Konunuzu okudum. Şu an içinde bulunduğunuz tavır, sanki siz onun sevgilisisiniz de o size nasıl cevap yazmaz diye kızıyorsunuz. Kalkıp siliyorsunuz.
1 görüşme için ayrıca çok fazla anlam yüklemişsiniz. Adam, kibarlık yapmış, davet etmiş. Gelme demesini mi bekliyordunuz? Bence arkadaş gibi davranmış. Ama siz o kadar fazla anlam yüklemişsiniz ki, şu an resmen sanki sevgilisiniz ve size ilgi göstermiyor diye sinirlenmişsiniz gibi bi havanız var.
Adamın muhtelemen sevgilisi yok. Sizle de konuşmuş, pek bi şey düşünmemiş, öyle devam etmiş işte. Ortada adı olan ufak bi şey bile yok. Flört etmemişsiniz, sevgili değilsiniz. Adam hatta flörtleşmeye yol bile açmıyor. Ben de sevgilimle internetten tanıştım, buluşana kadar her gün, her an sordu. İsteyen erkek, o kadar kararlı oluyor ki. Hiçbir şekilde vazgeçmiyor. İlgilendiğini çok belli ediyor.
Ama siz, bu kişinin sizinle ilgilenmediği fark ettiğiniz ve gördüğünüz halde, “o zaman neden görüştü?”, “o zaman neden davet etti bi şeyler içmek için?” diye kendinizi haklı çıkarmaya çalışıyorsunuz. Çünkü kibarlıktan sordu, o anlık öylesin olan bi şey. Bunu herhangi normal tanıdığın bir arkadaşına da yaparsın. Ona da “tüh keşke bir şeyler içseydik” dersin, “bir şeyler yeseydik” dersin. Ben özel olan bir şey göremedim. Siz gözünüzde çok büyüttüğünüz için çok anlam yüklemişsiniz.
Sizden hoşlansaydı, numaranızı ister whatsapptan konuşurdu, sizin şehrinize gelecekse kesinlikle size tarih verir şu gün görüşelim mi olur mu? diye sorardı. Her gün iletişime geçmek için çabalardı az ya da çok.
Sadece sizin ilginizi çekiyor. Olan da bu. Siz de, onun bir dakika bile üstüne düşünmediği şeyler için saatlerce düşünerek kendi kendinizi yiyiyorsunuz. Adam size “bir şey diyemeyeceğim” diyor, “anlamadım?” diyorsunuz. “Bir şey diyemeyeceğim” cümlesiyle demek istediği şu “Ekle ya da ekleme benim için fark eden bi şey yok, eklersen yine aklıma estikçe yazarım, sen yazarsan da canım istediğinde mesaj yazarım. Eklemezsen de sıkıntı yok. Benim için hava hoş. Çünkü zaten senden hoşlanıyor olsam eklemeni söylerdim hatta bu duruma hiç gelmezdin. Çünkü cevap yazamadığım için özür bile dilerdim. Zaten whatsapptan konuşuyor olurduk.” demek oluyor.
Bir erkek bi kadından hoşlanıyorsa böyle davranmaz. Bence instagramdan sildiğiniz gibi kafanızdan da silin. Zira, sinirinizi alamayıp mesaj yazdıkça kendinizi küçük düşüreceksiniz, onun umrunda değil.