flört mü ediyoruz biz şimdi?

Ben de çok iyi niyetli biri olduğunu düşünmedim ama diyelim ki öyle, o zaman da kafası hiç bir şeye gram basmayan süzme bir salak demektir. Ki bu da iyi ihtimal. Kötü niyetliyse boşverin, 29 yaşında hala bu kadar salak olabiliyorsa yine boşverin. Siz sadece mutlu olmak istemişsiniz, sizi mutlu edecek adam 1000 kere ederdi şimdiye. Ve lütfen artık bir şey yazmayın, aranızdaki diyalog zaten çok saçma bir vaziyet almış. Sizinle en basit konuda bile sağlıklı iletişim kuramayan birinden asla hayır gelmez.

Ben de çok iyi niyetli biri olduğunu düşünmedim ama diyelim ki öyle, o zaman da kafası hiç bir şeye gram basmayan süzme bir salak demektir. Ki bu da iyi ihtimal. Kötü niyetliyse boşverin, 29 yaşında hala bu kadar salak olabiliyorsa yine boşverin. Siz sadece mutlu olmak istemişsiniz, sizi mutlu edecek adam 1000 kere ederdi şimdiye. Ve lütfen artık bir şey yazmayın, aranızdaki diyalog zaten çok saçma bir vaziyet almış. Sizinle en basit konuda bile sağlıklı iletişim kuramayan birinden asla hayır gelmez.
ben de tam tersi şu an msj atmayı düşünüyordum. bu sefer de msjm gitmemiş olamaz. ama dört saattir cvp yok. neyin tribi tavrı bu? inanılmaz bir ego var ve istediği oldu beni yine yaklaştırdı kendine sonra pat ortadan kayboldu.

sanırım bu sefer de msj gitmemiş olamaz, umarım siz de artık karşı tarafa daha net cevaplar verirsiniz bundan sonra, durumları bu kadar karmaşık hale getirmemek gerekir değil mi? her şeye rağmen ben yine de güzel sohbetler için teşekkür ederim, kendinize iyi bakın.

bunu yazmak istiyorum. sizce?

ben de tam tersi şu an msj atmayı düşünüyordum. bu sefer de msjm gitmemiş olamaz. ama dört saattir cvp yok. neyin tribi tavrı bu? inanılmaz bir ego var ve istediği oldu beni yine yaklaştırdı kendine sonra pat ortadan kayboldu.

sanırım bu sefer de msj gitmemiş olamaz, umarım siz de artık karşı tarafa daha net cevaplar verirsiniz bundan sonra, durumları bu kadar karmaşık hale getirmemek gerekir değil mi? her şeye rağmen ben yine de güzel sohbetler için teşekkür ederim, kendinize iyi bakın.

Hayır tabiki teşekkür ne iyi dilek ne. Hala aklı fikri bende izlenimi veriyırsunuz. Yoksay yoksay yoksay umursama

İşte onu diyorum, yazmayın. Lütfen yazmayın ☺️
Şu noktadan sonra bu adamla iletişim kurmak size mutluluk getirmez, hatta alacağınız karşılığa göre sinirleriniz daha da zıplayabilir. Yüzgöz olmayın bence burda bırakın. He çok makul bir açıklaması varsa kalksın ayağınıza gelsin. Arkadaşlar da demiş, henüz adam sizin telefon numaranızı bile almamış. Ve tekrar söylüyorum yazmayın, bence üzüleceksiniz yoksa.

Ve atarsan bu mesajı sana netlik derken nasıl yani diyecek. Nr gibi bir durum var ki karmaşık olan arkadaşız biz diyecek. İyice üzüleceksin. İyi biri değil bu adam uğraşma

Aman herkesi flortu bugunlerde tırt çıkıyor ya bak bu konunun son halini okuyunca kendi meselem aklim geldi dellendim.Yeminle bunlarin hepsi ayni fabrikadan cikmis gibi konu sahibi sende ne iyi dileği ya valla icindeki pollyana umudunun onunde saygıyla egiliyorum.Yoksay,umursama,gerekirse saydır engelle bunlari yapinca bak nasil kiymetli oluyorsun.

Ve atarsan bu mesajı sana netlik derken nasıl yani diyecek. Nr gibi bir durum var ki karmaşık olan arkadaşız biz diyecek. İyice üzüleceksin. İyi biri değil bu adam uğraşma
netlikten kastım ona en son ekliyim mi diye sordum verdiği cvp ben bişey diyemiyorum artık. net olmak zor mu evet ekle ya da hayır ekleme. bu kadar basit. ve kesinlikle ben haklı çıktım saatlerdir görüldü yapmadı, o gün de öyle yapmıştı.. demekki adamın tarzı bu bildirimlerden msjı okuyo sonra siliyo.. ve haklı olmama rağmen bide bir sürü laf söyledi yok yakışmadı yok hoş olmadı. ne zannediyo kendini bu?

Aman herkesi flortu bugunlerde tırt çıkıyor ya bak bu konunun son halini okuyunca kendi meselem aklim geldi dellendim.Yeminle bunlarin hepsi ayni fabrikadan cikmis gibi konu sahibi sende ne iyi dileği ya valla icindeki pollyana umudunun onunde saygıyla egiliyorum.Yoksay,umursama,gerekirse sayıdır engelle bunlari yapinca bak nasil kiymetli oluyorsun.
nasıl saydırabilirim peki? çok sinirlendim, saatlerdir görmedi msjı demekki önceki yaptığında yanlış düşünmemişim resmen sallamamış beni, cvp vermemiş. sonra bide üste çıktı yok olmadı yakıştıramadım sana diye

netlikten kastım ona en son ekliyim mi diye sordum verdiği cvp ben bişey diyemiyorum artık. net olmak zor mu evet ekle ya da hayır ekleme. bu kadar basit. ve kesinlikle ben haklı çıktım saatlerdir görüldü yapmadı, o gün de öyle yapmıştı.. demekki adamın tarzı bu bildirimlerden msjı okuyo sonra siliyo.. ve haklı olmama rağmen bide bir sürü laf söyledi yok yakışmadı yok hoş olmadı. ne zannediyo kendini bu?
Senin ne zaman okuyacak diye takip ettiğini biliyr çünkü o yüzden görüldü yapmıyor merak etsin içine dert olsun beni düşünsün diye. Bu tarz hareketler hiç şık değil. Canım sen sevilmeye elbette layıksın ama seni sevecek kişi bu adam değil. Başka biri. Bu adam senin sevgini hak eden biri de değil. Bu seni sevse çoktan cevap yazardı numaranı alırdı yanına gelirdi. İlgi arsızı sadece anla. Mesaj atınca daha iyi olmayacaksın. Adam aynen şunu düşünecek nasıl beğendi sevdiyse beni gene yazdı dayanamadı diyecek. Düşürme kendini öyle birinin gözünde

nasıl saydırabilirim peki? çok sinirlendim, saatlerdir görmedi msjı demekki önceki yaptığında yanlış düşünmemişim resmen sallamamış beni, cvp vermemiş. sonra bide üste çıktı yok olmadı yakıştıramadım sana diye
Senin yine iyimis benimki bana 2 gun yazmayip instaya hikaye,fotograf atmisti bende sonra engellemistim.Senin yerinde olsam sanirim cevap vermeyi dusunmuyorsun ya da önceliklerin buna musade etmiyor deyip cevap hakki birakmadan engellerdim.

Senin ne zaman okuyacak diye takip ettiğini biliyr çünkü o yüzden görüldü yapmıyor merak etsin içine dert olsun beni düşünsün diye. Bu tarz hareketler hiç şık değil. Canım sen sevilmeye elbette layıksın ama seni sevecek kişi bu adam değil. Başka biri. Bu adam senin sevgini hak eden biri de değil. Bu seni sevse çoktan cevap yazardı numaranı alırdı yanına gelirdi. İlgi arsızı sadece anla. Mesaj atınca daha iyi olmayacaksın. Adam aynen şunu düşünecek nasıl beğendi sevdiyse beni gene yazdı dayanamadı diyecek. Düşürme kendini öyle birinin gözünde
burda bu kadar fikir alacağım kişiler de olmasa ben çok yanlış adımlar atardım ve süreci çok kötü yönetirdim :( şu an çokta iyi durumda değilim ama en azından gözünde daha fazla küçülmedim. keşke ekliyim mi demeseydim ona pişman oluyorum, neyse artık, iyi ki varsınız sizinle birlikte yorum yapan fikir veren herkese söylüyorum ❤️ Allah bizi iyi insanlarla ama en çokta vicdanlı merhametli insanlarla karşılaştırsın inşallah..

burda bu kadar fikir alacağım kişiler de olmasa ben çok yanlış adımlar atardım ve süreci çok kötü yönetirdim :( şu an çokta iyi durumda değilim ama en azından gözünde daha fazla küçülmedim. keşke ekliyim mi demeseydim ona pişman oluyorum, neyse artık, iyi ki varsınız sizinle birlikte yorum yapan fikir veren herkese söylüyorum ❤️ Allah bizi iyi insanlarla ama en çokta vicdanlı merhametli insanlarla karşılaştırsın inşallah..
Başka açıdan bakarsak ekliyim mi demen çok da kötü değil çocuk gibi beni çıkarmışsın demiş ekliyim çok problem ettiysen gibi de düşünülebilir yani benim çok umrumda değil de senin için önemliyse eklerim gibi. Sadece bundan sonra durman yeterli

arkadaşız dese iyi en azından durum netleşir. anlamsız birşey söyleyecek ya da yine mesajı görmeyecek.

ama hırs yaptım öfkelendim. en azından ondan cvp beklediğimi düşünsün istemiyorum.
Tatlım benim başıma da geldi bu hatta daha kötüsü adam beni hem terketmişti çok zor bir durumda sonra aradan 1 yıl geçince hiçbir şey olmamış gibi görüşmek istedi mesaj falan attı cevap yazdım görüldü yapmadı bırakıyor falan sonra hiçbir şey yapmadım kendisi gene yazdı cevap yazmadım gene yazdı. Yani ben yazmadıkça üst üste yazdı. Bir gün gece yarısı gene yazdı ben de sinir oldum hrr yerden engelledim. Bunların olayı bu. Biri ilgileniyor mu aman derler terbiyesizlij ederler ilgilenmiyor mu deli gibi arar yazarlar

kızlar bi gelişme oldu. dün akşam takipten çıkmıştım, biraz önce msj yazdı. ve yine sizli bizli yazmış, takipten çıkmışsınız neden böyle yaptınız anlayamadım bi saygısızlığım olmadıgı halde böyle yapmanıza şaşırdık demiş. ben de söyledim msj yazdıgımı cvp vermediğini sonrasında bikaç tane story paylaştığını falan.
ısrarla ben msjı görmedim diyo. böyle bişey ilk defa başıma geliyo eminmisin msj yazdığına diyo. böyle bir tavrı sizden ummazdım demiş bide :KK43: ben olsam hemen kestirip atmak yerine karşı tarafın bir açıklaması var mı diye sorardım demiş. baya yazdı msjı görmedim yoksa neden cvp vermiyim diye. ben de sonra ben yanlış anlamışım sanırım telafi edelim mi tekrar ekleyebilir miyim dedim.
başka ne söylesem acaba? of yaa msjı görmemek diye bişey varmı?
gerçi gerçekten görüşmek istemese böyle bişey yazmazdı sanırım, umursamazdı. bide profiline girince takip et yazısını gördüğümde şok oldum demiş. demekki girmiş profilime bakmış :KK43:
mesajı attığında görüldü ibaresi olmamış mıydı ? sanki vardı ?
buna göre yorum yapıcam..

ama hırs yaptım öfkelendim. en azından ondan cvp beklediğimi düşünsün istemiyorum.
inan boşver. üzgünüm ama o seni böyle düşünmüyor. zaten söyliyim sana karşı bir sorumluluk duymasını gerektirecek bir durum da yok.yani yorumlarda adam hakkında çok kötü şeyler söylenmiş ama bu adam senin birşeyin değil. sanki yıllardır birliktesin de sana bir yamuk yapmış gibi davranıyorsun. işte bu sosyal medya böyle yaptı. sanal alemde başlamadan biten ne olduğu belli olmayan ilişkiler. amacın ciddi bir ilişkiyse bence kendi çevrenden bakmalısın. internetten pek hayır gelmiyor. mesajlaşma olursa 1-2 görüşme o kadar. genelde hep oyle oluyor.

inan boşver. üzgünüm ama o seni böyle düşünmüyor. zaten söyliyim sana karşı bir sorumluluk duymasını gerektirecek bir durum da yok.yani yorumlarda adam hakkında çok kötü şeyler söylenmiş ama bu adam senin birşeyin değil. sanki yıllardır birliktesin de sana bir yamuk yapmış gibi davranıyorsun. işte bu sosyal medya böyle yaptı. sanal alemde başlamadan biten ne olduğu belli olmayan ilişkiler. amacın ciddi bir ilişkiyse bence kendi çevrenden bakmalısın. internetten pek hayır gelmiyor. mesajlaşma olursa 1-2 görüşme o kadar. genelde hep oyle oluyor.
aslında tamamen sosyal medyadan başlayan bi durum değildi. yüzyüze de görüştük. gayet iyiydi. tabi ki benim bir şeyim değil msj yazmak da zorunda değil ama ben ona sözlü şekikde trip atmadım, sadece arkadaşlıktan çıkarttım demekki umudumu kesmişim adamdan. ama onun söyledikleri tavrı çok ilginçti. umursamasa hiç yazmazdı neden takipten çıkarttın diye, umursasa tekrar eklerdi. dengesiz ne istediğini bilmeyen bi tip. hayatında biri olmadıgından emin olsam ya da başka flörtlerinin olmadığından, daha ılımlı yaklaşcam ama o da belli değil. belki de sevgilisiyle her tartıştıgında yazıyordu bana kafa dağıtmak için

Back
X