flört mü ediyoruz biz şimdi?

Adamı eklemişsin ilk adım senden gelmiş zaten
Daha ne kadar belli ediceksin ki ilgini
Kesinlikle yazma arama
İlgisi olan biri peşini bırakmaz
Kafası karışmış olabilir kibar biridir kırmak istememiş olabilir
İş çıkışı seni bir yerlere götürmesi gerekirdi iş yeri resmî bir ortam
Bide siz li bizli niye konuştun ki
Çok gereksiz
Ben ciddi bir hatunum yanlış anlama sakın olayına girmişsin ki çok itici bana kalırsa
Tabi belki onun hoşuna gitmiştir bilemem
iş çıkışı yemek yemek istemişti ama benim kendi yaşadığım şehre dönmem gerekiyodu hatta böyle hiç içime sinmedi kalabilseydin keşke demişti. siz diye konuşmayı başlatan o oldu ama. ilk msjı x hanım eklemişsiniz ama ben tanıyamadım oldu. sonrada birdenbire yazdı siz Ankaralımısınız paylaşımlarınız ordan diye. ben sonra bi adım atmadım msjlar ondan geldi. ama şuan story lerime bile bakmıyo. yanlış bişey yaptıgımıda düşünmüyorum, en son iki gün önce paylaşımıma emoji bırakmıştı, bi anda noldu anlayamadım.
bir yandan sormakta istiyorum bi sorunmu var diye ama gururdan soramıyorum. sallamayan o ben niye merak ediyim. ama sonuçta başka bi arkadaşım olsa birden iletişimi kesse onu bile merak ederim insan bişey söyler

iş çıkışı yemek yemek istemişti ama benim kendi yaşadığım şehre dönmem gerekiyodu hatta böyle hiç içime sinmedi kalabilseydin keşke demişti. siz diye konuşmayı başlatan o oldu ama. ilk msjı x hanım eklemişsiniz ama ben tanıyamadım oldu. sonrada birdenbire yazdı siz Ankaralımısınız paylaşımlarınız ordan diye. ben sonra bi adım atmadım msjlar ondan geldi. ama şuan story lerime bile bakmıyo. yanlış bişey yaptıgımıda düşünmüyorum, en son iki gün önce paylaşımıma emoji bırakmıştı, bi anda noldu anlayamadım.
bir yandan sormakta istiyorum bi sorunmu var diye ama gururdan soramıyorum. sallamayan o ben niye merak ediyim. ama sonuçta başka bi arkadaşım olsa birden iletişimi kesse onu bile merak ederim insan bişey söyler
Tamam başta siz diyebilirsin de adamı görmeye gittiğinde siz demek saçma
Sonuçta niyet belli
Sosyal medyadan eklemişsin hoşlandığın belli açık net
Bunu yaptıysan kendine güvenmişsin kalkıp onu görmeye gitmişsin ben senden hoşlandım demeye gerek yok yani üstüne düşen herseyi yapmışsın
Daha fazlası hoş olmaz
Dediğim gibi senle daha çok ilgilenmesi gerekir bu aşamada
İlgili görmedim ben
Şimdi kim gitse onu da ağırlar bu adam
Hoşuna gitmiştir ilgi
Ama 2 gündür iletişime geçmemesi çok istemediğini ancak senin istemenle tekrar görüşeceğini gösterir
Yine de biraz zaman ver
Sevgilisi olabilir bilemezsin
Belki başka flört ettiği insanlarda var
O yüzden kendini çek artık
Hiçbirşey yapma
Silme de öyle kalsın

Tamam başta siz diyebilirsin de adamı görmeye gittiğinde siz demek saçma
Sonuçta niyet belli
Sosyal medyadan eklemişsin hoşlandığın belli açık net
Bunu yaptıysan kendine güvenmişsin kalkıp onu görmeye gitmişsin ben senden hoşlandım demeye gerek yok yani üstüne düşen herseyi yapmışsın
Daha fazlası hoş olmaz
Dediğim gibi senle daha çok ilgilenmesi gerekir bu aşamada
İlgili görmedim ben
Şimdi kim gitse onu da ağırlar bu adam
Hoşuna gitmiştir ilgi
Ama 2 gündür iletişime geçmemesi çok istemediğini ancak senin istemenle tekrar görüşeceğini gösterir
Yine de biraz zaman ver
Sevgilisi olabilir bilemezsin
Belki başka flört ettiği insanlarda var
O yüzden kendini çek artık
Hiçbirşey yapma
Silme de öyle kalsın
story me bile bakmadı. bi sorun mu var diye msj yazasım var. çünkü gerçekten kibar biriydi yani yazdığım msja cvp vermemezlik yapmazdı. en azından cvp verir muhabbeti ilerletmezdi. ama hiç görmemesi normal değil. biri varsa da hayatında beklemeye gerek yok silerim en azından umudum kalmaz. yazıyımmı bişeyler? ya da ne yazıyjm?

story me bile bakmadı. bi sorun mu var diye msj yazasım var. çünkü gerçekten kibar biriydi yani yazdığım msja cvp vermemezlik yapmazdı. en azından cvp verir muhabbeti ilerletmezdi. ama hiç görmemesi normal değil. biri varsa da hayatında beklemeye gerek yok silerim en azından umudum kalmaz. yazıyımmı bişeyler? ya da ne yazıyjm?
Sen en son yazdın cevap vermedi mi?
Görüldü oldu mu?
Bir sorun mu var diye yazma bence
Yok diyecek çünkü usulen
Ama aynısını yapıcak
Burda yapacağın tek şey hiçbirşey yapmamak
Biraz sabırlı ol
1 haftaya kadar yazmazsa yazarsın

Sen en son yazdın cevap vermedi mi?
Görüldü oldu mu?
Bir sorun mu var diye yazma bence
Yok diyecek çünkü usulen
Ama aynısını yapıcak
Burda yapacağın tek şey hiçbirşey yapmamak
Biraz sabırlı ol
1 haftaya kadar yazmazsa yazarsın
yol storysi atmış ben de iznin erken başlamış sanırım:) diye yazdım. görüldü olmadı, demekki msjlar bölümünden direkt silmiş. ama bugün story atmış, benim attığıma da bakmadı. bi an şey bile düşündüm msjım gitmedi mi acaba diye tabi böyle bişey mümkün değil.
ama şaşırdıgım şey, dediğinz gibi usulen de olsa yazardı sonra devam ettirmezdi. hiç yazmaması çok garip, bir gün içinde sevgilisimi oldu yani? story sini de merak ediyorum :(

yol storysi atmış ben de iznin erken başlamış sanırım:) diye yazdım. görüldü olmadı, demekki msjlar bölümünden direkt silmiş. ama bugün story atmış, benim attığıma da bakmadı. bi an şey bile düşündüm msjım gitmedi mi acaba diye tabi böyle bişey mümkün değil.
ama şaşırdıgım şey, dediğinz gibi usulen de olsa yazardı sonra devam ettirmezdi. hiç yazmaması çok garip, bir gün içinde sevgilisimi oldu yani? story sini de merak ediyorum :KK43:
Yada girmedi hiç dm ye okumadı yani bilerek ama görmüştür
Dediğm gibi hiçbirşey yapma şimdilik

Yada girmedi hiç dm ye okumadı yani bilerek ama görmüştür
Dediğm gibi hiçbirşey yapma şimdilik
dm ye girmemesi mümkün değil bikaç saat önce story atmış. ve ben msjı dün akşam yazmıştım. neyse sanırım en mantıklısı beklemek.. eskiden ne güzel çıkma teklifi vardı herkes ona göre ilişkiye başlar ya da başlamazdı. flört olayı çıktığından beri kimin naptığı kaç kişiyle konuştuğu belli değil.. herkes yedekte bikaç kişi tutuyo. birinden ya hoşlanırsın ya hoşlanmazsın. ona göre de iletişime devam edersin bu kadar basit aslında.
ama erkek kafası onunla da konuşayım bu da dursun buna da insta dan emoji atıyım alev atıyım ama ilişkiyi başlatmıyım vsvs..

ama şaşırdıgım şey, dediğinz gibi usulen de olsa yazardı sonra devam ettirmezdi. hiç yazmaması çok garip, bir gün içinde sevgilisimi oldu yani? story sini de merak ediyorum :KK43:
Story ye gizli bi şekilde bakabilrsin aslında bak yolunu söylüyorum :)
Onun paylaştığı storyden bi öncekine yada sonrakine bak. Hikaye bitmeden parmağını kaldırmadan onun hikayesine kaydır ama sakın parmağını kaldırma. Yarım gör hikayesini, sonra eski kişinin hikayesine dön. Hem görmüş olursun hemde o senin gördüğünü bilemez :olamaz:

dm ye girmemesi mümkün değil bikaç saat önce story atmış. ve ben msjı dün akşam yazmıştım. neyse sanırım en mantıklısı beklemek.. eskiden ne güzel çıkma teklifi vardı herkes ona göre ilişkiye başlar ya da başlamazdı. flört olayı çıktığından beri kimin naptığı kaç kişiyle konuştuğu belli değil.. herkes yedekte bikaç kişi tutuyo. birinden ya hoşlanırsın ya hoşlanmazsın. ona göre de iletişime devam edersin bu kadar basit aslında.
ama erkek kafası onunla da konuşayım bu da dursun buna da insta dan emoji atıyım alev atıyım ama ilişkiyi başlatmıyım vsvs..
Çıkma teklifi lisede olur yalnız
Story atmıştır
Ama girmemiş olabilir dm ye
Ama görmüştür
Okundu olmasın diye de tıklamamıştır
Bence sallamayın bu kadar
Sonuçta ortada birşey yok
Kaç yıllık sevgilisini bir açıklama yapmadan terk eden sevgililer var yani
Erkekler öküzdür bu konuda
Terk etmez söylemez sessiz kalır anlasın der
Geri dönebilirim kapıyı kapatmayayım diye düşünür hep

Onun paylaştığı storyden bi öncekine yada sonrakine bak. Hikaye bitmeden parmağını kaldırmadan onun hikayesine kaydır ama sakın parmağını kaldırma. Yarım gör hikayesini, sonra eski kişinin hikayesine dön. Hem görmüş olursun hemde o senin gördüğünü bilemez :olamaz:
:KK70::KK70:Vay beee neler varmış

yaaaa siz harikasınız gördüm story yi hemde görüldü olmadan :D izni başlamamış seminerdeymiş, yani sevgilisinin yanında değil. ama bu yine de yazmamasını açıklamıyo tabi.. msjım gitmemiş olamaz dimi?

Çıkma teklifi lisede olur yalnız
Story atmıştır
Ama girmemiş olabilir dm ye
Ama görmüştür
Okundu olmasın diye de tıklamamıştır
Bence sallamayın bu kadar
Sonuçta ortada birşey yok
Kaç yıllık sevgilisini bir açıklama yapmadan terk eden sevgililer var yani
Erkekler öküzdür bu konuda
Terk etmez söylemez sessiz kalır anlasın der
Geri dönebilirim kapıyı kapatmayayım diye düşünür hep
izne çıkmamış seminerdeymiş gördüm story de. sevgilisinin yanında değil yani. sonuçta hala yazmıyo. ben bu arada ona yazdıgım msjı iptal ettim sildim yani, bu durumda bildirim gidiyo ona iptal edildi diye girip bakardı. demekki görmemiş değil msjı okumadan direkt silmiş. iyi de niye ama yaaaa :(

izne çıkmamış seminerdeymiş gördüm story de. sevgilisinin yanında değil yani. sonuçta hala yazmıyo. ben bu arada ona yazdıgım msjı iptal ettim sildim yani, bu durumda bildirim gidiyo ona iptal edildi diye girip bakardı. demekki görmemiş değil msjı okumadan direkt silmiş. iyi de niye ama yaaaa :(
Sevgilisi olduğunu nerden çıkardın?
Var mı sevgilisi adamın ?
Ben flört ettiği birileri olabilir dedim

Sevgilisi olduğunu nerden çıkardın?
Var mı sevgilisi adamın ?
Ben flört ettiği birileri olabilir dedim
ya lütfen msj yaz sor adama diyin gaz verin çok merak ediyorum çünkü neden iletişimi kestiğini.. eğer yuvarlak cvplar verirse anlarım zaten görüşmek istemediğini. ama ona itici gelecek kadar ilgimi belli etmedim hep o msj yazdı beğendiğini belirten şeyler söyledi. düşün düşün bulamıyorum nedeni ne yani

ya lütfen msj yaz sor adama diyin gaz verin çok merak ediyorum çünkü neden iletişimi kestiğini.. eğer yuvarlak cvplar verirse anlarım zaten görüşmek istemediğini. ama ona itici gelecek kadar ilgimi belli etmedim hep o msj yazdı beğendiğini belirten şeyler söyledi. düşün düşün bulamıyorum nedeni ne yani
Bence kesinlikle yazma ama sen bilirsin
Hesap sorar pozisyona gelirsin
Adam dün bir bugün 2
Bir kere görüştük şuraya bak der
İşin olucağı varsa da olmaz

Sizi takip ediyo dimi ?
Bi de stroynizi attığınızda gerçekten görememiş olabilir çünkü instagramın algoritmaları çok değişti. Fenomenlerin bile paylaşımları çok geç düşüyo, keza stroyleri bile anasayfada kalkmasına az kala görünebiliyor.
Siz girip mesajlaşmalarınıza ve onun profiline sık sık bakıyosanız takip ettiğiniz için onun her paylaşımı anında düşet anasayfanıza..

Sevgili değil de flörtleri vardır eş zamanlı. Biri sizden daha çok etkilemiştir ona odaklanmıştır.
haklısınız sanırım.. ben takipten çıkıyorum o halde. ilerde iletişime geçse bile karşısına daha etkileyici biri çıktıgında böyle yapan adamdan hayır gelmez zTen. beklemenin anlamı yok yani. bir hikaye de aşk hikayesi olamadan sonlandı :)

Bazen işle ilgili bi yoğunluğum varsa bnm de mesajlara cevap veresim gelmiyor çünkü cevap verdim mi arkası kesilmiyor. O anda konuşası yoktur belki :işsiz:

Bir de her katil muhakkak olay mahaline döner. Eninde sonunda yazar o size ama ne zaman yazar orası muamma.
En son siz yazmışsınız bence geri durun. Siz de paylaşım falan yapın, oralı olmayın

Back
X