Flört nasıl bitirilir?

Seni tanıdığım için çok mutluyum seninle konuşmak da güzel ama arkadaşlıktan fazla bişey hissedemiyorum, bunu bilmen gerektiğini düşünüyorum dedim :)
Iyi demissin fazla ısrar ederse illa olucak diye çıkmadım bu yola de umarım ısrar etmez ne kadar itici bir durum olur :)

Yol yakından kalbini kırmadan, mesajlarına cevap vermeyip uzaklaşmalısınız. Ne kadar uzatırsanız size o kadar eziyet olur. O da daha fazla ümitlenmez hem. Zaten flört dönemi tanıma evresidir bir bakıma, o yüzden kendinizi suçlamayın.

Görüstümüz her kisiyle evlenicek halimiz yok.Elbette anlasamadiginiz yerde bitirmeniz lazim.

Alinacak gücenecek bir sey yok.Sizin de basiniza gelebilir.Hayatin gercekleri bunlar.

Kibarca aranızdaki arkadaşlığı biraz daha düşünmek istediğini söyle . Duygularından emin olamadığını bu sürecin çok hızlı geliştiğini ve yeni duruma ayak uyduramadigini anlat. Zaten aklından zoru yoksa anlar.

2 günlük biri ayıp olmaz cok açıklamaya gerek yok bence

Ben direkt söylüyorum. “Konuşmak istemiyorum” diye. Hiç mırın kırın edemem gerek duymuyorum bu işlere. Kimsenin duygularıyla oynayamam. Direkt söylediğiniz iyi olmuş. Kırılır sonra geçer.

Ne güzel çocuk planlar yapıyor. Sizi ondan iten nedir

ben direkt benden hoşlanan birine senden hoşlanmıyorum görüşmek istemiyorum diyebilirim fakat bir flört başlangıcı varsa karşılıklı daha naif davranmak gerek sanırım.
yorgun olun mesela.
mesajlara ara ara yanıt verin sonra yavaştan kesin. süreye yayarak, çok yorgunmuşum bilinç olarak, buna hazır değilmişim. seni de boşa tutmak istemiyorum hayatımın bu zor döneminde falan der bitirirdim ben olsam.

Geçmiş ilişkilerim de istisnasız yaşadığım şey şuydu :
Karolina: Ben ilişkiye devam etmek istemiyorum. Artık noktalayalim.
X: of bende sana oluyodum sanki

:) böyle bir tepki de alabilirsin benden söylemesi korkma yani bitirmekten.

Bu ara kafam biraz bulanık kendi içimde yaşdıgım bi takım problemler var hem aile hem özel o yuzden odaklanamıyorum biraz kafamı toparlamaya ihtiyacım var seninde beni anlayısla karsılayacagını düşünüyorum bi süredir zaten sende bişeylerin farkındasındır vs de. Buda erkeklerin gitme şekillerinden biri aslında ama ben kız versiyonuna uyarladım

Ben arkadaştan öte birşey hissedemedigimi soylemistim ya, o da zaten öyle başlar gibi girdi konuya.
Bende evet ama birinden hoşlanırsın konuşursun zamanla ya devam etmek istersin, ya da olmaz bitirmek istersin dedim.
sen devam etmek istemiyor musun dedi evet üzgünüm dedim.
Neden ne oldu gayet iyiydik vs dedi.( Ben işe girdim iki gündür çalışıyorum), onu bahane etti. Bu yüzden konuşamadık soğukluk girdi dedi, hayır dedim.

İlk defa birine çok güvenmiştim dedi, bende güvenini kıracak bişey yapmadım sonuçta devam edicez illa ki diye başlamadık dedim. Yüz yüze vakit geçiremeden çok fazla konusuyoruz belki ondandır dedim. Zaten geldiğimde görüşürüz o zaman karar ver ben yüz yüze görüşmek istiyorum dedi. Belki gorusuruz ama söz vermek gibi olmasın dedim.
En son sorun yok değil mi diyerek bitirmiştim . Ama daha sonra seneye için basketbol sözümüz vardı o ne olacak dedi, birde hani bugün sabaha kadar konuşacaktık dedi. Öyle miydi dedim en son hemen de unut yazmış, ve devam ettirmeye çalışıyor bende eziyet çekiyorum şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…