Gece gece beni uyutmayan konuyu açıyorum size. Birisi var ve biz o kişiyle hiç yüz yüze görüşmedik. Daha önce beraber birşeyler yapma yemek yeme fikrini bana dolaylı yarı açık yarı kapalı söylemişti. Bende buna dayanarak geçen ona yazdım normal konuştuk sonrada dedim ki bir ara müsait olunca haber verde kahve falan içelim dedim o da tabi ki içelim neden olmasın ne zaman istersen dedi bende o zaman müsait olunca sana haber verim dedim tamam dedi. 2 gün sonra yazdım yarın içelim mi diye o da keşke 1 saat önce söyleseydin plan yapmazdım falan dedi bende olsun sonra o zaman dedim o da ne zaman olabilir dedi bende müsait olunca söyle dedim. O da sen müsait olunca yaz bana dedi bende dedim ki müsait olmayan sensin falan şu gün hariç hergün olur dedim hala sen müsait olunca söyle diyor bende dedim ki cumartesi pazar pazartesi diyip soru işareti koydum pazartesi veya Çarşamba olabilir dedi bende tamam haber ver dedim ve Pazartesi’de buluşmadık aynı zamanda cumartesi günü başka bi kızla fotoğraf paylaştı. Ben bu adama nasıl davranmalıyım ? Bu kişi sevgilim değil ama arkadaşımda değil flört gibi ve bana çok çok kibar