Sadece konuşmaya başladım. İlk başta hoşlanmıstim ama zamanla içime sinmedi ve soğudum.Emin olmadan neden başladınız?
24 saat konuşmak istiyor, zaten biraz da bu yüzden soğudum sanırım. Birine vermesem birine veriyorum. Birde dün gece uykum vardı uyuyorum dedim sonra uyuyamadım whatsaba girdim, hemen saat üçte whatsaba girilmiş hmm yazdı ona cevap vermedim sabah. Ama yine de kötü bişey diyemiyorum. Hiç cevap vermesem direk kesmiş gibi ayıp olmaz mı?Mesajlarına cevap verme anlar zaten
Bir de o kadar kibar davranıyor ki hani kim olsa kıramaz onu o yüzden ayip olur diye düşünüyorum. Soyleyecegim açıkça ama ne zaman bilmiyorum.Mesajlarına cevap verme. O anlar zaten
Bence söyle uzatarak bir yere varamazsın hem o umutlanir hem senin vaktine yazık. Soğuk yap diyenlere de aldırma. Kimseyi üzmeye hakkınız yok bence.Şu an söyleyeyim mi peki direk ?
Konuşmadan nasıl emin olacaktı? :)Emin olmadan neden başladınız?
Şu an söyleyeyim mi peki direk ?
Direk soyliyicem şimdi, ama bu şekilde de uzulucek ve yine ahini almış olur muyum?Bence mesajına cevap vermemezlik ve soğuk konuşma gibi tavırlar yapmayın yazıktır gunahtir yarın bir gün ahi çıkabilir durumu olduğu gibi anlatmakta fayda var bu daha doğru olur herşey gönlünüzce olsun
Cok teşekkür ederim, bunu soyliyicem :)Bu çok normal bir durum herkes illa olucak diye bir iliskiye veya florte başlamıyor, ben konuşmaya başlarken illa olucak diye düşünmedim diye başlayıp iyi dileklerinizle konusmayi bitirebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?