Flört kadar zor birşey var mı

Ama madem öyle neden bu adam sürekli bana iyi davranıyor ben ona yazmasam o bana yazıyor sürekli
Canı sıkılıyordur. Bazı insanlar sıkılınca oyun oynar bazısı lak lak yapar.
Benim canım sıkılınca buraya gelip bi kaç konu okuyorum mesela. O da birilerine yazıyordur. Hattta sana yazıyordur senden de cevap gelince iyi hissediyordur kendini. Ayrıca bir insan durup dururken niye kötü davransın ki karşısındakine? Biz sana kötü mü davranıyoruz mesela burada?
Sen ona yazmasan konuşmasan yada geç cevap versen 1 haftaya çok çok az konuştuğunuzu artık sürekli yazmadığını görürsün zaten.
Bence flört olayını yaşamıyorsunuz. Flört olsa o oraya öyle kahvaltı fotoları atamazdı sen yanlış anlarsın diye.

Çocukça olmayacak tek şey o dediğinde onunla buluşmak oluyor yada sessiz sedasız her yerden çıkartmak
Yahu neden yazmasını bekliyorsun, boşver gerek varmi böyle bir adamin hayatında olmasına? adam istikrarlı değil ,adam net değil ,adam ne istediğini bilmiyor. .. gerek varmı böyle bir adamin hayatında olmasına ?? Bence mesaj yazsada ör ve cvp yazma ..

Yahu neden yazmasını bekliyorsun, boşver gerek varmi böyle bir adamin hayatında olmasına? adam istikrarlı değil ,adam net değil ,adam ne istediğini bilmiyor. .. gerek varmı böyle bir adamin hayatında olmasına ?? Bence mesaj yazsada ör ve cvp yazma ..

Sakince asilce duruşunu koru cevap verme tepki verme
Eğer cevap vermezsem attığı kız yüzünden kıskançlık yaptığı onu önemsediğimi düşünür

Bir şey söyleme neyin kafasındasın biz sevgili değiliz ki diyecek

Gerek yok bence sen agırlıgını koru :)

Canı sıkılıyordur. Bazı insanlar sıkılınca oyun oynar bazısı lak lak yapar.
Benim canım sıkılınca buraya gelip bi kaç konu okuyorum mesela. O da birilerine yazıyordur. Hattta sana yazıyordur senden de cevap gelince iyi hissediyordur kendini. Ayrıca bir insan durup dururken niye kötü davransın ki karşısındakine? Biz sana kötü mü davranıyoruz mesela burada?
Sen ona yazmasan konuşmasan yada geç cevap versen 1 haftaya çok çok az konuştuğunuzu artık sürekli yazmadığını görürsün zaten.
Bence flört olayını yaşamıyorsunuz. Flört olsa o oraya öyle kahvaltı fotoları atamazdı sen yanlış anlarsın diye.

Bence yüzüne herşeyi uygun bi dille iğneleye iğneleye çat çat söyle içinde bişi kalmasın. Sonra her yerden çıkar kendini suçlu hissetsin o zaman bak nasıl peşinde koşuyor.

Bir şey söyleme neyin kafasındasın biz sevgili değiliz ki diyecek

Yarın arkadaşlarımla akşam 9 gibi bi kafede oturmaya gidecem 2 kız 3 erkek fotoğraf çekiniriz büyük ihtimal bunu instada paylaşıcam onu engelleyip mi atayım bunu yoksa görsün mü

Bence sen bununla görüşmeye çalışacaksın ama hata canım neden bu kadar ihtimal hesabı yapıyorsun üzğleceksin

Aynı konuyu daha önce açıp buluşmamıza birkaç gün var sizce buluşmalı mıyım demiştiniz? Aradığınız yanıtı mı bulamadınız da yeni konu açtınız anlamadım? Diğer konunuza devam etseydiniz keşke. Neyse, çoğu kişi size yakın arkadaşı vs olabilir bir buluş duruma bak demişti, neden buluşmadınız?

Back
X