Flört Kavramı Değişti mi ve doğru kişiyi nasıl buldunuz ?

E Avrupalı erkeklerle evlenen kadınlar ben çok mutluyum diyor ona Ne demeli ?
Aile kavramı yokmuş ya hani kv görümce elti kp filan onlarla uğraşmadıkları için mutlular bence diğer eksileri de görmezden geliyorlardır.
Bir de her erkek Missin anlattığı gibi olmayabilir genelleme yapılmış ama herkes bir değil sonuçta :)

Yorumlar şahane ! Bende bütün bunları tam anlamıyla bu sene anladım, cidden çok cimriler kadın-erkek demeden, İngiltere vs de mi öyle ? Adam bir zahmet hesabı ödesin yahu. E Avrupalı erkeklerle evlenen kadınlar ben çok mutluyum diyor ona Ne demeli ?

Arada iyileri de var, onlarla evlenenler mutludur panpa.
Bir de Alman erkekleriyle evlenen yabanci kadinlar genelde Rus, onlarin da oturma izni olsun Rusya'da yasamasin da neresi olursa olsun canina minnet. Rus kadinlari da zaten abazanus familyasindan. Bana sorarsan Rus erkekleri katbekat iyi. Adam calisir, evine bakar, erkek gibi de davranir. Koln'de Alman kadinlari tacize ugradiginda erkekler mal gibi seyretmekle yetinmisti. Rus erkekleri de bildiri yayinlamis, "German men are misreable pussies" seklinde, Google yaparsan cikiyor gulmekten olmustum.

Evlensen bile evlenmeden once herifce gelip burnuna evlilik sozlesmesi dayiyor ya sanki Rockefeller haspa , alti ustu aylik 3000Euro kazanip Karun havasinda gezen ezikler var. Bana cekilcek dert gibi gelmiyor acikcasi, iyisini bulursan al derim ama pussy tiplere de gidip cikma falan teklif edemem acikcasi. Varsa Portekiz, Ispanyol derim onlar fakir oluyor ama gonulleri zengin:deli:

Ingiliz erkekleri erkek gibi gayet maskulen ama onlar da tipten kaybediyor, cunku boylari kisa.
Bence Avrupa'da hem tipten hem kulturden kazanan millet Irlanda. Erkekler bildigin elf. Kultur de gayet aile odakli. Ingilizleer esprili falan ama boydan kaybediyor. Iskocya d az bilinen bir cevher sarisin/kumral sevenler icin:hamarat:

Arada iyileri de var, onlarla evlenenler mutludur panpa.
Bir de Alman erkekleriyle evlenen yabanci kadinlar genelde Rus, onlarin da oturma izni olsun Rusya'da yasamasin da neresi olursa olsun canina minnet. Rus kadinlari da zaten abazanus familyasindan. Bana sorarsan Rus erkekleri katbekat iyi. Adam calisir, evine bakar, erkek gibi de davranir. Koln'de Alman kadinlari tacize ugradiginda erkekler mal gibi seyretmekle yetinmisti. Rus erkekleri de bildiri yayinlamis, "German men are misreable pussies" seklinde, Google yaparsan cikiyor gulmekten olmustum.

Evlensen bile evlenmeden once herifce gelip burnuna evlilik sozlesmesi dayiyor ya sanki Rockefeller haspa , alti ustu aylik 3000Euro kazanip Karun havasinda gezen ezikler var. Bana cekilcek dert gibi gelmiyor acikcasi, iyisini bulursan al derim ama pussy tiplere de gidip cikma falan teklif edemem acikcasi. Varsa Portekiz, Ispanyol derim onlar fakir oluyor ama gonulleri zengin:deli:
O zaman dünyada erkek kıtlığı var düzgün erkek kıtlığı eyvahlar olsun...

O zaman dünyada erkek kıtlığı var düzgün erkek kıtlığı eyvahlar olsun...

Yok yahuuuuu, Guney Avrupa ve Britanya kitasi degerini bilenler icin gayet guzel. Bati ve Kuzey Avrupa bastan asagi kultur dejenerasyonu, aile kavraminin yok olmasi, kadin-erkek rollerinin birbirine girmesi seklinde bir sacmalik icinde. Gec bence, Almanca konusan bolgeden kadini erkegi hayir gelmez, varsa yoksa para para para, dostluk yok, aile kavrami yok. bir sicaklik yok robot gibi yasiyorlar gercekten aciyorum.

Yok yahuuuuu, Guney Avrupa ve Britanya kitasi degerini bilenler icin gayet guzel. Bati ve Kuzey Avrupa bastan asagi kultur dejenerasyonu, aile kavraminin yok olmasi, kadin-erkek rollerinin birbirine girmesi seklinde bir sacmalik icinde. Gec bence, Almanca konusan bolgeden kadini erkegi hayir gelmez, varsa yoksa para para para, dostluk yok, aile kavrami yok. bir sicaklik yok robot gibi yasiyorlar gercekten aciyorum.
Misscherry belki eğitim bitince İngiltere’ye gitme olasılığım var, yorumda belirtmişsiniz ama yine de sormak isterim orada da mı durumlar böyle ?

Misscherry belki eğitim bitince İngiltere’ye gitme olasılığım var, yorumda belirtmişsiniz ama yine de sormak isterim orada da mı durumlar böyle ?

Değil yahu, ben Londra'ya ve Cambridge'e her gittiğimde mutlaka erkekler yaklaşıyor, sohbet etmek istiyor veya içki ısmarlamak istiyor.

Ben daha güneye ya da kuzeye taşıncam dedim patrona. O da neden dedi. İçimden dedim ki Alman yetiştirmek istemiyorum, çocuk diye bir mal yetiştirmek istemiyorum yani:bicak:

Londrada hayat delice pahalı. Machester'ı tavsiye ederim. Sosyal hayat çok güzel hiç sıkılmazsın. Gezer tozarken de yaklaşan abilerden birini alırsın:hamarat:yaşamaya karar vermeden önce ziyaret eder bakarsın.

Son düzenleme:
sosyal medyaya bir de yedekte tutma muhabbetlerine bagliyorum. o olmazsa oteki olur kafasinda herkes. kadinlar da oyle. erkekler de. ay ne bileyim. 18.yy romantikligi hosuma gidiyor :) bence gercekten isteyen adam gelsin zaten gelecekse. kendimle arkadaslarimla ailemle vakit geciririm daha iyi alelade iliskiler yasamaktansa.

Arkadaşlar merhaba, konuyu doğru yere açtım umarım, ben 25 yaşında kadınım, şu son 2-3 yıldır flört kavramının tamamen değiştiğini düşünüyorum. Çevremi de gözlemliyorum, kendi yaşadığım deneyimlerden sonra da çok bunaldım. Açıkçası doğru insanı bulduğum an evlenmeyi düşünüyorum nedeni de sevgi, saygı dolu bir ilişkinin beni motive etmesi. Ama özellikle son 2 senedir gördüğüm şey, erkekler hoşlansa da gelip bana söylemiyor, ben ilgimi de belli ediyorum, hal hatır soruyorum ama cilveli bir insan değilim, her seferinde havada kalıyor. Mesela iş ortamında benden hoşlandığını biri iş arkadaşlarına söylemiş ama gelip bana söyleyemedi, sonra ben işten ayrılınca çok geç oldu. Şimdiki erkeklerin beklentisi nedir ? Birde erkeklere baştan aşağı yapışan, yılışan çok kadın var artık, ondan flört kavramı tamamen değişti sanırım. Doğru insanı bulmak da istiyorum, yorumlarınızı bekliyorum.
tesbitiniz tamamen doğru...benimde oğlum var, o kadar çok kız mesaj atıyorki, bi defa merhaba dediği kızlar bile hemen kendisini bulup ulaşıyorlar...burdan kızlara sesleneyim, kolay elde edilebilir görülüyorsunuz, erkekler birinden ayrılsalar bile, yeri hemen doluyor malesef, hazırda bekleyen o kadar çok varki...bence şu zamanda bir erkeği etkilemenin yolu, diğer kızlardan farklı bir duruşunuzun olması...ayrıca erkekler kızlara pek güvenmiyor...

tesbitiniz tamamen doğru...benimde oğlum var, o kadar çok kız mesaj atıyorki, bi defa merhaba dediği kızlar bile hemen kendisini bulup ulaşıyorlar...burdan kızlara sesleneyim, kolay elde edilebilir görülüyorsunuz, erkekler birinden ayrılsalar bile, yeri hemen doluyor malesef, hazırda bekleyen o kadar çok varki...bence şu zamanda bir erkeği etkilemenin yolu, diğer kızlardan farklı bir duruşunuzun olması...ayrıca erkekler kızlara pek güvenmiyor...
Yav erkekler çok düzgün de sanki kızların hazır bulunması dert oldu.

Haydaa kadın da yapsin istediğini arkadaş. Siz cekiniyorsunuz acilamiyorsunuz diye acilana bu ayiplama neden. Yilismaksa yilissin, rahat davranmak istiyorsa öyle yapsın. Pesinden kosmak istiyorsa koşsun. Size ne, kime ne.
Ayrıca o sizden hoslananlar çok hoslansalardi inanin gelip söylerlerdi. Ya da siz isten ciktiktan sonra acilirlardi size. Hiç bir adım atmadikalrina göre çok da birsey yokmus ortada demek ki.
Ayrıca yaşınız daha küçük. Zamanı gelince olur gider hersey.

Arkadaşlar merhaba, konuyu doğru yere açtım umarım, ben 25 yaşında kadınım, şu son 2-3 yıldır flört kavramının tamamen değiştiğini düşünüyorum. Çevremi de gözlemliyorum, kendi yaşadığım deneyimlerden sonra da çok bunaldım. Açıkçası doğru insanı bulduğum an evlenmeyi düşünüyorum nedeni de sevgi, saygı dolu bir ilişkinin beni motive etmesi. Ama özellikle son 2 senedir gördüğüm şey, erkekler hoşlansa da gelip bana söylemiyor, ben ilgimi de belli ediyorum, hal hatır soruyorum ama cilveli bir insan değilim, her seferinde havada kalıyor. Mesela iş ortamında benden hoşlandığını biri iş arkadaşlarına söylemiş ama gelip bana söyleyemedi, sonra ben işten ayrılınca çok geç oldu. Şimdiki erkeklerin beklentisi nedir ? Birde erkeklere baştan aşağı yapışan, yılışan çok kadın var artık, ondan flört kavramı tamamen değişti sanırım. Doğru insanı bulmak da istiyorum, yorumlarınızı bekliyorum.

anneleri oyle yetistiriyo bence cogunu,
benim esim de nazli kaprisli cilveli oluyo bazen:işsiz:

seytan al at balkondan asagi diyo

inşallah bulursunuz dogru kisiyi:hamarat:

Evet, evet hiç bilmesek inanacağız :)
Oğluşunuz ünlü mü kaç kız mesaj atıyordur allah aşkına abartmasak keşke.
Kendi mesaj atıyordur muhtemelen size de tersini diyordur.
Kuralı unutmuşsunuz erkekler abartmayı sever siz de hı hı evet evet diye dinleyip ona inanmamalısınız :) A anne_3535

Benim eşim beni bir ortamda gördü pek konuşamadık müsait değildi. Sonra bir fotoğrafa ikimiz etiketlendik. Orada görüp ekledi. Bir iki selam verdi yazıştık havadan sudan. Bir gün bir yerde yer bildirimi yaparak hikaye atmıştım. Orada karşıma çıktı. Hikayeni gördüm buralardaydım uğramak istedim dedi. Ve devamlı o adım attı belli bir zamana kadar.

Hala bu tür erkekler var. Sadece belki doğru zaman değil.

Haydaa kadın da yapsin istediğini arkadaş. Siz cekiniyorsunuz acilamiyorsunuz diye acilana bu ayiplama neden. Yilismaksa yilissin, rahat davranmak istiyorsa öyle yapsın. Pesinden kosmak istiyorsa koşsun. Size ne, kime ne.
Ayrıca o sizden hoslananlar çok hoslansalardi inanin gelip söylerlerdi. Ya da siz isten ciktiktan sonra acilirlardi size. Hiç bir adım atmadikalrina göre çok da birsey yokmus ortada demek ki.
Ayrıca yaşınız daha küçük. Zamanı gelince olur gider hersey.
Alakası yok bunu bana söyleyen bir kadını paraladım hatta :)) En en sinirlemdiğim şey, Hoşlansa zaten şunu yapardı diye adamı tanıyor musunuz ? hayır. Belki sizde eşinize yılışarak elde ettiniz nereden bileceğiz?? Diyorum ya yalancı kadınlardan kaçtım zaten diye bilmem anlatabildim mi ?

Değil yahu, ben Londra'ya ve Cambridge'e her gittiğimde mutlaka erkekler yaklaşıyor, sohbet etmek istiyor veya içki ısmarlamak istiyor.

Ben daha güneye ya da kuzeye taşıncam dedim patrona. O da neden dedi. İçimden dedim ki Alman yetiştirmek istemiyorum, çocuk diye bir mal yetiştirmek istemiyorum yani:bicak:

Londrada hayat delice pahalı. Machester'ı tavsiye ederim. Sosyal hayat çok güzel hiç sıkılmazsın. Gezer tozarken de yaklaşan abilerden birini alırsın:hamarat:yaşamaya karar vermeden önce ziyaret eder bakarsın.
Sokakta gezerken mi yanaşıyor veya etkinlikte vs mi :) Çok sordum kusurs bakmayın ama sizin yorumları ben ezelden beridir takip ediyorum ve hep doğru çıkıyor.

Sokakta gezerken mi yanaşıyor veya etkinlikte vs mi :) Çok sordum kusurs bakmayın ama sizin yorumları ben ezelden beridir takip ediyorum ve hep doğru çıkıyor.

Sokakta yürürken göz kırpan, bakan vb oluyor kız sokakta işk kez gördüğün evli mi bekar mı hiç bilmediğin bir kadına yanaşmak büyük medeni cesaret ister o kadarı olmuyor:)

Ama insanlar konuşkan. Kafede kasa sırası beklerken, trafik ışığında beklerken 'hava da pek bozdu', 'bu kafeye sık sık gelir misiniz' şeklinde laf açan oluyor:halay: Ben puba gittiğimde yanıma gelip muhabbet etmek isteyen erkekler hemen dibimde bitiveriyor insan kadın olduğunu anlıyor yani.

Yine kadınsan Batı Avrupa sosyal olarak sandığın kadar kötü değil, yabancı erkekler ne yapsın? Benim PhD arkadaşlarım UK, ABD basıp gittiler. Hepsinin yorumu aynı: tek arkadaşım yok, bu insanlar mal gibi. Almanlar ömür yiyor. Ben de bavulumu topladım basıp gidiyorum bu sezon. Darısı başımıza artık:bicak:

Sokakta yürürken göz kırpan, bakan vb oluyor kız sokakta işk kez gördüğün evli mi bekar mı hiç bilmediğin bir kadına yanaşmak büyük medeni cesaret ister o kadarı olmuyor:)

Ama insanlar konuşkan. Kafede kasa sırası beklerken, trafik ışığında beklerken 'hava da pek bozdu', 'bu kafeye sık sık gelir misiniz' şeklinde laf açan oluyor:halay: Yine kadınsan Batı Avrupa sosyal olarak sandığın kadar kötü değil, yabancı erkekler ne yapsın? Benim PhD arkadaşlarım UK, ABD basıp gittiler. Hepsinin yorumu aynı: tek arkadaşım yok, bu insanlar mal gibi. Almanlar ömür yiyor. Ben de bavulumu topladım basıp gidiyorum bu sezon. Darısı başımıza artık:bicak:
Almanya ve başka hangi ülkeler böyle sonra iş için gitmeyeyim ben :)

Back
X