Flört Kavramı Değişti mi ve doğru kişiyi nasıl buldunuz ?

Buraya yazmak cok rahatlatti beni, bu yapiskan kizlar yuzunden cidden kac yildir sorun yasiyorum, hepsininde gozu fildir fildir donuyor, evlenince diger kizlari kucumsuyorlar kendi les karakterlerine bakmadan cok tesekkurler yazdiklariniza....
Cidden etrafınızdaki kızlar genellikle böyle mi? Hani bir iki kanıbozuk çıkar selamı sabahı kesersiniz de çoğunluk mu böyle? Ben de uzun süredir profesyonel yalnızım ama kız arkadaşlarımda böyle şeyler görmedim doğruya doğru, kimi bekar kimi boşanmış kimi çoluk çocuk sahibi yuvarlanıp gidiyor herkes. Burada okuduklarımdan sonra hem kendim hem de bizim kızlar saftirik köylü kızları mıyız acaba diye bazen kendimi sorguluyorum. Herhalde herkesin birbirini tanıdığı küçük bir çevrede büyüdüğüm ve hala o çevrede yaşadığım içindir. Metropol diyebileceğim bi yerde büyüseydim ben de feleğin çemberinden baya geçecektim sanırım :bicak:

Cidden etrafınızdaki kızlar genellikle böyle mi? Hani bir iki kanıbozuk çıkar selamı sabahı kesersiniz de çoğunluk mu böyle? Ben de uzun süredir profesyonel yalnızım ama kız arkadaşlarımda böyle şeyler görmedim doğruya doğru, kimi bekar kimi boşanmış kimi çoluk çocuk sahibi yuvarlanıp gidiyor herkes. Burada okuduklarımdan sonra hem kendim hem de bizim kızlar saftirik köylü kızları mıyız acaba diye bazen kendimi sorguluyorum. Herhalde herkesin birbirini tanıdığı küçük bir çevrede büyüdüğüm ve hala o çevrede yaşadığım içindir. Metropol diyebileceğim bi yerde büyüseydim ben de feleğin çemberinden baya geçecektim sanırım :bicak:
Gerçekten böyle , annemde Batı’da küçük bir ilçede büyümüş beni hiç anlamıyor . İş yerinde kadınların kaş göz oynuyor adamlara yürüyorlardı sürekli, düzgün insanlarla da aramızı bozmaya çalıştılar...

Gerçekten böyle , annemde Batı’da küçük bir ilçede büyümüş beni hiç anlamıyor . İş yerinde kadınların kaş göz oynuyor adamlara yürüyorlardı sürekli, düzgün insanlarla da aramızı bozmaya çalıştılar...
Allah iyilerle karşılaştırsın ne diyeyim. Size başka bir bakış açısı göstereyim o halde, bazı kötü tecrübeleri de zamanında yaşamak daha iyi inanın. Yakında 30 yaşına gireceğim, dediğim gibi farklı kültürlere kız vermeye bile hala iyi bakmayan azınlık bir kültürde büyüdüm. Büyükşehirde okudum, plaza hayatını bilirim, memlekette ayak basmadığım az yer kaldı yani naçizane iyi kötü bir görmüş geçirmişliğim var fakat insan çocukluğunda ne gördüyse ileri yaşlarda da hayatı öyle sanmaya eğilimli, bu yaşımda hala ‘köyden indim şehire’ (ya da ‘englishmen in new york’ diyeyim de havalı olsun :D) psikolojisini tam olarak üzerimden attım sayılmaz. Hala insanları tam olarak tanıyamadığımı düşünüyorum, aşktı bilmem neydi diye evlenip çıkar ilişkisini ataerkilliği ön plana koyan tiplerin arasına girdim yapamadım boşadım. Hala deli gibi kötü bir insanla karşılaşmaktan dahası bunu anlayamamaktan korkuyorum. Hayat garip :)

Allah iyilerle karşılaştırsın ne diyeyim. Size başka bir bakış açısı göstereyim o halde, bazı kötü tecrübeleri de zamanında yaşamak daha iyi inanın. Yakında 30 yaşına gireceğim, dediğim gibi farklı kültürlere kız vermeye bile hala iyi bakmayan azınlık bir kültürde büyüdüm. Büyükşehirde okudum, plaza hayatını bilirim, memlekette ayak basmadığım az yer kaldı yani naçizane iyi kötü bir görmüş geçirmişliğim var fakat insan çocukluğunda ne gördüyse ileri yaşlarda da hayatı öyle sanmaya eğilimli, bu yaşımda hala ‘köyden indim şehire’ (ya da ‘englishmen in new york’ diyeyim de havalı olsun :KK70:) psikolojisini tam olarak üzerimden attım sayılmaz. Hala insanları tam olarak tanıyamadığımı düşünüyorum, aşktı bilmem neydi diye evlenip çıkar ilişkisini ataerkilliği ön plana koyan tiplerin arasına girdim yapamadım boşadım. Hala deli gibi kötü bir insanla karşılaşmaktan dahası bunu anlayamamaktan korkuyorum. Hayat garip :)
Yok haklısınız bende hala iyi modda dolanıyorum da insanın en öğrenmesi gereken şey kendi gardını koruması. Etrafımdaki evlilikler şöyle , kızın aile ünlü bir üniversitenin Sahibi, ikisini ABD’ye doktoraya gönderip evlendiriyorlar ki oğlan da okulda ileride hocalık yapsın. Artık alışverişsiz şey yok.

Arada iyileri de var, onlarla evlenenler mutludur panpa.
Bir de Alman erkekleriyle evlenen yabanci kadinlar genelde Rus, onlarin da oturma izni olsun Rusya'da yasamasin da neresi olursa olsun canina minnet. Rus kadinlari da zaten abazanus familyasindan. Bana sorarsan Rus erkekleri katbekat iyi. Adam calisir, evine bakar, erkek gibi de davranir. Koln'de Alman kadinlari tacize ugradiginda erkekler mal gibi seyretmekle yetinmisti. Rus erkekleri de bildiri yayinlamis, "German men are misreable pussies" seklinde, Google yaparsan cikiyor gulmekten olmustum.

Evlensen bile evlenmeden once herifce gelip burnuna evlilik sozlesmesi dayiyor ya sanki Rockefeller haspa , alti ustu aylik 3000Euro kazanip Karun havasinda gezen ezikler var. Bana cekilcek dert gibi gelmiyor acikcasi, iyisini bulursan al derim ama pussy tiplere de gidip cikma falan teklif edemem acikcasi. Varsa Portekiz, Ispanyol derim onlar fakir oluyor ama gonulleri zengin:deli:

Ingiliz erkekleri erkek gibi gayet maskulen ama onlar da tipten kaybediyor, cunku boylari kisa.
Bence Avrupa'da hem tipten hem kulturden kazanan millet Irlanda. Erkekler bildigin elf. Kultur de gayet aile odakli. Ingilizleer esprili falan ama boydan kaybediyor. Iskocya d az bilinen bir cevher sarisin/kumral sevenler icin:hamarat:
İrlandalılar kavgacı ve paracı olmuyormuydu miss o_O
İnatçı ve gösterişçi aynı zamanda?
Rüzgar Gibi Geçti romanında Scarlett'in babası İrlandalıydı,oradan biliyorum :-)
Tabii roman 1860larda geçiyordu,değişmişlerdir:))

İrlandalılar kavgacı ve paracı olmuyormuydu miss o_O
İnatçı ve gösterişçi aynı zamanda?
Rüzgar Gibi Geçti romanında Scarlett'in babası İrlandalıydı,oradan biliyorum :-)
Tabii roman 1860larda geçiyordu,değişmişlerdir:))

Irlandali turistten dolayi da olabilir tabi adam butun esnafi tek basina dovdu:deli:

Flört kavramının değişmesinden ziyada artık kadınlar çekingen davranmıyorlar. Yani eskiden peşimden biraz koşsun diye nazlanan ablalarımız ilk görüşme teklifini hoşlanmışlarsa kabul ediyorlar.
Erkeklerde de durum farklı değil poz kesen abilerimiz hoşlandıkları ve gerçekten beğendikleri kadınları kaçırmamak adına adım atıyorlar, sadece görsel olarak baktıkları kadınları yedekte tutuyorlar.

35m hala dogru insani buldum diyemem cünkü dogru insan diye bisey yok kimisini daha az altdan aliyorsun kimisini daha cok arzuluyorsun ötekine katlanamiyorsun bile...
En cok kiminle ortayi buluyorsan en cok kime katlana biliosan dogru insan olmus oluyor.
Ama söz konusu özellikle Kadin arkadaslarsa evlerden irak diyorum. En iyisi ayda 1 disarida bulusup kahve icilendir

35m hala dogru insani buldum diyemem cünkü dogru insan diye bisey yok kimisini daha az altdan aliyorsun kimisini daha cok arzuluyorsun ötekine katlanamiyorsun bile...
En cok kiminle ortayi buluyorsan en cok kime katlana biliosan dogru insan olmus oluyor.
Ama söz konusu özellikle Kadin arkadaslarsa evlerden irak diyorum. En iyisi ayda 1 disarida bulusup kahve icilendir
Neden peki ? Arkadaşlarınız zarar mı veriyor ?

Neden peki ? Arkadaşlarınız zarar mı veriyor ?

En son kardesim dedigim, cebimdeki parayi paylastigim, kendime aliyosam onada aldigim, en zor zamanlarda yanyana durdugum kisi escourtluk yaptigimi soylemis is arkadaslarina...
Bu en guvendigim son kisiydi bu saatden sonra arkadas vs lazim degil devir popoyu kollama devri

En son kardesim dedigim, cebimdeki parayi paylastigim, kendime aliyosam onada aldigim, en zor zamanlarda yanyana durdugum kisi escourtluk yaptigimi soylemis is arkadaslarina...
Bu en guvendigim son kisiydi bu saatden sonra arkadas vs lazim degil devir popoyu kollama devri
Şok oldum İstanbul’da mı oldu bu olay?

Back
X