- 6 Haziran 2021
- 113
- 41
- 18
- Konu Sahibi Babysharkdududu
-
Hani çok kız arkadaşı var ya onlarla nasıl muhabbet ve sohbet konusu buluyor acaba flörtünüz.Şöyle bizim durum çok karışık intertten tanıştık bir yıldır tanışıyoruz bir aydır flörtüz ve aramızda yaş farkı var
Bana hiç olabilecekmiş gibi hissettirmesi bu ilişkiŞöyle bizim durum çok karışık intertten tanıştık bir yıldır tanışıyoruz bir aydır flörtüz ve aramızda yaş farkı var
Neden tüm konularınız flörtün üzerine ?
Birde sizden 14 yaş büyük olan internetten tanıdığınız görüşmediğiniz flört mü.
Zira o konu üzerinden 1 ay geçti de.
Konusacak konu bulamadığımız flörtünüze şarkı aradınız.o size düğün şarkısı gönderdi.evlenme teklifi konuları geciyordu.
Maşallah ne kadar hizlisiniz.
Özet geçmek kolay olanı icimdekileri dışarı aticam da bu konudan banlanmayi göze alamadım dahaCemoş gümbür gümbürsün haha hayatını özetledin ayol
Özet geçmek kolay olanı icimdekileri dışarı aticam da bu konudan banlanmayi göze alamadım daha
Bu çok zaman alacakAkıl alıyor ablası hoşgör haşlama öğrenecek o da
Bu çok zaman alacak
Benimle alakalı sorun var ben sosyal birş değilim ve hatta bana konuşma özürlüsüsün diyor sosyal olmadığımı biliyorHani çok kız arkadaşı var ya onlarla nasıl muhabbet ve sohbet konusu buluyor acaba flörtünüz.
Sadece sizle mi alakalı bir durum acaba ?
Yok yok bu çok ayrı vakaAy bu bizim bdv deki ağda yapan vanesa olmasın ben onu tek geçiyordum bu üyeyi atlamışım
Size ergen de diyor.Benimle alakalı sorun var ben sosyal birş değilim ve hatta bana konuşma özürlüsüsün diyor sosyal olmadığımı biliyor
Benimle alakalı sorun var ben sosyal birş değilim ve hatta bana konuşma özürlüsüsün diyor sosyal olmadığımı biliyor
O isterse bulurMerhaba ardakaşlar flörtüm mühendis ikimizinde sektörü çok farklı ortak noktamız yok gibi neredeyse konuşacak konu bulamıyorum ve doğru düzgün konuşmuyoruz nasıl konu açabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?