Flört Kavramı Değişti mi ve doğru kişiyi nasıl buldunuz ?

Benim hoşlandığım çocuktan hoşlanan bir dostum dediğim nokta nokta vardı
İçi gitti çocuğa
Ne kadar kötüler ya valla hiç gözümün yaşına bakmıcaktı adam yüz verse
Bitirdim hemen arkadaslığımı. Olaya bak iğrençler ya yani bu kadar olmaz.
Başka erkek mi yok benimkine taktın
Beyinsiz rezil edicektim bide sevgilisi vardı
Neeee sevgilisi varken? Bakin soyle bisi deneyin yakisikli adamlardan birinin fotosunu kiz arkadaslariniza gosterip bu cocukla gorusuyoruz deyin hepsinin gozunde o an olu bir balik goreceksiniz :D Ici gidiyor

Neeee sevgilisi varken? Bakin soyle bisi deneyin yakisikli adamlardan birinin fotosunu kiz arkadaslariniza gosterip bu cocukla gorusuyoruz deyin hepsinin gozunde o an olu bir balik goreceksiniz :KK70: Ici gidiyor
Ay evet ya kesinlikle
Böyle bir ölüm sessizliği oluyor
Ama ben artık görüşmüyorum omlarla
Attım hayatımdan
Gerçi sevgili bulursam yine ortaya çıkarlar ama bu sefer akıllı davranıp kapıyı göstericem

Ay evet ya kesinlikle
Böyle bir ölüm sessizliği oluyor
Ama ben artık görüşmüyorum omlarla
Attım hayatımdan
Gerçi sevgili bulursam yine ortaya çıkarlar ama bu sefer akıllı davranıp kapıyı göstericem
Yok kadinlar cidden zarar vermekten baska bi ise yaramiyor ben arkadaslik dahi kurmuyorum, sonra bakiyorum cillop gibi benle ilgilenen adamlari ayartmaya kalkiyorlar...

Bu sira evli kadinlarla da ugrasmak zorunda kaldim kadin evleniyor ama benle ilgilenen yakisikli adama da yavsiyor filan boyle bir duruma ne diyorsunuz?
Oluyordur ya
İnsanlar doyumsuz çünkü
Benim arkadasında sevgilisi vardı ama engel değil
Benim ilgilendiğim erkekler genelde yakışıklı ve kariyer sahibi oluyor haliyle hemen atlıyolar
Seninde öyleyse işte kadınlar durmuyor
Allah akıl fikir versin ne diyelim

Cok tesekkurler insallah mutlulugu sizde yakalarsiniz zira ben bu sira cidden uzuluyorum, diger konulardaki yorumlarinizi da biliyorum, fesatlik yapanlar sanki odullendiriliyor digerleri cezalandiriliyor, cevremde bu durum hic sasmadi.

Ben de cidden uzuluyorum..
Herkes sonuca bakiyor nasil ve neden oldugu onemli degil iliskilerde davranis onur erdem sevmek ozveri olmasina bakilmiyor veya adil dovusmeye de..

Ben de cidden uzuluyorum..
Herkes sonuca bakiyor nasil ve neden oldugu onemli degil iliskilerde davranis onur erdem sevmek ozveri olmasina bakilmiyor veya adil dovusmeye de..
Kadinlar cok cakal, onlardan daha cok cakal olmak lazim. Adama hediyeler aldirtip adam bana dusunmus almis diyen, senin malina mulkune adamina goz koyup sana kanka ayagi ceken, herkesle her halti yiyip, temiz gecinen insan fazla... Onlari rezil ediyorum her yerde, hemde hic acimadan, hepsi tipis tipis sunup kaliyor ozellikle turkiyedeki is yerimdeki kizi rezil rusva ettim herkese bu kiz el altindan kendini kiraliyor dedim simdi sinir krizleri geciriyor sokak bilmem neyi... :D

Hic sorma gecen gun aski buldun mu hani nerde dedi de yutkundum ve uzuldum daldim gittim..
Senle benim duygu dusuncelerimiz cok benzer ben senin yazdiklarini gecen seneden beri okuyorum, benim uyeligim yoktu, ders calisiyorum diye, simdi bitince uyelik aldim. Kesinlikle temiz kalpli, ici disi bir, kendinden once cevredekileri dusunup, sevgi gosteren birisin, yazdiklarindan nasil biri oldugunu cozdum. Boyle olursan fesat kadinlar senin canini yakmaya calisir. Onlara hep cakal olduklarinin farkinda olundugunun mesaji verilmesi gerek.

Senle benim duygu dusuncelerimiz cok benzer ben senin yazdiklarini gecen seneden beri okuyorum, benim uyeligim yoktu, ders calisiyorum diye, simdi bitince uyelik aldim. Kesinlikle temiz kalpli, ici disi bir, kendinden once cevredekileri dusunup, sevgi gosteren birisin, yazdiklarindan nasil biri oldugunu cozdum. Boyle olursan fesat kadinlar senin canini yakmaya calisir. Onlara hep cakal olduklarinin farkinda olundugunun mesaji verilmesi gerek.

O kadar dogru bir tespit ki Tesekkurler

Back
X