Flört nasıl bitirilir?

Caillou5

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2018
173
142
18
30
Güncelleme sayfa 8 de kizlar
Kısabir süredir biriyle konusuyorum
. İlk başlarda konuşmak tanımak istemiştim, ama devam etmek istemiyorum. Bir iki gündür resmen zorla cevap veriyorum. Bu yaptığım çok yanlış biliyorum. Ama onda bendeki durumun tam tersi mevcut. Sürekli konuşmak istiyor, yanıma gelicek gün sayıyor. Aynı okuldayiz, seneye için bir sürü plan yapıyor. Böyle olunca da bir anda kırıp atamıyorum. Isteksiz olduğumu belli ediyorum aslında dünden beri, ama yine de kırıcı birşey yapamıyorum. Nasıl bitiricem bu işi bilmiyorum, çok narin bir çocuk ve kirilacagindan eminim. O kadar plan yaptı görüşmek için şimdi görüşmeyelim desem çok saçma olacak, görüştükten sonra bitirsem yanlış anlayacak. Napmaliyim sizce kızlar ?

Son düzenleme:
Mesajlarına cevap verme anlar zaten
24 saat konuşmak istiyor, zaten biraz da bu yüzden soğudum sanırım. Birine vermesem birine veriyorum. Birde dün gece uykum vardı uyuyorum dedim sonra uyuyamadım whatsaba girdim, hemen saat üçte whatsaba girilmiş hmm yazdı ona cevap vermedim sabah. Ama yine de kötü bişey diyemiyorum. Hiç cevap vermesem direk kesmiş gibi ayıp olmaz mı?

Kibarca reddet durumunu izah et elbette hayal kırıklığı yaşayacak ama herkes gerçeği bilmeli bence

Mesajlarına cevap verme. O anlar zaten
Bir de o kadar kibar davranıyor ki hani kim olsa kıramaz onu o yüzden ayip olur diye düşünüyorum. Soyleyecegim açıkça ama ne zaman bilmiyorum.

Şu an söyleyeyim mi peki direk ?

Şu an söyleyeyim mi peki direk ?

Bence hemen söyle, daha fazla heveslenmesin. Ben pek emin değilim kusura bakma buralara kadar boşuna gelmeni istemem, bana uymayan bazı şeyler var dersin. Neden niçin derse konuşmayı fazla uzatmamanı öneririm çünkü ısrarcı bir tipe benziyor.

Tamam kızlar şimdi söylüyorum, çok teşekkürler

Bence mesajına cevap vermemezlik ve soğuk konuşma gibi tavırlar yapmayın yazıktır gunahtir yarın bir gün ahi çıkabilir durumu olduğu gibi anlatmakta fayda var bu daha doğru olur herşey gönlünüzce olsun

Direk soyliyicem şimdi, ama bu şekilde de uzulucek ve yine ahini almış olur muyum?

Bu çok normal bir durum herkes illa olucak diye bir iliskiye veya florte başlamıyor, ben konuşmaya başlarken illa olucak diye düşünmedim diye başlayıp iyi dileklerinizle konusmayi bitirebilirsiniz
Cok teşekkür ederim, bunu soyliyicem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…