Flört nasıl bitirilir?

Aynı okuldan olmasaydınız ya madem görüşcez bunca zamandır da konuşuyoruz söylememde sakınca yok bilmen gerekir ben lezim deseydin bir daha sıkıntıdan patlasa da yazamazdı

Seni seviyorum bir insan olarak cok iyisin ama ask daha onemli ve ben baskasina asik oldum dersen hemen biter :)

Bu şarkıyı gönder anlar :) Şaka bir yana, ilgiyi kesersen anlar. Mesajlarına cevap verme, vermen gerekirse baya geç dön ve soğuk konuş. O şekilde en salak olan erkek dahi anlar istenmediğini.

Bir de o kadar kibar davranıyor ki hani kim olsa kıramaz onu o yüzden ayip olur diye düşünüyorum. Soyleyecegim açıkça ama ne zaman bilmiyorum.
Kibar olabilir iyi bir insanda olabilir... ama bana kalırsa daha fazla size bağlanmadan durumu açıklayın. Sonra çok zorlanırsınız benden söylemesi

Valla bir kadın, tanıştık ama cevap vermiyor dese, erkeğe laf sayardık.. İnsan en azından bir mesaj ile durumu açıklar diye.. Yüz yüze geldiğinizde en kötü mesaj ile hislerinizi açıklayın.. Cevap vermeyecek kadar duyarsız olmaya gerek yok..

Düzgünce açıkladım dün zaten, bitirdim

Aldatan olsaydı seni oyalayan olsaydı için ısınırdı

Cevap vermemekle belli etmek bence çok bencilce. Madem görüşmeye başladın açık açık söyleyebilirsin sende ki gidişatı.. sonuçta birbirinizle uyum halinde olup olmayacağını anlamak için görüşmeye başlamadın mu? Hissiyatlarını dile getir, o da (her ne kadar kırılgan da olsa) senden yana durumu anlamış olur.

Kızlar yardım edin. Bu çocuk bugün yine bayram bahanesiyle falan mesaj attı, bayram mesajına cevap verdim geçtim. Çoğuna cevap vermedim, konuşmak istemiyorum anlamıyor musun dedim en son .
Bu nasil bir kasarlik ya ne oldu, ne değişti bir anda s.git gibi şeyler yazdı. Bunun hesabını vericeksin dedim, biseyler daha yazdi engelledim. Daha sonra normal mesaj attı :
Yine birşeyler saydirmis, sonuna da bundan sonra yürürken topuklarına dikkat et yazmış. Ne yapayim ben şimdi

Kibarlıktan eser kalmadı :). Iş daha da Fazla çirkinleşmeden her yerden engelle. Bitirdiysen bitirdin, kaldıramadı herhalde.
Merak ettiğim düzgünce açıkladım dedin, onun tepkisi nasıldı.

Savcılığa şikayet et. Keşke en baştan hiç muhatap olmasaydın. Bayram mesajına bile dahi. Bunun gibi tipler senin "İstemiyorum" yazmanı da naz olarak algılar.

Kibarlıktan eser kalmadı :). Iş daha da Fazla çirkinleşmeden her yerden engelle. Bitirdiysen bitirdin, kaldıramadı herhalde.
Merak ettiğim düzgünce açıkladım dedin, onun tepkisi nasıldı.
Savcılığa şikayet et. Keşke en baştan hiç muhatap olmasaydın. Bayram mesajına bile dahi. Bunun gibi tipler senin "İstemiyorum" yazmanı da naz olarak algılar.
Engelledim her yerden. Özür diledi kafam iyi değildi falan dedi en son. Tamam yazma artık yoksa kötü olur vs dedim.
Düzgün konuştuğumuzda biraz ısrar etti ama sorun yoktu.
Kurtuldum bu sefer umarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…