- 30 Haziran 2013
- 21.990
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.125
- 498
- Konu Sahibi pembekuvars30
-
Sahip çıkmak nedir ya, bir eşyaya sahip çıkılır mala sahip çıkılır, siz insansınız
Hem kendinizi rezil edeceksiniz hem herife güvenmeyeceksiniz hem arkasından iş çevireceksiniz hem de sizin yanınızda olmasını bekleyeceksiniz vay be şunları ben yapsam 13yıllık kocam terkeder beni be
Pembe sen niye organik çevrene adam gibi eli yüzü düzgün birini bulmasını talep edip evlenmiyorsun artık? Olmuyor aşkım, p.ç adamı düzelten o minnoş kız değilsin sen, onlar kâr amacı ile yazılmış senaryolardan başka bi şey değillerdi. Yaz dizilerine inanacak yaşı çoktan da geçtin halbuki.
senin açından bakınca güvenmek için yapmış olman normal gibi gözükebilir ama flörtün yapsaydı kızardın kötü hissederdin emin ol. kuzenim de böyle bir şey yapmıştı ve yakalanmıştı sevgilisi kızdı tabi güvenmemekle suçlayarak. sonra halletmişlerdi sorunu. ama her şeyi bitirmek için de tek sebep değil sana açıklama yapması gerekirdi.
ama daha ilişki başlamadan böyle şeyler oluyorsa ilerde çok toksik bir şeye dönüşüyor emin ol düzelmiyor da..
Herkesin yanlış, saçma, cringe şelalesi bulduğu bi hareket için "sahip çıkma hareketi" deyip durmuşsun, bence bakış açında ciddi sorun var. Bir de "adam bana sevgilim diyerek sahip çıkmadı" diyorsun, kim olsa o herifin davrandığı gibi davranır ve sana resti çeker. Kendini de adamı da küçük düşürmüşsün kızlara yazarak, anla artık. İlişkiyi sahiplenmek, ilişkiye ait olmak falan böyle bi şey değil.
Bi de "ben sessizce bitirecektim, o yazsın diye bekledim" demişsin, biz de yedik mi şimdi bunu, dahası, kendin yedin mi?
Ben de flörtleştiğim birinin sahte bir hesapla arkadaşlarımı bu şekilde sorguya çektiğini öğrensem, derhâl iletişimi keserdim. Yaptığınız çok büyük bir yanlış ve saygısızlık kusura bakmayın. Kaldı ki bu kadar efor harcamanıza şaşırdım, otuzlu yaşlardaki gençliğinin en güzel zamanlarında bir kadın böyle ilişkilerle ve böyle tiplerle neden uğraşır? Zamanınıza yazık.
Eğer sosyal medya hesapları yolgeçen hanı gibiyse zaten flörte başlamadan evvel fark etmediniz mi? Kimi takip ediyor neleri beğeniyor bir göz gezdirmediniz mi? Ben de hoşlanmam önüne gelen her kadını takip eden heriflerden, insan tanımadığı alelâde insanları neden takip eder ki? Baktım hoşlanmadım zahmete bile gerek yok, direkt ben keserim alâkamı. Size ders olsun.
Adam akıllıymış, baştan anlamış ve noktayı koymuş. Kendisini tebrik ediyorum.Merhaba flörtüm vardı ve 2 ay oldu.Yanımda iken sürekli telefon ve mesaj gelmesi beni şüpheye düşürdü ve instgram hesabında bulunan kızları merak ederek attıkları storylere baktım ve bana instgramındaki eklediklerinin tanıdıkları olduğunu söylemişti.Neyse sonra ben 2 kızdan şüphelendim instgramda ve kızlara fake hesaptan yazarak eklediği kişiyi nerden tanıdıklarını sordum ve bana onun eklediğini söylediler.Neyse flört beni aradı ve benimle konuşmak istemediğini,ona güvenmememi garip bulduğunu,arkadaşlarının ve yakın çevresini story şeysini izlememi ve onlara fakeden mesaj atmamı söyledi ve beni instrgamdan çıkardı.Siz olsanız bu durum ve olay hakkında ne düşünürdünüz ve normalde bana sahip çıkması gerekmezmiydi
Adam akıllıymış, baştan anlamış ve noktayı koymuş. Kendisini tebrik ediyorum.
Direkt ayrılıyoruz biz böylelerinden. Sebep aramaya gerek yok ki. Senin yanında geçirdiği vakitte gizli gizli mesaj atmak, ikide bir konuşmak, yalan dolan iş çevirmis gibi hareketler etmesi zaten o adamdan bir cacık olmayacağını gösteriyor.Güven vermeyip,kahve arkasından mesaj atan bir adam akıllı acaba sizin yanınızda yapsa ne yaparsınız
Onların yol vermesini beklemeden biz tepiği koyuyoruz. Alemin yamuğunu düzeltmeye kalkmıyoruz.Güven vermeyip,kahve arkasından mesaj atan bir adam akıllı acaba sizin yanınızda yapsa ne yaparsınız
Bu tarz ciddiyetsiz güvenilmez erkekleri 1-2 konuşmada ben anlıyorum. Hatta direkt tiplerinden hareketlerinden pozlarından anlaşılıyor. İşte en başında konuşmayıp ilişkiye bile başlamamak gerekiyor. Ama siz yakışıklılığına tav olup başlayıp sonra kendime bağlarım düzeltirim ben bunu diye düşünmüşsünüz. Ama o işler öyle olmuyor. Nerede ben bunu düzeltirim diye bir oduna tahammül eden kadın varsa en büyük kötülüğü kendilerine yapıyorlar, ardında boşa giden yıllar ve bozuk bir psikoloji kalıyor sadece.Merhaba flörtüm vardı ve 2 ay oldu.Yanımda iken sürekli telefon ve mesaj gelmesi beni şüpheye düşürdü ve instgram hesabında bulunan kızları merak ederek attıkları storylere baktım ve bana instgramındaki eklediklerinin tanıdıkları olduğunu söylemişti.Neyse sonra ben 2 kızdan şüphelendim instgramda ve kızlara fake hesaptan yazarak eklediği kişiyi nerden tanıdıklarını sordum ve bana onun eklediğini söylediler.Neyse flört beni aradı ve benimle konuşmak istemediğini,ona güvenmememi garip bulduğunu,arkadaşlarının ve yakın çevresini story şeysini izlememi ve onlara fakeden mesaj atmamı söyledi ve beni instrgamdan çıkardı.Siz olsanız bu durum ve olay hakkında ne düşünürdünüz ve normalde bana sahip çıkması gerekmezmiydi
Arkadaş kalabiliriz derken ben de seni istemiyorum demek istemiş kibarca.ben ayrılmak istedim
bana güvenmemen garip dedi
güven vermiyorsun çünkü dedim
seninle arkadaş kalabiliriz o kadar daha fazlasını seninle düşünemem dedi
bende flörtlerimle arkadaş kalamam dedim
Arkadaş kalabiliriz derken ben de seni istemiyorum demek istemiş kibarca.
Bir insanla 2 ay içinde değil sevgili arkadaş bile olunmaz.
Bu adamdan bağımsız Flört kişisi berbat biri değilse arkadaşlığa dönebilir. ya benimsin ya kara toprağın kafası 2024 için uygun değil diye düşünüyorum.
Bu tarz ciddiyetsiz güvenilmez erkekleri 1-2 konuşmada ben anlıyorum. Hatta direkt tiplerinden hareketlerinden pozlarından anlaşılıyor. İşte en başında konuşmayıp ilişkiye bile başlamamak gerekiyor. Ama siz yakışıklılığına tav olup başlayıp sonra kendime bağlarım düzeltirim ben bunu diye düşünmüşsünüz. Ama o işler öyle olmuyor. Nerede ben bunu düzeltirim diye bir oduna tahammül eden kadın varsa en büyük kötülüğü kendilerine yapıyorlar, ardında boşa giden yıllar ve bozuk bir psikoloji kalıyor sadece.
Onların yol vermesini beklemeden biz tepiği koyuyoruz. Alemin yamuğunu düzeltmeye kalkmıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?