Flört nasıl bitirilir?

Şuan biraz sert olabilirsin artık laftan anlamıyor çünkü arkadaş yumuşak davranmayı bırak eziyet çekme:)

Bittiyse bitti deyin.
Belki kırılır ama kendimize olan saygıniz baki kalır.
İlerisi kandırmaca, yalan, dolan, daha buyuk hayal kırıklığı.
Hiç gerek yok.
Bittiyse açık ve net bı şekilde sebebi ile birlikte soylemekgerek.

Böylesi eziyet gerçekten :)
Bence anlıyorum seni ama uzatmak istemiyorum gerçekten, hislerim bu şekilde zorlayamam vs. deyip uzatmasına izin vermeyin.

Bu isler israrla olmaz ki net tavir koyup taviz vermemeniz gerekir.

Ne güzel çocuk planlar yapıyor. Sizi ondan iten nedir
Yüz yüze hiç vakit gecirmedik, aynı okulda aynı bölümdeyiz. O birinci öğretim ben ikinci öğretim sadece final zamanları gördüğüm oluyordu, okullar bittikten sonra ekledi.
Kısa süredir konusuyoruz buna rağmen çok ileriye dönük konuşuyor, yüz yüze vakit geçirmeden bana saçma geldi.
Ve sürekli konuşmayi sevmiyorum. 24 saat yazmak beni direk itiyor. Her geçen gün de bu arttığı için sogudum

Mesajlarina cevap verme anlar zaten diyenleri de anlamıyorum. Açık açık içinden geçenleri söyle. Kimseyi acabalarla birakma. Cevap vermemek de bana göre terbiyesiliktir. Karşıdakinin sana karşı bir zararı olmamış ki bu terbiyesizliği hak etsin. Açıkça istemediğini düzgün bir dille söyle bitir bu kadar basit.

Şuan uzatarak muhabbet ortamını kurup lütfen aslında deneyebiliriz. Görüşünce belki fikrin değişirden giricek. Hani sabaha karşı konuşacaktık demesinden belli zaten..
Biraz bulaşık bi tip galiba
Belkide bunun için ısınamadın. Sıktı biraz. Uzatıp kırılmasın diye devam ettikçe onada yazık umutlanacak.
Uzatmayalım ki arkadaşlığımız da bozulmasın. Böyle yaptıkça sen kendimi daha kötü hissediyorum iyi geceler deyip konuşmayı bitir. Bi daha da cevap verirse dönme canım.
İkiniz içinde hayırlısı olsun

Size katiliyorum

Söyledim ya artık devam etmek istemiyorum dedim, nereden nereye dedi. Sonra adimi yazdı, efendim dedim. Bişey yok arkadaşız değil mi dedi, evet dedim. Iyi bari dedi gulucuk koydu hep ben koymuyorum artık. Cevap vermedim ona da birdaha yazarsa da , artık bitirdigimize göre konuşmaya gerek yok diyicem

Hadi hayırlısı, daha uzatmaz inşallah ama arada yoklayacak hissi verdi bana :)

Sende benim yeğenim gibisin. Hiç sevmez saatlerce konuşmayı sıkılıyor. Eee haklısın tabi bir şeyinde normali var.
Konuşmakta ısrar ederse dersin açık açık”ben böyle uzun uzun konuşmayı sevmiyorum” diye. Dahada yazarsa kendi kendine konuşsun dursun artık yapacak birşey yok.
Hiç vicdan yapma sen en doğrusunu yapmışsın. Hiç birşey için illa olacak diye bir şey yok. Koskaca insanlarsınız anlaması lazım.

Azcık var sanki öyle bi his bende de..
Kızı daha ilk baştan bunaltmış aslında..Bulaşık biraz belli belli
Evet en büyük sebebi oydu ama iyi biriydi ondan kiramadım
Yazarsa ve ısrar ederse bu defa sert söyleyeceğim artık , son olur o da :)

Tesekkur ederim içimi rahatlattiniz birdaha yazarsa tepkimi koyucam artık :)

Evet en büyük sebebi oydu ama iyi biriydi ondan kiramadım
Yazarsa ve ısrar ederse bu defa sert söyleyeceğim artık , son olur o da :)
Evet canım anlıyorum. Senin iyi niyetin aslında kırmak istememişsin ama bazı insanlar aşırı ısrar edince olacak sanıyor herhalde..
Yaw ne güzel kız sana olmuyor demiş. Küs işte ne güzel kıza sabaha kadar konuşmak ne demek. Temelli boğcak
Yazmaz inşiallah artık anlamıştır canım. Allah karşına gönlüne göre birini denk getirsin.Hayırlısı olsun hakkında

Ah ne çektik be kızlar bunların orta ayarları yokmu kimi ilgiden bunaltıyo kimi ilgisizlikten :)
Böyle durumları hiç sevmiyorum ya bi taraf aşırı ısınıyor bi taraf hiç ısınamıyor kırgınlık oluyor ister istemez. Madem bitirdiniz arkdaş olarak olarak bile konuşmayın derim çünkü o şimdi umutlancak yer arar psikolojik olarak her sözünüzden farklı anlam çıkarır . Tamamen kesin ilişkiyi ikinizinde iyiliği için.
Bide umarım yanılırım ama pişman olcakmışsınız gibi hissettim neden bilmiyorum :/
İkinizinde hakkında hayırlısı olsun .

Canim çok teşekkür ederim, inşallah herkesin gönlüne göre versin Allah
Yazdı gec kalmadı uzatmayalim artık iyi geceler dedim bitti inşallah artık

Oyle oluyor hep ya , cidden ayarları yok
Pişman olacağımi sanmıyorum, ısrar ettikçe daha da soğudum . Konuşmam artık arkadaş olarak da . Umarım herkes için hayırlısı olur herşeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…