- 10 Ağustos 2020
- 109
- 51
- 18
- 30
- Konu Sahibi Resimlipasta
-
aynı şirketteyiz, tanışalı çok oldu ve ilgimizi mesajlarda belli ediyoruz da devamı gelmiyor işteOnu tanımak amaclı sorular sorarım. Hoşlandığımı ona olan ilgimle gösteririm.
Bu yazdıklarının hepsi okey de whatsap'tan ve yüzyüzeyken ikimizde konuşmak için can atıyoruz ama o an takılıp kalıyoruzHiç gizemli havalara girmem süslü sözlere bulaşmam.
Öncelikle arkadaş olmaya tanımaya çalışırım. Anlaşacak mıyız ortak noktlarımız var mı bulmaya çalışırım.
Neysen o ol. Yüz yüze geriliyorsanız başlarda yazışabilirsiniz whatsap'tan vs.
BaşakBakışlarla belli ederim , burcunu sorarım yengeç se direkt kaçarım , başka bişey yapmam
Süslü söz değil de bön bön bakardım ben herhalde. O da anlayıversin bi zahmet.Arkadaşlar, bu da dert değil ama ben kendime dert ettim.
Benden hoşlanan biri var ama kimseyle hiç iletişim kuramıyorum, onunla flört edemiyorum, donup kalıyorum, beynim duruyor.
Sizi sevenle ne konuşursunuz,sevdiğinizi direkt değil de nasıl süslü söylersiniz?
Peki nasıl ve neler konuşayım aklıma hiç bir şey gelmiyor, yazıyım diyorum emoji den başka bişey gönderemiyormKasma, rahat ol. Iliskiye basladiginizi, yaninda gobegini kasiyip gegirdigi gunlerin geldigini hayal eticinden geldigi gibi davran.
Anlıyor, çok güzel kaçamak bakışlarımı varSüslü söz değil de bön bön bakardım ben herhalde. O da anlayıversin bi zahmet.
Maalesef evliliği hayal etmiyorum, evlilikten korkuyorumKasma, rahat ol. Iliskiye basladiginizi, yaninda gobegini kasiyip gegirdigi gunlerin geldigini hayal eticinden geldigi gibi davran.
Hadi inşallah o zamanAnlıyor, çok güzel kaçamak bakışlarımı var☺
Yok hiç çalışmıyorum beni beğeniyor ve çok iltifat yazıyor. Ama ben? Bildiğin odun. Bunu düzeltmem lazımKendini beğendirmeye çalışma ben onu beğenecek miyim diye düşün ilişkilerdeki motton bu olsun
en güzeli evlenince bozuluyor o güzel günlerMaalesef evliliği hayal etmiyorum, evlilikten korkuyorum
Ya ne yazabilirim içimden çok şey geçiyor ama kelimeler kifayetsiz kalıyorHadi inşallah o zaman
Bebeğim ben o işleri valla bilmiyom kocamla çocukken sevgili olduyduk biz.Ya ne yazabilirim içimden çok şey geçiyor ama kelimeler kifayetsiz kalıyorhiçbir şey yazmıyorum da söylemiyorum da
Ya ne yazabilirim içimden çok şey geçiyor ama kelimeler kifayetsizHadi inşallah o zaman
Ya aaaBebeğim ben o işleri valla bilmiyom kocamla çocukken sevgili olduyduk biz.1 mesaj 2 kontördü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?