Flört konuşmayı kesmek istedi...

Bi şekilde ikna edip geri barışıp 3 gün sonra olmuyor diyip bırakırdım. Ne münasebet beni terkedecek

Ben de flörtleştiğim birinin sahte bir hesapla arkadaşlarımı bu şekilde sorguya çektiğini öğrensem, derhâl iletişimi keserdim. Yaptığınız çok büyük bir yanlış ve saygısızlık kusura bakmayın. Kaldı ki bu kadar efor harcamanıza şaşırdım, otuzlu yaşlardaki gençliğinin en güzel zamanlarında bir kadın böyle ilişkilerle ve böyle tiplerle neden uğraşır? Zamanınıza yazık.

Eğer sosyal medya hesapları yolgeçen hanı gibiyse zaten flörte başlamadan evvel fark etmediniz mi? Kimi takip ediyor neleri beğeniyor bir göz gezdirmediniz mi? Ben de hoşlanmam önüne gelen her kadını takip eden heriflerden, insan tanımadığı alelâde insanları neden takip eder ki? Baktım hoşlanmadım zahmete bile gerek yok, direkt ben keserim alâkamı. Size ders olsun.

senin açından bakınca güvenmek için yapmış olman normal gibi gözükebilir ama flörtün yapsaydı kızardın kötü hissederdin emin ol. kuzenim de böyle bir şey yapmıştı ve yakalanmıştı sevgilisi kızdı tabi güvenmemekle suçlayarak. sonra halletmişlerdi sorunu. ama her şeyi bitirmek için de tek sebep değil sana açıklama yapması gerekirdi.
ama daha ilişki başlamadan böyle şeyler oluyorsa ilerde çok toksik bir şeye dönüşüyor emin ol düzelmiyor da..

Pembe sen niye organik çevrene adam gibi eli yüzü düzgün birini bulmasını talep edip evlenmiyorsun artık? Olmuyor aşkım, p.ç adamı düzelten o minnoş kız değilsin sen, onlar kâr amacı ile yazılmış senaryolardan başka bi şey değillerdi. Yaz dizilerine inanacak yaşı çoktan da geçtin halbuki.

Güven vermek var biliyormusunuz hani veriliyor kadınlara

Onların buldukları da öyle çıkıyor nasipsizlik var bacım

Beni terk etmeyi seçti açıkçası

İnandırmak zorunda değilim güven vermeyen bir adam var başka nasıl anlayabilirdin ne niyette

Tanıdıklarım yakın çevrem diyor

Adam akıllıymış, baştan anlamış ve noktayı koymuş. Kendisini tebrik ediyorum.

Güven vermeyip,kahve arkasından mesaj atan bir adam akıllı acaba sizin yanınızda yapsa ne yaparsınız
Direkt ayrılıyoruz biz böylelerinden. Sebep aramaya gerek yok ki. Senin yanında geçirdiği vakitte gizli gizli mesaj atmak, ikide bir konuşmak, yalan dolan iş çevirmis gibi hareketler etmesi zaten o adamdan bir cacık olmayacağını gösteriyor.

Güven vermeyip,kahve arkasından mesaj atan bir adam akıllı acaba sizin yanınızda yapsa ne yaparsınız
Onların yol vermesini beklemeden biz tepiği koyuyoruz. Alemin yamuğunu düzeltmeye kalkmıyoruz.

Bu tarz ciddiyetsiz güvenilmez erkekleri 1-2 konuşmada ben anlıyorum. Hatta direkt tiplerinden hareketlerinden pozlarından anlaşılıyor. İşte en başında konuşmayıp ilişkiye bile başlamamak gerekiyor. Ama siz yakışıklılığına tav olup başlayıp sonra kendime bağlarım düzeltirim ben bunu diye düşünmüşsünüz. Ama o işler öyle olmuyor. Nerede ben bunu düzeltirim diye bir oduna tahammül eden kadın varsa en büyük kötülüğü kendilerine yapıyorlar, ardında boşa giden yıllar ve bozuk bir psikoloji kalıyor sadece.

ben ayrılmak istedim
bana güvenmemen garip dedi
güven vermiyorsun çünkü dedim
seninle arkadaş kalabiliriz o kadar daha fazlasını seninle düşünemem dedi
bende flörtlerimle arkadaş kalamam dedim
Arkadaş kalabiliriz derken ben de seni istemiyorum demek istemiş kibarca.
Bir insanla 2 ay içinde değil sevgili arkadaş bile olunmaz.
Bu adamdan bağımsız Flört kişisi berbat biri değilse arkadaşlığa dönebilir. ya benimsin ya kara toprağın kafası 2024 için uygun değil diye düşünüyorum.

8 aydır tanışıyoruz

Değişir sanıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…