Arada iyileri de var, onlarla evlenenler mutludur panpa.
Bir de Alman erkekleriyle evlenen yabanci kadinlar genelde Rus, onlarin da oturma izni olsun Rusya'da yasamasin da neresi olursa olsun canina minnet. Rus kadinlari da zaten abazanus familyasindan. Bana sorarsan Rus erkekleri katbekat iyi. Adam calisir, evine bakar, erkek gibi de davranir. Koln'de Alman kadinlari tacize ugradiginda erkekler mal gibi seyretmekle yetinmisti. Rus erkekleri de bildiri yayinlamis, "German men are misreable pussies" seklinde, Google yaparsan cikiyor gulmekten olmustum.
Evlensen bile evlenmeden once herifce gelip burnuna evlilik sozlesmesi dayiyor ya sanki Rockefeller haspa , alti ustu aylik 3000Euro kazanip Karun havasinda gezen ezikler var. Bana cekilcek dert gibi gelmiyor acikcasi, iyisini bulursan al derim ama pussy tiplere de gidip cikma falan teklif edemem acikcasi. Varsa Portekiz, Ispanyol derim onlar fakir oluyor ama gonulleri zengin
Ingiliz erkekleri erkek gibi gayet maskulen ama onlar da tipten kaybediyor, cunku boylari kisa.
Bence Avrupa'da hem tipten hem kulturden kazanan millet Irlanda. Erkekler bildigin elf. Kultur de gayet aile odakli. Ingilizleer esprili falan ama boydan kaybediyor. Iskocya d az bilinen bir cevher sarisin/kumral sevenler icin