Mesleğinize çok takıyorsunuz bence. Ben sadece buradaki konularda gördüm atanamadığı, memur olamadığı için flörtünden sevgilisinden falan laf işiten kadınları. Gerçek hayatta çevremde ne kuzenlerim ne arkadaşlarım kadının atanamamasına takıyor kafayı. Sonuçta çalışıyorsunuz, ki çalışmayan kadınla da evlenen binlerce insan var.
Ben herhalde 7-8 ay önce bir adamla buluştum, kesinlikle birbirimize uygun değildik, bir daha görüşmeyi düşünmedim bile. Instagrama ekleşmiştik, görüşmeyi istemeyen ben olduğum için bir de zart diye takipten çıkartmayayım ayıp olmasın dedim. O da çıkartmadı ben de çıkartmadım. 8 aydır birbirimizin storylerini izleyip duruyoruz ama yazsa görüşmem. Keza yakın arkadaş listemde falan yok, görmediği de birçok storym oluyor.
Veya bir süre konuşup görüştüğüm, varlığından rahatsız olmadığım ama ileri gitmek de istemediğim insanlar var listemde. Story izleşiyoruz, arada emoji falan yolluyoruz, o kadar. Yani story izliyor olmak her zaman ilişkiyi ileri taşımak anlamına gelmiyor.
Adam varlığınızdan rahatsız değil, arada muhabbetiniz de değişiklik oluyor, ama o kadar. Belki geldiğinde bir çay kahve içersiniz, sohbet edersiniz. Fazlasında gözü yok bence.