flört mü ediyoruz biz şimdi?

@benneyanginlargordum astrojurnal astrojurnal bedaliza54 bedaliza54 gulzen gulzen A Ardebade eestetisyenn eestetisyenn kızlar hepinize çook teşekkür ederim fikirleriniz için destekleriniz için.. takipten çıkarttım, saatlerdir storymi görmedi ki normalde sürekli instaya giren biridir, görmemesi imkansız. demekki hikayelerimi gizledi, başka storylere bakarken bile sırayla da olsa görürdü benimkini. listemde kalarak beklemek benim için daha zor olurdu, sürekli düşünğrdüm bugünmü yazacak yarınmı yazacak diye. ya kafasında benimle ilgili bişeyler mantıklı gelmedi ya da başkası daha baskın geldi. zorlamanın anlamı yok. en azından sildim önüme bakarım aklıma getirmem tekrar.. umutla beklemek daha kötü

bundan sonraki doğru kişi olsun inşallah :)

ya lütfen msj yaz sor adama diyin gaz verin çok merak ediyorum çünkü neden iletişimi kestiğini.. eğer yuvarlak cvplar verirse anlarım zaten görüşmek istemediğini. ama ona itici gelecek kadar ilgimi belli etmedim hep o msj yazdı beğendiğini belirten şeyler söyledi. düşün düşün bulamıyorum nedeni ne yani
enerjinizi bu kadar bir kişiye harcamayın gerek yok

kızlar bi gelişme oldu. dün akşam takipten çıkmıştım, biraz önce msj yazdı. ve yine sizli bizli yazmış, takipten çıkmışsınız neden böyle yaptınız anlayamadım bi saygısızlığım olmadıgı halde böyle yapmanıza şaşırdık demiş. ben de söyledim msj yazdıgımı cvp vermediğini sonrasında bikaç tane story paylaştığını falan.
ısrarla ben msjı görmedim diyo. böyle bişey ilk defa başıma geliyo eminmisin msj yazdığına diyo. böyle bir tavrı sizden ummazdım demiş bide :( ben olsam hemen kestirip atmak yerine karşı tarafın bir açıklaması var mı diye sorardım demiş. baya yazdı msjı görmedim yoksa neden cvp vermiyim diye. ben de sonra ben yanlış anlamışım sanırım telafi edelim mi tekrar ekleyebilir miyim dedim.
başka ne söylesem acaba? of yaa msjı görmemek diye bişey varmı?
gerçi gerçekten görüşmek istemese böyle bişey yazmazdı sanırım, umursamazdı. bide profiline girince takip et yazısını gördüğümde şok oldum demiş. demekki girmiş profilime bakmış :(

kızlar bi gelişme oldu. dün akşam takipten çıkmıştım, biraz önce msj yazdı. ve yine sizli bizli yazmış, takipten çıkmışsınız neden böyle yaptınız anlayamadım bi saygısızlığım olmadıgı halde böyle yapmanıza şaşırdık demiş. ben de söyledim msj yazdıgımı cvp vermediğini sonrasında bikaç tane story paylaştığını falan.
ısrarla ben msjı görmedim diyo. böyle bişey ilk defa başıma geliyo eminmisin msj yazdığına diyo. böyle bir tavrı sizden ummazdım demiş bide :KK43: ben olsam hemen kestirip atmak yerine karşı tarafın bir açıklaması var mı diye sorardım demiş. baya yazdı msjı görmedim yoksa neden cvp vermiyim diye. ben de sonra ben yanlış anlamışım sanırım telafi edelim mi tekrar ekleyebilir miyim dedim.
başka ne söylesem acaba? of yaa msjı görmemek diye bişey varmı?
gerçi gerçekten görüşmek istemese böyle bişey yazmazdı sanırım, umursamazdı. bide profiline girince takip et yazısını gördüğümde şok oldum demiş. demekki girmiş profilime bakmış :KK43:
Pek inanamadım ben ya. Mesajı gmrmemesi zaten çok çok küçük bir ihtimal de üstüne bir de günlerdir etkileşim yok demiştiniz. Onun için bir açıklaması var mı? Ayrıca kaç kişi şaşırmışlar :)

Pek inanamadım ben ya. Mesajı gmrmemesi zaten çok çok küçük bir ihtimal de üstüne bir de günlerdir etkileşim yok demiştiniz. Onun için bir açıklaması var mı? Ayrıca kaç kişi şaşırmışlar :)
yanlış yazmışım, şaşırdım demiş. ben ona en son ekleyebilir miyim yanlış anlamışım dedim o da ben bir şey diyemiyorum artık demiş. hiç bişey anlamadım bu yazdıgından. ekle mi demek istiyor yoksa hala tavır mı yapıyo? ben bu flört işlerini beceremiyorum sanırım :( o kadar ısrarla yazdı ki msjı görmedim diye, madem benimle bundan sonra iletişim kurmak istemiyordu o zaman neden yazdı? hatta sevinmesi lazımdı oh ne güzel kızla bitti muhabbet diye

Bu adamdan bir şey olmaz :KK43: Zamanına yazık olacak sadece ve üzüldüğünle kalacaksın. Bu tarz bir adam için tam 1,5 senemi heba ettim , boş yere... 1 ileri 2 geri tiplerden uzak durmak lazım. Umarım yanılıyorumdur.
öyle mi diyosunuz :( peki neden msj yazdı? yani takipten çıktığımı görünce umursamamısı gerekmiyor muydu?

öyle mi diyosunuz :KK43: peki neden msj yazdı? yani takipten çıktığımı görünce umursamamısı gerekmiyor muydu?
Nasıl bir psikolojileri var inan bilmiyorum ama umursayan insan da bu şekilde davranmaz. Yaklaştıkça kaçan , uzaklaştıkça yaklaşan insanlar normal değiller bence.... Ya ego problemi var , ya hayatında başka biri var yedekte kal istiyor , ya da ben bu tiplerin iktidarsız olduğunu düşünüyorum ciddi ciddi :D Nedir yani atomu parçalamayacaksın ya be adam , hoşlanıyorsundur ya da hoşlanmıyor. Hoşlanıyorsan tanımaya çalışırsın.

Adam daha sizli bizli kismi bile gecememis. Bu durumdan ben birsey cikacagini dusunmuyorum. Cok supheci olmasi da kotu. Boyle guvensiz adam surekli hesap sorar bir de herseyden. Cok agir aksak ilerleyen bir durum. Daha dogrusu bir ilerleme bile yok. Sadece paylasimlara bakiyor o kadsmar. Hala sizli bizli muhabbet... insan yaslanir bu adamdan bir ilerleme gelene kadar.

Adam daha sizli bizli kismi bile gecememis. Bu durumdan ben birsey cikacagini dusunmuyorum. Cok supheci olmasi da kotu. Boyle guvensiz adam surekli hesap sorar bir de herseyden. Cok agir aksak ilerleyen bir durum. Daha dogrusu bir ilerleme bile yok. Sadece paylasimlara bakiyor o kadsmar. Hala sizli bizli muhabbet... insan yaslanir bu adamdan bir ilerleme gelene kadar.
Bu adamdan bir ilerleme filan gelmez. Bir de konu sahibi çok kibar demiş ya valla böyle bir kibarcık için 1,5 senem boşa gitti. Ben mesafe koydukça yaklaştı , ben yaklaştıkça kaçtı , sonunda küfrü bastım şoka girdi zavallı kibarcık :D

Bu adamdan bir ilerleme filan gelmez. Bir de konu sahibi çok kibar demiş ya valla böyle bir kibarcık için 1,5 senem boşa gitti. Ben mesafe koydukça yaklaştı , ben yaklaştıkça kaçtı , sonunda küfrü bastım şoka girdi zavallı kibarcık :D
Benim başıma da gelmişti böyle bir şey. Sanırım ilgilenilmeyince çıldırıyor bu tipler. Bence hırs gibi. İlgilenmezse uğraşırım ilgilenirse aman boşver. Nasıl bir psikoloji bilmiyorum

Bilmiyorum belki iyice tanimaya calisiyordur desem de insan sosyal medyadan falan taniyamaz ki birini. Ben pek oyle oldugunu dusunmuyorum. Belki de sosyal medyadan takibi seviyordur. Oyle meraklilar var cunku. Tek bildigim erkekler birinden hoslanirsa direk soylerler. Boyle kose kapmaca oynamazlar.

yanlış yazmışım, şaşırdım demiş. ben ona en son ekleyebilir miyim yanlış anlamışım dedim o da ben bir şey diyemiyorum artık demiş. hiç bişey anlamadım bu yazdıgından. ekle mi demek istiyor yoksa hala tavır mı yapıyo? ben bu flört işlerini beceremiyorum sanırım :KK43: o kadar ısrarla yazdı ki msjı görmedim diye, madem benimle bundan sonra iletişim kurmak istemiyordu o zaman neden yazdı? hatta sevinmesi lazımdı oh ne güzel kızla bitti muhabbet diye
Neden tekrar ekleyeyim dediğinizde gönülsüz davrandı o kadar. Mesaj attım diye yalan söylemeyeceğinize göre yanlış anlaşılma olmuş heralde ekleyin tekrar diye kendisi teklif etmesi gerekmiyor muydu? Sıradan biri olarak düşündüğü için takibi bırakmak gibi tripli bir tepki beklemiyor muydu acaba? Sürekli olumsuz konuşuyormuş gibi olmak istemiyorum ama ya samimi değil ya da aynı frekansta değilsiniz.

Ya bir de bu adam kac yasinda? Ben oralari kacirdim. Ergen degil degil mi? Ne biliyim sanki ruh sagligi pek normal degil gibi.
İkisi de 29 yaşındaymış.. Benim kibarcık 45 yaşındaydı , ben 43 yaşındayım ve kesinlikle bende ki vaka da iktidarsız olduğunu düşünüyorum :D

Neden tekrar ekleyeyim dediğinizde gönülsüz davrandı o kadar. Mesaj attım diye yalan söylemeyeceğinize göre yanlış anlaşılma olmuş heralde ekleyin tekrar diye kendisi teklif etmesi gerekmiyor muydu? Sıradan biri olarak düşündüğü için takibi bırakmak gibi tripli bir tepki beklemiyor muydu acaba? Sürekli olumsuz konuşuyormuş gibi olmak istemiyorum ama ya samimi değil ya da aynı frekansta değilsiniz.
ben de anlamadım. ben hiç bir şey diyemiyorum artık nasıl bi tepkidir ya? ya ekle dersin ya da hayır bundan sonrası olmadın dersin. sıradan biri olarakmı gördü bilmiyorum ama son msjı bundan sonra karşınızdakinden bi açıklama beklemeden kestirip atmazsınız umarım falan demiş. bide ağır yazmış bence yok bu hiç hoş olmadı yakıştıramadım falan. sanki öncesinde her gün her gün yazıyodu bana

Back
X