Flört konuşmayı kesmek istedi...

yani erkek bu zamanda kadından daha bozuk bakmayın kadınların adı çıkmış.Dürüst olsaydı sevgilim o derdi kızlara geçerdi ama konuyu uç nokta ayrılığa getirdi bende canıma minnet dedim ayrıldık
Aynen, ilişkilere kim güvenerek başlıyor ki. Güveninizin olmaması normaldi, üstüne haklı oldunuz. Sakın adınıza bakmayıb

telefonu kafede kahvenin arkasına saklayarak mesaj attığını gördüm yani ne var story izleyip kızlara fakeden yazdıysam sahip çıkma hareketi bu bence
Bu sahip çıkma değil konu sahibi kandırma kendini, bunu bir erkek yapsaydı hasta mı bu derdim. Yanlış yapmışsın ve terkedilmişsin diğer ilişkilerinde bu hatayı yapma. Aslında güvenilmeyecek olduğunu anlayıp bitirmen mantıklı olan ama neyse. Bir daha yapma dediğim gibi kendini düşürürsün.

yani o gelip duran msjlar neyin nesi ona bakmak lazım
kimi insanlar boş muhabbet etmeyi aşırı seviypr
benim 2 yakın arkadaşım var dönem dönem o kadar sık konuşuruz ki onlarla
beni de gören aynı anda kaç kişiyi idare ediyorum sanar
ve sadece geyik yaparız boş boş hani diyeceksiniz ki ne gerek var boş muhabbete
insanın bazen sadece boş yapmaya da ihtiyacı olabiliyor
yaptığım herşeyin içi dolu olmak zorunda değil
senin adama gelince
yaptığın hareket gerçekten çok saçma ve kendini küçük düşürücü olmuş
güvenmiyorsan bi açıklama yapmadan bay bay diyebilirdin
adamın kendine saygısı varmışki silmiş seni
ben olsam bende adamın yaptığı gibi yapardım

Hayır tabii ki psikopat mısınız siz neyinize sahip çıkacak flörtün amacı budur birbirinize uygun musunuz değil misiniz bakarsınız birbirinizi zorla uydurmaya çalışmazsınız ayrıca hepimiz iletişim kurabiliyoruz bunu flörtünüze sordunuz aldığınız cevap sizi tatmin etmedi iletişimi siz kesersiniz böyle hem adama hem o kızlara kendinizi de rezil etmişsiniz

Açıkçası bende daha flört ettiğim kişinin bunları yapmasından kıllanırdım. Hoşuma gitmez. Ve evet güvenmeyi öğrenmeli.
Aman flortumun listesinde ki kızlarla uğraşana kadar heralde serumla hastanelik olurdum ona tak buna tak Motivasyonuna hayran kaldım. Çok gereksiz

Hiç tuhaf değil , çocuk çocuk hareketler

evet sinmedi ve daha hiç tanımadan otelde buluşma,arabada yalnız kalma gibi teklifleri olunca başka niyeti var gibi geldi
Yani daha sevgili olur olmaz ilk günden bunları teklif etmesi sorun değil ama instagramda ekli kızlar sorun öyle mi? Gayet net sizden ne istediğini ne beklediğini söylemiş aslında niye şok oldunuz ki? Önüne gelene geçene yazmış cevap verenleri eklemiş. Siz de onlardan birisiniz. Sanki artık evlilik nikah arefesine gelmiş de yakalamış gibi hareket etmişsiniz. Ben de nettim, aile istediğimi söyledim dediniz ama ilk günden otelde buluşalım arabada yalnız kalalım diyen adam bir tarafıyla gülmüştür.
Hüsrana uğramanıza üzüldüm ama belli ki bir şeyleri yanlış yapıyorsunuz.

telefonu kafede kahvenin arkasına saklayarak mesaj attığını gördüm yani ne var story izleyip kızlara fakeden yazdıysam sahip çıkma hareketi bu bence
Storyleri izleyip fake hesaptan kızlara vs sormak sahip çıkma hareketi mi?
Tüm yorumları okudum sizi savunmamasını da tuhaf bulmuşsunuz. Yaşça büyüğünüz olduğumu varsayarak kadın erkek ilişkilerine bakış açınızı değiştirmenizi öneririm. Umarım karşınıza sizi sevecek biri çıkar

2 aylık flört diye addettiğiniz kişi size ne diye hangi sıfatla sahip çıkacak? Üstelik sahip çıkılacak bir durum da yok ortada. Güvenmiyorsanız terk edersiniz. 2 aylık tanımadığınız birinin arkasından işler çevirmeye uğraşmanız elbette ki hiç hoş değil.

Sahip çıkmak nedir ya, bir eşyaya sahip çıkılır mala sahip çıkılır, siz insansınız
Hem kendinizi rezil edeceksiniz hem herife güvenmeyeceksiniz hem arkasından iş çevireceksiniz hem de sizin yanınızda olmasını bekleyeceksiniz vay be şunları ben yapsam 13yıllık kocam terkeder beni be

Herkesin yanlış, saçma, cringe şelalesi bulduğu bi hareket için "sahip çıkma hareketi" deyip durmuşsun, bence bakış açında ciddi sorun var. Bir de "adam bana sevgilim diyerek sahip çıkmadı" diyorsun, kim olsa o herifin davrandığı gibi davranır ve sana resti çeker. Kendini de adamı da küçük düşürmüşsün kızlara yazarak, anla artık. İlişkiyi sahiplenmek, ilişkiye ait olmak falan böyle bi şey değil.
Bi de "ben sessizce bitirecektim, o yazsın diye bekledim" demişsin, biz de yedik mi şimdi bunu, dahası, kendin yedin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…