Kısa bir süredir biriyle konusuyorum
. İlk başlarda konuşmak tanımak istemiştim, ama devam etmek istemiyorum. Bir iki gündür resmen zorla cevap veriyorum. Bu yaptığım çok yanlış biliyorum. Ama onda bendeki durumun tam tersi mevcut. Sürekli konuşmak istiyor, yanıma gelicek gün sayıyor. Aynı okuldayiz, seneye için bir sürü plan yapıyor. Böyle olunca da bir anda kırıp atamıyorum. Isteksiz olduğumu belli ediyorum aslında dünden beri, ama yine de kırıcı birşey yapamıyorum. Nasıl bitiricem bu işi bilmiyorum, çok narin bir çocuk ve kirilacagindan eminim. O kadar plan yaptı görüşmek için şimdi görüşmeyelim desem çok saçma olacak, görüştükten sonra bitirsem yanlış anlayacak. Napmaliyim sizce kızlar ?
Kısa bir süredir biriyle konusuyorum
. İlk başlarda konuşmak tanımak istemiştim, ama devam etmek istemiyorum. Bir iki gündür resmen zorla cevap veriyorum. Bu yaptığım çok yanlış biliyorum. Ama onda bendeki durumun tam tersi mevcut. Sürekli konuşmak istiyor, yanıma gelicek gün sayıyor. Aynı okuldayiz, seneye için bir sürü plan yapıyor. Böyle olunca da bir anda kırıp atamıyorum. Isteksiz olduğumu belli ediyorum aslında dünden beri, ama yine de kırıcı birşey yapamıyorum. Nasıl bitiricem bu işi bilmiyorum, çok narin bir çocuk ve kirilacagindan eminim. O kadar plan yaptı görüşmek için şimdi görüşmeyelim desem çok saçma olacak, görüştükten sonra bitirsem yanlış anlayacak. Napmaliyim sizce kızlar ?
Kibar olabilir iyi bir insanda olabilir... ama bana kalırsa daha fazla size bağlanmadan durumu açıklayın. Sonra çok zorlanırsınız benden söylemesiBir de o kadar kibar davranıyor ki hani kim olsa kıramaz onu o yüzden ayip olur diye düşünüyorum. Soyleyecegim açıkça ama ne zaman bilmiyorum.
Amin canımCanim çok teşekkür ederim, inşallah herkesin gönlüne göre versin Allah
Yazdı gec kalmadıuzatmayalim artık iyi geceler dedim bitti inşallah artık
Düzgünce açıkladım dün zaten, bitirdimValla bir kadın, tanıştık ama cevap vermiyor dese, erkeğe laf sayardık.. İnsan en azından bir mesaj ile durumu açıklar diye.. Yüz yüze geldiğinizde en kötü mesaj ile hislerinizi açıklayın.. Cevap vermeyecek kadar duyarsız olmaya gerek yok..
Hayırlısı olsun hakkınızda.. Konu balını güncelleyebilir ya da kapattırabilirsiniz konunuzu :) yazdınız mı bilemiyorum amaDüzgünce açıkladım dün zaten, bitirdim
Aldatan olsaydı seni oyalayan olsaydı için ısınırdıKısa bir süredir biriyle konusuyorum
Teşekkürler :)Hayırlısı olsun hakkınızda.. Konu balını güncelleyebilir ya da kapattırabilirsiniz konunuzu :) yazdınız mı bilemiyorum ama
Yok ya o işler öyle olmuyor, daha geçen konumda aldatıldim direk soğudum ondan da .Aldatan olsaydı seni oyalayan olsaydı için ısınırdı
Kızlar yardım edin. Bu çocuk bugün yine bayram bahanesiyle falan mesaj attı, bayram mesajına cevap verdim geçtim. Çoğuna cevap vermedim, konuşmak istemiyorum anlamıyor musun dedim en son .
Bu nasil bir kasarlik ya ne oldu, ne değişti bir anda s.git gibi şeyler yazdı. Bunun hesabını vericeksin dedim, biseyler daha yazdi engelledim. Daha sonra normal mesaj attı :
Yine birşeyler saydirmis, sonuna da bundan sonra yürürken topuklarına dikkat et yazmış. Ne yapayim ben şimdi
Kibarlıktan eser kalmadı :). Iş daha da Fazla çirkinleşmeden her yerden engelle. Bitirdiysen bitirdin, kaldıramadı herhalde.
Merak ettiğim düzgünce açıkladım dedin, onun tepkisi nasıldı.
Engelledim her yerden. Özür diledi kafam iyi değildi falan dedi en son. Tamam yazma artık yoksa kötü olur vs dedim.Savcılığa şikayet et. Keşke en baştan hiç muhatap olmasaydın. Bayram mesajına bile dahi. Bunun gibi tipler senin "İstemiyorum" yazmanı da naz olarak algılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?