• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Flört konularında benim gereksiz vicdan

Yoo tanışmayarak neden zamanımı heba edeyim ki. Asıl zamanım değerli olduğu için tanışmıyorum içime sinmeyenlerle
Bu konuda ben farklı düşünüyorum isterseniz yazışarak 6 ay flört edin hiçtir benim gözümde.
Esas mesele etkileşim kurmaktır.
Bence tam tersine yazışarak vakit kaybediyorsunuz sonuçta ona da mesai harcıyorsunuz.
Bir kahve içip 1 2 saat muhabbet ederek anlarsınız zaten karşındakine içiniz ısındı mı hoşlandınız mı az çok nasıl biri vs ?
Flörte bakış açınızı biraz değiştirin derim.
Ha açtığınız konuya yorumum ise baştan beğenmediyseniz olmaz o iş fiziksel beğeni önemli.
Açıkça ben o çekimi alamadım seni de oyalamak istemem yazabilirsiniz.

Biz teknoloji çağında gençliğini yaşayan ilk nesildik milennials olarak. Bizden sonraki nesil akıllanır diyordum ama hala ınternetten tanışıp sevgili olmanin filan saçmalığı anlaşılamadi mi ya 😅 Neyse gen Z den ümit kalmadı artık bi sonraki nesle hayırlısıyla.

Kuzum iyi misin sen? Kiloyu boyu bilmem ne geçtim hiç tanımadığın adamla evlilik mi konuşuyorsun? Konu nasıl buralara filan geliyo aklım almıyor. Yüzünü bile görmemişsin, ağzı mi kokuyor, terli midir, restoranda garsona nasıl davranır. Bunlar hep ilk izlenimler. İlk izlenimin bile yok yani şu an. Ama konu evlilik konuşmaya geliyo 🤣 Valla cehaletin artık dip noktası. Dünyadan o kadar bihabersiniz ki... Tek diyeceğim dikkat et kendine canım. Her türlü insan var. Sen onun kalbini kırar mıyım diye düşünürken o senin hakkında Allah korusun çok başka planlar kuruyor olabilir. Buluş da öyle karar ver diyenlere de akıl fikir temenni ediyorum.

Back