Flört Kavramı Değişti mi ve doğru kişiyi nasıl buldunuz ?

ArtemisAsigi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2018
327
212
18
37
Arkadaşlar merhaba, konuyu doğru yere açtım umarım, ben 25 yaşında kadınım, şu son 2-3 yıldır flört kavramının tamamen değiştiğini düşünüyorum. Çevremi de gözlemliyorum, kendi yaşadığım deneyimlerden sonra da çok bunaldım. Açıkçası doğru insanı bulduğum an evlenmeyi düşünüyorum nedeni de sevgi, saygı dolu bir ilişkinin beni motive etmesi. Ama özellikle son 2 senedir gördüğüm şey, erkekler hoşlansa da gelip bana söylemiyor, ben ilgimi de belli ediyorum, hal hatır soruyorum ama cilveli bir insan değilim, her seferinde havada kalıyor. Mesela iş ortamında benden hoşlandığını biri iş arkadaşlarına söylemiş ama gelip bana söyleyemedi, sonra ben işten ayrılınca çok geç oldu. Şimdiki erkeklerin beklentisi nedir ? Birde erkeklere baştan aşağı yapışan, yılışan çok kadın var artık, ondan flört kavramı tamamen değişti sanırım. Doğru insanı bulmak da istiyorum, yorumlarınızı bekliyorum.

Neden öyle oldu ? Günlerdir buna kafa patlatmaktan çalışamıyorum. Kadınlar baştan aşağı adamlara asılıyor burada da ( yurtdışında yaşıyorum) .
Ben eski kafadayım beni gerçekten seven biri çıkınca gelecek ve gitmeyecek nazmış oyunmuş hiç gerek yok

Biz kadınlar olarak, erkekleri bu hale biz getirdik.
Ya ben gerçekten çok üzülüyorum , benim sevdiğim adamlara göz koyan kız arkadaşlarımda oldu da şöyle bir durum var : kadın erkeğin peşinde koşuyor , adama yılışıyor gerçekte ama çevresine adam benim peşimde koşuyor diyor ondan da rahatsız oluyorum.

Başlığa istinaden, Doğru insanı bulamadım:KK51:

Yapıcak bişey yok karşımıza çıkmasını bekliyoruz ama bence flört kavramı değişmedi ilgilenen erkek kendinden eminse mutlaka uğraşıyor çabalıyor
Ya ben bünün böyle olduğunu hiç Zannetmiyorum, kadınlar öyle şeyler yapıyor ki aklım çıkıyor .

4 yillik evliyim cok eski sayilmam heralde. Ben bekarken de "erkeklere yapisan" diye tabir ettiginiz kadinlar vardi. Herkesin kendi secimi ama kadinlarin yaptiklari bisey degistirmiyor. Erkek cidden begendiyse ve tanismak istiyorsa o iş havada kalmaz genelde napar eder ulaşır diyorum.

4 yillik evliyim cok eski sayilmam heralde. Ben bekarken de "erkeklere yapisan" diye tabir ettiginiz kadinlar vardi. Herkesin kendi secimi ama kadiarin yaptiklari bisey degistirmiyor. Erkek cidden begendiyse ve tanismak istiyorsa o iş havada kalmaz genelde napar eder ulaşır diyorum.
Katılıyorum

4 yillik evliyim cok eski sayilmam heralde. Ben bekarken de "erkeklere yapisan" diye tabir ettiginiz kadinlar vardi. Herkesin kendi secimi ama kadiarin yaptiklari bisey degistirmiyor. Erkek cidden begendiyse ve tanismak istiyorsa o iş havada kalmaz genelde napar eder ulaşır diyorum.
İşte bundan da tam emin değilim, eski iş yerimdeki çocuk aşıkmış sadece bakıyordu, ben yurtdışına taşınınca anca aklı başına gelmiş. Birde kadınlar bana adam benim peşimden koşuyor diyor mesela adama soruyoruz, kadın benim peşimden koştu diyor . Çok yoruldum bu durumdan.

Sadece flört kavramı değil bir çok kavram birbirine girdi zaten. Erkekler kadın gibi, kadınlar erkek gibi oldu aynı... Artık kadınlar erkeklerin peşinde koşuyor, çapkınlık yapıyor, beğendiği karşı cinsi türlü taktiklerle elde etmeye çalışıyorlar. Erkekler bu devirde kendilerini naza çekiyor, kadın ilgisinden bunalıyor çoğu. Kadınlara göre daha çekingen karaktere büründüler. Bu durum hayatın içine hepten işlediği için bahsettiğiniz erkekler sizden adım atmanızı bekliyor olabilir. O zaman atın sizde..

Sadece flört kavramı değil bir çok kavram birbirine girdi zaten. Erkekler kadın gibi, kadınlar erkek gibi oldu aynı... Artık kadınlar erkeklerin peşinde koşuyor, çapkınlık yapıyor, beğendiği karşı cinsi türlü taktiklerle elde etmeye çalışıyorlar. Erkekler bu devirde kendilerini naza çekiyor, kadın ilgisinden bunalıyor çoğu. Kadınlara göre daha çekingen karaktere büründüler. Bu durum hayatın içine hepten işlediği için bahsettiğiniz erkekler sizden adım atmanızı bekliyor olabilir. O zaman atın sizde..
İşte ben bunu çok geç anladım, hep kadınlarda yanlış yönlendirdi beni, sevse adım atardı vs diye ben yurtdışına gelince hoşlanan adam anca adım attı o da geç oldu.

İşte bundan da tam emin değilim, eski iş yerimdeki çocuk aşıkmış sadece bakıyordu, ben yurtdışına taşınınca anca aklı başına gelmiş. Birde kadınlar bana adam benim peşimden koşuyor diyor mesela adama soruyoruz, kadın benim peşimden koştu diyor . Çok yoruldum bu durumdan.

Size asik olanlarda sorun var o zaman. :D Benim bildigim adamlar gercekten istiyorsa acilir veya belli etmeye calisir illaki. Oyle uzaktan izlemekle yetinenler cok nadir, pasif tiplerden cikar. Bilemedim.

Size asik olanlarda sorun var o zaman. :KK70: Benim bildigim adamlar gercekten istiyorsa acilir veya belli etmeye calisir illaki. Oyle uzaktan izlemekle yetinenler cok nadir, pasif tiplerden cikar. Bilemedim.
Ben 88 doğumluyum diye yazdım da 91 doğumluyum siz 80lerde mi 90larda mı doğdunuz ? 80lerde doğan adamlarla 90lar arasında uçurum gibi fark var. İş yerinde bakıyorum, 80 doğumlu adamlar ilk adımı atmış vs 90lar tamamen farklı.

Ya ben bünün böyle olduğunu hiç Zannetmiyorum, kadınlar öyle şeyler yapıyor ki aklım çıkıyor .
Kadının düşmanının kadın olması beni de üzüyor gerçekten. Ama öyle kadınları çevrenden uzak tutman mesele zaten benim için bi kız arkadaşım bi kere sevdiğim/hoşlandığım adama yılışmışsa bişey yapmışsa tamamdır biter artık dünya ahiret alakam kalmaz. Böyle böyle eleyerek doğru insanlar almalıyız hayatımıza devir çok kötü çünkü.
Size de tavsiyem yeni insanlarla tanışabileceğiniz ortamlara girebilirsiniz kurslar vs yada mesleğinizle ilgili yerlere. Yeni insanlar tanıyacağınız ortamlara gidin çünkü eski ortamınızda zaten olcak olsa olurdu olmadığına göre artık olmayacak demektir

Ben 88 doğumluyum diye yazdım da 91 doğumluyum siz 80lerde mi 90larda mı doğdunuz ? 80lerde doğan adamlarla 90lar arasında uçurum gibi fark var. İş yerinde bakıyorum, 80 doğumlu adamlar ilk adımı atmış vs 90lar tamamen farklı.

93 dogumluyum. Flort gecmisimde var baya.

Kadının düşmanının kadın olması beni de üzüyor gerçekten. Ama öyle kadınları çevrenden uzak tutman mesele zaten benim için bi kız arkadaşım bi kere sevdiğim/hoşlandığım adama yılışmışsa bişey yapmışsa tamamdır biter artık dünya ahiret alakam kalmaz. Böyle böyle eleyerek doğru insanlar almalıyız hayatımıza devir çok kötü çünkü.
Size de tavsiyem yeni insanlarla tanışabileceğiniz ortamlara girebilirsiniz kurslar vs yada mesleğinizle ilgili yerlere. Yeni insanlar tanıyacağınız ortamlara gidin çünkü eski ortamınızda zaten olcak olsa olurdu olmadığına göre artık olmayacak demektir
Ya çok haklısınız, eleye eleye 1 kız arkadaşım kaldı. Yurtdışında yaşıyorum buradakilerde hep internetten birbirini bulmuş ama bunu itiraf etmiyorlar , anca sonradan ortaya çıkıyor hayır yaşım da geçiyor, strateji yapan bir insan da değilim, etrafımda Ne kadar strateji yapan İnsan varsa evlendi. Ben çok üzülüyorum kendi halime. Adım ayan vs adam yok anca uzaktan bakıyorlar :(

Back
X