- 23 Şubat 2019
- 1.720
- 903
- 123
- Konu Sahibi pembekuvars30
-
Yazdığınızı hiç anlamadım
Aynen, ilişkilere kim güvenerek başlıyor ki. Güveninizin olmaması normaldi, üstüne haklı oldunuz. Sakın adınıza bakmayıb
Bu sahip çıkma değil konu sahibi kandırma kendini, bunu bir erkek yapsaydı hasta mı bu derdim. Yanlış yapmışsın ve terkedilmişsin diğer ilişkilerinde bu hatayı yapma. Aslında güvenilmeyecek olduğunu anlayıp bitirmen mantıklı olan ama neyse. Bir daha yapma dediğim gibi kendini düşürürsün.telefonu kafede kahvenin arkasına saklayarak mesaj attığını gördüm yani ne var story izleyip kızlara fakeden yazdıysam sahip çıkma hareketi bu bence
Hayır tabii ki psikopat mısınız siz neyinize sahip çıkacak flörtün amacı budur birbirinize uygun musunuz değil misiniz bakarsınız birbirinizi zorla uydurmaya çalışmazsınız ayrıca hepimiz iletişim kurabiliyoruz bunu flörtünüze sordunuz aldığınız cevap sizi tatmin etmedi iletişimi siz kesersiniz böyle hem adama hem o kızlara kendinizi de rezil etmişsinizMerhaba flörtüm vardı ve 2 ay oldu.Yanımda iken sürekli telefon ve mesaj gelmesi beni şüpheye düşürdü ve instgram hesabında bulunan kızları merak ederek attıkları storylere baktım ve bana instgramındaki eklediklerinin tanıdıkları olduğunu söylemişti.Neyse sonra ben 2 kızdan şüphelendim instgramda ve kızlara fake hesaptan yazarak eklediği kişiyi nerden tanıdıklarını sordum ve bana onun eklediğini söylediler.Neyse flört beni aradı ve benimle konuşmak istemediğini,ona güvenmememi garip bulduğunu,arkadaşlarının ve yakın çevresini story şeysini izlememi ve onlara fakeden mesaj atmamı söyledi ve beni instrgamdan çıkardı.Siz olsanız bu durum ve olay hakkında ne düşünürdünüz ve normalde bana sahip çıkması gerekmezmiydi
evet sinmedi ve daha hiç tanımadan otelde buluşma,arabada yalnız kalma gibi teklifleri olunca başka niyeti var gibi geldi
Ne mi var bundatelefonu kafede kahvenin arkasına saklayarak mesaj attığını gördüm yani ne var story izleyip kızlara fakeden yazdıysam sahip çıkma hareketi bu bence
Hiç tuhaf değil , çocuk çocuk hareketlergüvenmeme konusunda kötü erkeklere denk gelmekten ötürü bende oluşan önyargı olabilir diye bekledim ve niye o kızlar mesajı hemen yetiştiriyor o tuhaf ve sevgilim der geçer o kızlara onu yapmaması daha tuhaf
Yani daha sevgili olur olmaz ilk günden bunları teklif etmesi sorun değil ama instagramda ekli kızlar sorun öyle mi? Gayet net sizden ne istediğini ne beklediğini söylemiş aslında niye şok oldunuz ki? Önüne gelene geçene yazmış cevap verenleri eklemiş. Siz de onlardan birisiniz. Sanki artık evlilik nikah arefesine gelmiş de yakalamış gibi hareket etmişsiniz. Ben de nettim, aile istediğimi söyledim dediniz ama ilk günden otelde buluşalım arabada yalnız kalalım diyen adam bir tarafıyla gülmüştür.evet sinmedi ve daha hiç tanımadan otelde buluşma,arabada yalnız kalma gibi teklifleri olunca başka niyeti var gibi geldi
Storyleri izleyip fake hesaptan kızlara vs sormak sahip çıkma hareketi mi?telefonu kafede kahvenin arkasına saklayarak mesaj attığını gördüm yani ne var story izleyip kızlara fakeden yazdıysam sahip çıkma hareketi bu bence
2 aylık flört diye addettiğiniz kişi size ne diye hangi sıfatla sahip çıkacak? Üstelik sahip çıkılacak bir durum da yok ortada. Güvenmiyorsanız terk edersiniz. 2 aylık tanımadığınız birinin arkasından işler çevirmeye uğraşmanız elbette ki hiç hoş değil.Merhaba flörtüm vardı ve 2 ay oldu.Yanımda iken sürekli telefon ve mesaj gelmesi beni şüpheye düşürdü ve instgram hesabında bulunan kızları merak ederek attıkları storylere baktım ve bana instgramındaki eklediklerinin tanıdıkları olduğunu söylemişti.Neyse sonra ben 2 kızdan şüphelendim instgramda ve kızlara fake hesaptan yazarak eklediği kişiyi nerden tanıdıklarını sordum ve bana onun eklediğini söylediler.Neyse flört beni aradı ve benimle konuşmak istemediğini,ona güvenmememi garip bulduğunu,arkadaşlarının ve yakın çevresini story şeysini izlememi ve onlara fakeden mesaj atmamı söyledi ve beni instrgamdan çıkardı.Siz olsanız bu durum ve olay hakkında ne düşünürdünüz ve normalde bana sahip çıkması gerekmezmiydi
Çok sahip çıkmışsınız maşallahtelefonu kafede kahvenin arkasına saklayarak mesaj attığını gördüm yani ne var story izleyip kızlara fakeden yazdıysam sahip çıkma hareketi bu bence
Sahip çıkmak nedir ya, bir eşyaya sahip çıkılır mala sahip çıkılır, siz insansınızMerhaba flörtüm vardı ve 2 ay oldu.Yanımda iken sürekli telefon ve mesaj gelmesi beni şüpheye düşürdü ve instgram hesabında bulunan kızları merak ederek attıkları storylere baktım ve bana instgramındaki eklediklerinin tanıdıkları olduğunu söylemişti.Neyse sonra ben 2 kızdan şüphelendim instgramda ve kızlara fake hesaptan yazarak eklediği kişiyi nerden tanıdıklarını sordum ve bana onun eklediğini söylediler.Neyse flört beni aradı ve benimle konuşmak istemediğini,ona güvenmememi garip bulduğunu,arkadaşlarının ve yakın çevresini story şeysini izlememi ve onlara fakeden mesaj atmamı söyledi ve beni instrgamdan çıkardı.Siz olsanız bu durum ve olay hakkında ne düşünürdünüz ve normalde bana sahip çıkması gerekmezmiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?