R Resimlipasta Üye Kayıtlı Üye Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 109 Emoji Skoru 51 Puanlar 18 Yaş 31 11 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Resimlipasta #41 zeynones2 .!.: Mesajlaşmayın. Çalışıyorsanız belli bir yaşa gelmişsiniz demek ki. Hayatınızın hiç bir kısmında sizi kötü hissettirecek bir ilişki içinde bulunmamak ve daha iyi tanımak için mesajlaşmak yerine telefon yada yüzyüze görüşmek çok daha iyi. Genişletmek için tıkla... İşin tuhaf tarafı birbirimize hissettiriyoruz amahiç söylemiyoruz ve en komiği şirkette birbirimizi bilerek hiç görmüyoruz.
zeynones2 .!.: Mesajlaşmayın. Çalışıyorsanız belli bir yaşa gelmişsiniz demek ki. Hayatınızın hiç bir kısmında sizi kötü hissettirecek bir ilişki içinde bulunmamak ve daha iyi tanımak için mesajlaşmak yerine telefon yada yüzyüze görüşmek çok daha iyi. Genişletmek için tıkla... İşin tuhaf tarafı birbirimize hissettiriyoruz amahiç söylemiyoruz ve en komiği şirkette birbirimizi bilerek hiç görmüyoruz.
zeynones Nirvana Kayıtlı Üye Katılım 6 Ağustos 2014 Mesajlar 17.653 Emoji Skoru 31.612 Puanlar 598 11 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Resimlipasta #42 Resimlipasta .!.: İşin tuhaf tarafı birbirimize hissettiriyoruz amahiç söylemiyoruz ve en komiği şirkette birbirimizi bilerek hiç görmüyoruz. Genişletmek için tıkla... Bu kötü. Lise gibi. Yok yok. Bu adam niye yaklaşmıyor iş yerinde
Resimlipasta .!.: İşin tuhaf tarafı birbirimize hissettiriyoruz amahiç söylemiyoruz ve en komiği şirkette birbirimizi bilerek hiç görmüyoruz. Genişletmek için tıkla... Bu kötü. Lise gibi. Yok yok. Bu adam niye yaklaşmıyor iş yerinde
derinss Nirvana Kayıtlı Üye Katılım 26 Eylül 2007 Mesajlar 15.804 Emoji Skoru 20.724 Puanlar 923 Yer İstanbul 11 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Resimlipasta #43 Elsaysa .!.: Bakışlarla belli ederim , burcunu sorarım yengeç se direkt kaçarım , başka bişey yapmam Genişletmek için tıkla... neden ya yengeç erkeği mükemmele yakındır ?
Elsaysa .!.: Bakışlarla belli ederim , burcunu sorarım yengeç se direkt kaçarım , başka bişey yapmam Genişletmek için tıkla... neden ya yengeç erkeği mükemmele yakındır ?
Elsaysa Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 844 Emoji Skoru 2.223 Puanlar 43 11 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Resimlipasta #44 UfuruktenPrenses .!.: neden ya yengeç erkeği mükemmele yakındır ? Genişletmek için tıkla... İşte onlar bir elin parmağını geçmez.
UfuruktenPrenses .!.: neden ya yengeç erkeği mükemmele yakındır ? Genişletmek için tıkla... İşte onlar bir elin parmağını geçmez.
R Resimlipasta Üye Kayıtlı Üye Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 109 Emoji Skoru 51 Puanlar 18 Yaş 31 11 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Resimlipasta #45 zeynones2 .!.: Bu kötü. Lise gibi. Yok yok. Bu adam niye yaklaşmıyor iş yerinde Genişletmek için tıkla... Ben de yanına hiç gitmiyorum o gelsin diye bekliyorum. Yani ben de pek çözemedim.
zeynones2 .!.: Bu kötü. Lise gibi. Yok yok. Bu adam niye yaklaşmıyor iş yerinde Genişletmek için tıkla... Ben de yanına hiç gitmiyorum o gelsin diye bekliyorum. Yani ben de pek çözemedim.