte anlaşıp mutlu olmayi ben de istiyorum artik hayatimda biri olsun da istiyorum. Acele etmek istemiyorum.Tabi ki oluyor birde benim eşim hala daha hazmedemiyor. Yani biz liseden beri konuşuyorduk zaten ben cok sorun etmiyorum. Lise ,universite vs ama o bunu bir üstünlük olarak görüyor bunu da işte çalışma vs diyerek bastırmaya çabalıyor. Böyle şeyler ilk başta ya ne olacak zamanla hallolur gibi görünüyor ama inan cokta birsey hallolmuyor. Açık giyinme mevzusu da şöyle bende çok açık giyinen biri değildim sürekli "tesettürlü olsan ne güzel olur, ben tesettüre girsen seni daha çok severim" vs tarzı manipülatif konuşmalar yapardi bende zaten istediğim için tesettüre girdim sonra sustu. Evlenene kadar Böyle birsey yoktu ama işte v yaka da giderdim dar pantolon da sesini çıkarmazdı. Bunlar da aklında bulunsun.
Siz de pamuğa sürecek akıl yok galiba. Sayfalarca yazılanlardan 2 yorum beğenip kendinize göre yorumlamışsınız. İlla yaşayarak tecrübe edeceğim diyorsunuz. Neyse bir sonraki konunuzu okuruz yakında. Canım sıkılıyordu bu ara zaten benim deBizim su an baya uzak mesafemiz. bu gorevden sonra baska sehre gidecek, büyük ihtimal ankara olacak. ankarada olursam göreve göndermiyorlar diyor. Bu açıdan biraz olabilir gibi geliyor. Dün zaten sert konuştuğu ve beni korkuttugunu söyledim. Ankaralı olduğu için bana biraz kaba geliyor. Ben bitirecek gibi konustum ama o çözüm odakli ol seklinde konuştu. Su an ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum. Gerçekte anlaşıp mutlu olmayi ben de istiyorum artik hayatimda biri olsun da istiyorum. Acele etmek istemiyorum.
doğru. asker polis kutsaldır ama şimdiki emniyet ve ordu mensuplarının çoğu işsiz kalınca asker polis olanlardan memleket aşkından değil yani. Realite bu malesef.aslında tam olarak bu dönem için yazmıştım.
siyasi yorum yazıp banlanmak istemiyorum.
birkaç alıntılayan arkadaş daha olmuş sizin yorumları genel olarak beğendiğim için sadece size cevap vermek istedim.
Yani herkes mutlu olmak ister. Ama keşke daha kolay bir mutlu olma yolu secseydim diyorum aylarca ayrı kalmak ,işteki tüm sıkıntısını stresini çekmek, ezik psikolojisini düzeltmek çok yorucu oluyor evet hala evliyim nereye kadar gidecek bilmiyorum. Ayrıca jandarmaysa beni daha bir yere yollamayacaklar işi yalan 5 sene de 3 kez suriyeye gitti yetmedi ara ara 1 aylik 6 aylik görevlere gitti. Ben kendi yaşantımdan kesit sunuyorum belki sizinki öyle olmaz hakkında hayırlısıBizim su an baya uzak mesafemiz. bu gorevden sonra baska sehre gidecek, büyük ihtimal ankara olacak. ankarada olursam göreve göndermiyorlar diyor. Bu açıdan biraz olabilir gibi geliyor. Dün zaten sert konuştuğu ve beni korkuttugunu söyledim. Ankaralı olduğu için bana biraz kaba geliyor. Ben bitirecek gibi konustum ama o çözüm odakli ol seklinde konuştu. Su an ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum. Gerçekte anlaşıp mutlu olmayi ben de istiyorum artik hayatimda biri olsun da istiyorum. Acele etmek istemiyorum.
Pamuga sürülecek akıl mı hahahahaha orjinalini biliyorumSiz de pamuğa sürecek akıl yok galiba. Sayfalarca yazılanlardan 2 yorum beğenip kendinize göre yorumlamışsınız. İlla yaşayarak tecrübe edeceğim diyorsunuz. Neyse bir sonraki konunuzu okuruz yakında. Canım sıkılıyordu bu ara zaten benim de
Gorev konusunda net bir sey hicbir zaman olamaz, heryerde gorevlendirme çıkabilir, sallamasin oyle kafasindan.Bizim su an baya uzak mesafemiz. bu gorevden sonra baska sehre gidecek, büyük ihtimal ankara olacak. ankarada olursam göreve göndermiyorlar diyor. Bu açıdan biraz olabilir gibi geliyor. Dün zaten sert konuştuğu ve beni korkuttugunu söyledim. Ankaralı olduğu için bana biraz kaba geliyor. Ben bitirecek gibi konustum ama o çözüm odakli ol seklinde konuştu. Su an ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum. Gerçekte anlaşıp mutlu olmayi ben de istiyorum artik hayatimda biri olsun da istiyorum. Acele etmek istemiyorum.
Offf şu tesettür konusu çok fecahat yaa. kardeşim tesettür hassasiyetin varsa tesettürlü hatun bulsana . aman yaaaTabi ki oluyor birde benim eşim hala daha hazmedemiyor. Yani biz liseden beri konuşuyorduk zaten ben cok sorun etmiyorum. Lise ,universite vs ama o bunu bir üstünlük olarak görüyor bunu da işte çalışma vs diyerek bastırmaya çabalıyor. Böyle şeyler ilk başta ya ne olacak zamanla hallolur gibi görünüyor ama inan cokta birsey hallolmuyor. Açık giyinme mevzusu da şöyle bende çok açık giyinen biri değildim sürekli "tesettürlü olsan ne güzel olur, ben tesettüre girsen seni daha çok severim" vs tarzı manipülatif konuşmalar yapardi bende zaten istediğim için tesettüre girdim sonra sustu. Evlenene kadar Böyle birsey yoktu ama işte v yaka da giderdim dar pantolon da sesini çıkarmazdı. Bunlar da aklında bulunsun.
Büyük ihtimal olur onun da. Su an iliski icin diyor olabilir. Gorev olmucak diye. Hakkaride vs gorev yapmış. Simdi de Suriye'de.Yani herkes mutlu olmak ister. Ama keşke daha kolay bir mutlu olma yolu secseydim diyorum aylarca ayrı kalmak ,işteki tüm sıkıntısını stresini çekmek, ezik psikolojisini düzeltmek çok yorucu oluyor evet hala evliyim nereye kadar gidecek bilmiyorum. Ayrıca jandarmaysa beni daha bir yere yollamayacaklar işi yalan 5 sene de 3 kez suriyeye gitti yetmedi ara ara 1 aylik 6 aylik görevlere gitti. Ben kendi yaşantımdan kesit sunuyorum belki sizinki öyle olmaz hakkında hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?