Valla Avrupalı erkek dediyseniz durun geldim

Şimdi burda seven erkek açılır vb yazmışlar ya o bizim erkekler için geçerli. Batı Avrupalı erkekler bambaşka bir dünya.
Bir kere erkeklerde de kadinlarda da sevgi, aşk gibi bir şey yok. Bir de bizdeki gibi flört de yok. Cikar iliskisi olabilir misal adam kadinin evinde kira odemeden kaliyordur, tutkuya bagli iliski olabilir ama ask sevgi dostluk vb seyler burda yok.
Sevgili olma genelde 3 şekilde oluyor:
- Kız-erkek arkadaş ortamında tanışıyor, uzuuuuuuuuun bir süre takılıyor, sonra sevgili oluyor ama bu senaryoda gördüğünüz gibi hiçbir romantizm yok.
- İkinci senaryo tinder, okcupid vb internetten tanışıyor taraflar buluşup cinsellik yaşıyor sonra tekrar cinsellik yaşıyor sonra sevgili oluyor.
- Üçüncü durumda aynen dediğin gibi sevgili konu sahibesi kızla adam aynı işyerinde çalışıyor veya bir yerde birbirlerini görüyor. Sonra kız adama kahve içme teklif ediyor. Dikkat burda erkek 2 euroluk kahveyi bile ödemez beklentin olmasın. Ondan sonra kız ilgisini belli ediyor, adam da razı oluyor.
Yani konu sahibesi Alman, İsviçre erkeği falan gelsin çıkma teklif etsin falan bekleme. Gçrdüğün gibi her 3 durumda da burda yazılan gibi seven erkek, ilgi gösteren erkek, çıkma teklif eden erkek falan yok. Genel olarak erkekler çok pasif ve edilgen, kadınlar aşırı agresif. Durum böyle olunca yani beğenen kadın ilgisini belli ediyorsa zaten adamlar çabalamıyor.
Kadınlar aşırı agresif mi diyeyim bazen utanmaz mı diyeyim garip bir kafa açıkçası. Bir gün tren istasyonundaydım, bir çocuk trenden indi, bir tane de kız bunu karşılamaya gelmiş adamın üstüne atladı şap şap şap çptü resmen yaladı yapıştı çocuğa iğrençti. Alman kadınları genel olarakk çok abaza ve yapışkan. Bizim kadınlara kezban falan diyorlar ya alakası yok, Alman kadınları kadar kezbanını görmedim.
Yani batılı erkeklerin tek geçer akçesi yakışıklı ve uzun boylu olması.

Onun dışında ben erkek materyali görmüyorum, bir maskülenlik yok arkadaş. Dış görünüş erkek ama iç dünya gayet pasif, ne aile kavramı var ne karıma çocuğuma sahip çıkayım var erkek demiyorum ben şahsen. Bir de çok cimriler varsa yoksa para. Bilemedim yani alsan ble koca olur mu sana kalmis.