- 27 Ağustos 2018
- 208
- 210
- 18
- 29
Yok ya biraz ilgisi varsa da merakındandır daha önce görmemiş sizi.Bende öyle düşünüyorum ama ilgili gibi davranması aklımı karıştırıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok ya biraz ilgisi varsa da merakındandır daha önce görmemiş sizi.Bende öyle düşünüyorum ama ilgili gibi davranması aklımı karıştırıyor
Gerek yok bence sen agırlıgını koru :)Yazdığı zaman çirkeflik yapıp heryerden çıkartayım mı
Bir daha yazdığında çirkeflik yapıp her yerden çıkartayım mıYok ya biraz ilgisi varsa da merakındandır daha önce görmemiş sizi.
Canı sıkılıyordur. Bazı insanlar sıkılınca oyun oynar bazısı lak lak yapar.Ama madem öyle neden bu adam sürekli bana iyi davranıyor ben ona yazmasam o bana yazıyor sürekli
Bir daha yazarsa ne yapıcam o zamanGerek yok bence sen agırlıgını koru :)
Yahu neden yazmasını bekliyorsun, boşver gerek varmi böyle bir adamin hayatında olmasına? adam istikrarlı değil ,adam net değil ,adam ne istediğini bilmiyor. .. gerek varmı böyle bir adamin hayatında olmasına ?? Bence mesaj yazsada ör ve cvp yazma ..Çocukça olmayacak tek şey o dediğinde onunla buluşmak oluyor yada sessiz sedasız her yerden çıkartmak
Sakince asilce duruşunu koru cevap verme tepki vermeBir daha yazdığında çirkeflik yapıp her yerden çıkartayım mı
Bence yüzüne herşeyi uygun bi dille iğneleye iğneleye çat çat söyle içinde bişi kalmasın. Sonra her yerden çıkar kendini suçlu hissetsin o zaman bak nasıl peşinde koşuyor.Bir daha yazdığında çirkeflik yapıp her yerden çıkartayım mı
Yahu neden yazmasını bekliyorsun, boşver gerek varmi böyle bir adamin hayatında olmasına? adam istikrarlı değil ,adam net değil ,adam ne istediğini bilmiyor. .. gerek varmı böyle bir adamin hayatında olmasına ?? Bence mesaj yazsada ör ve cvp yazma ..
Eğer cevap vermezsem attığı kız yüzünden kıskançlık yaptığı onu önemsediğimi düşünürSakince asilce duruşunu koru cevap verme tepki verme
Yazarsan da geniş diye düşünürEğer cevap vermezsem attığı kız yüzünden kıskançlık yaptığı onu önemsediğimi düşünür
Komik geldi bu yazınız kusura bakmayın.Bence şuan o eğlenebilecegi birileriyle ben bu konuda başlarda sert tavrımı koymuştum sanki şuan eğlenecekte ciddi birşeyler isteyince biriyle beni tanımaya çalışacak o sırada da cepte bekleme mi istiyor gibi geliyor bana
Herşeyi çat çat diye söyleyip çıkartayım mı o yazdığı zaman yoksa görüldü at bırak mıYazarsan da geniş diye düşünür
Görüldü at bırakHerşeyi çat çat diye söyleyip çıkartayım mı o yazdığı zaman yoksa görüldü at bırak mı
İhtimal düşünüyorum sadeceKomik geldi bu yazınız kusura bakmayın.
Gerek yok bence sen agırlıgını koru :)
Canı sıkılıyordur. Bazı insanlar sıkılınca oyun oynar bazısı lak lak yapar.
Benim canım sıkılınca buraya gelip bi kaç konu okuyorum mesela. O da birilerine yazıyordur. Hattta sana yazıyordur senden de cevap gelince iyi hissediyordur kendini. Ayrıca bir insan durup dururken niye kötü davransın ki karşısındakine? Biz sana kötü mü davranıyoruz mesela burada?
Sen ona yazmasan konuşmasan yada geç cevap versen 1 haftaya çok çok az konuştuğunuzu artık sürekli yazmadığını görürsün zaten.
Bence flört olayını yaşamıyorsunuz. Flört olsa o oraya öyle kahvaltı fotoları atamazdı sen yanlış anlarsın diye.
Yahu neden yazmasını bekliyorsun, boşver gerek varmi böyle bir adamin hayatında olmasına? adam istikrarlı değil ,adam net değil ,adam ne istediğini bilmiyor. .. gerek varmı böyle bir adamin hayatında olmasına ?? Bence mesaj yazsada ör ve cvp yazma ..
Bence yüzüne herşeyi uygun bi dille iğneleye iğneleye çat çat söyle içinde bişi kalmasın. Sonra her yerden çıkar kendini suçlu hissetsin o zaman bak nasıl peşinde koşuyor.
Bir şey söyleme neyin kafasındasın biz sevgili değiliz ki diyecek
Hayır onu kıskandırmaya çalışıyor gibi olmak istemiyorumBence sen bununla görüşmeye çalışacaksın ama hata canım neden bu kadar ihtimal hesabı yapıyorsun üzğleceksin
Sakinleş hiçbir şey yapmaHayır onu kıskandırmaya çalışıyor gibi olmak istemiyorum