Flört kadar zor birşey var mı

Aynı konuyu daha önce açıp buluşmamıza birkaç gün var sizce buluşmalı mıyım demiştiniz? Aradığınız yanıtı mı bulamadınız da yeni konu açtınız anlamadım? Diğer konunuza devam etseydiniz keşke. Neyse, çoğu kişi size yakın arkadaşı vs olabilir bir buluş duruma bak demişti, neden buluşmadınız?
Çünkü haber verecekti vermedi pazartesi yada Çarşamba olabilir demişti

Çünkü haber verecekti vermedi pazartesi yada Çarşamba olabilir demişti
Demek ki sizinle görüşmek istemiyor? Sürekli erteliyor bir bahane buluyor siz yanındaki kıza mı takılıyorsunuz gerçekten? Kız sevgilisi de olsa en yakın arkadaşı da olsa durumu değiştirmez bence, adam sizinle görüşmek istemiyor sürekli öteliyor siz de kuzu gibi bekliyorsunuz sonraki randevu tarihini belirlemeyi. Bence salın artık şu adamı, hayır gelmez zira.

Demek ki sizinle görüşmek istemiyor? Sürekli erteliyor bir bahane buluyor siz yanındaki kıza mı takılıyorsunuz gerçekten? Kız sevgilisi de olsa en yakın arkadaşı da olsa durumu değiştirmez bence, adam sizinle görüşmek istemiyor sürekli öteliyor siz de kuzu gibi bekliyorsunuz sonraki randevu tarihini belirlemeyi. Bence salın artık şu adamı, hayır gelmez zira.
Ya madem buluşmak istemiyor bana neden tabi ki buluşalım ne zaman istersen söyle müsait olduğunda bana haber ver gibi art arda sıralayarak söylemezdi ki tamam derdi biterdi. Benim demek istediğim şu bana umut veriyor benimle öyle konuşuyor madem öyle umut vermesin bende benimle buluşmak istemiyor diyim hem çok buluşmak istediğini söylüyor istekli istekli ve çok inandırıcı bi şekilde hemde böyle yapıyor benim suçum yok ki

Keşke bana istemiyorum dese valla daha iyi olur böyle ortada kalmak daha kötü

O yokmuş gibi davrancaksın bu kadar net. Foto mu atacaksın at. Neden onu kıskandırmak için olsun daha görüşmemissiniz bile bu adama bu kadar değer niye. Neden düşünüyorsun bu kadar.
Adam istese senin ilk teklifinde iki eli kanda olsa gelirdi.
Bu erkeklere bu kadar değer vermeyin ya. Onun düşünmesi senin peşinden koşması gerekiyor.
Klasik olacak ama KAÇAN KOVALANIR nokta net

Keşke bana istemiyorum dese valla daha iyi olur böyle ortada kalmak daha kötü
Neden bu kadar taktınız ki peki daha hiç görüşmediğiniz birine? Kimsenin nazını kaprisini çekmek zorunda değilsiniz, hele ki görüşmediğiniz ve sizi sürekli erteleyen, eken, umursamayan birinin. Aynen şu mesajı atmanızı tavsiye ederim “ Ne zaman müsait olsam sen müsait olmuyorsun, zaten sen genelde müsait olmuyorsun. Müsait olduğunda ve buluşma ayarladığımızda ise herhangi bir sebep göstermeden ekiyorsun. Tüm bunlardan benimle görüşmek istemediğin sonucunu çıkarıyorum ve daha fazla bu şekilde sürdürmek istemiyorum. Hoşçakal.”

Uykusuzluk başa bela usenmedim diger konularina baktim :dondurma:
İki uc gune bir konu aciyosun bu adamla ilgili..instdan tanismis daha hic gorusmemis...amaaaa adam mukimmmelmişş aileside supermis resimlerine bakarak bu fikre varmişşin...:hamarat:
Dort ayda adam senle buluşma zahmetinde bile bulunmamiş sen evlilik fantezilerine girmişsin o_O
Bundan oncekilerde hep sanaldan tanişip yada universitedeki ogretm gorevlisinden hoslanip hic muhabbet olmadan yine kendi kendine gelin guvey olman falan :KK69:

Töbe yarebbim Allah Akıl fikir ihsan eylesin yavrum sana:110:

Bence şuan o eğlenebilecegi birileriyle ben bu konuda başlarda sert tavrımı koymuştum sanki şuan eğlenecekte ciddi birşeyler isteyince biriyle beni tanımaya çalışacak o sırada da cepte bekleme mi istiyor gibi geliyor bana
Yok artık

Adamın size karşı kibar olmasını flört ettiğine dair bir işaret olarak mı görüyorsunuz, anlamadım. Bunun flörtle alakası yok. Flört eden insanın peşinde bu kadar koşmanız, kendi kendinize umut yaratmanız gerekmez. Bariz bir şekilde adamın çok da fazla umurunda değilsiniz. Öylesine konuşuyor işte. Bence siz de ya öylesine konuştuğunuz bir insan olarak kabul edin onu ya da her hareketini kafanızda büyütüyorsanız hiç görüşmeyin.

Oyalıyor. İlgilendiği başkaları da var. Sana yedek muamelesi yapmış.
Ayrıca o kendini sana göre ayarlasın sen neden ona göre ayarlayasın ki?

Gönlü olan adam öyle bi fırsat yaratır ki görüşmek için. Örneklerinide görüyorum çevreden. O yüzden bu olmaz kes iletişimi.

Bir randevu ayarlamak zor değil bu kadar, bu durumu sizin kadar ciddiye almadığı bariz bu yüzden ayarlamadı.
Hiç uğraşmayın, sizde geçiştirin, belirsizlik olunca ben direk soğurdum sizi yerinizde olsam.

Valla ben de üşenmedim baktım bütün konularına.
Ablacım daha 21 yaşındaymışsın. Yazık değil mi sana? Başka bir şeylerle mi ilgilensen de instagramda sağda solda her gördüğüne takmasan kafayı.
Cidden kendine bir uğraş falan bul paralamışsın kendini burda. Üniversite okuyor musun?

Back
X