Flörtüm ile konuşacak konu nasıl bulurum?

Babysharkdududu

Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2021
113
41
18
Merhaba ardakaşlar flörtüm mühendis ikimizinde sektörü çok farklı ortak noktamız yok gibi neredeyse konuşacak konu bulamıyorum ve doğru düzgün konuşmuyoruz nasıl konu açabilirim.

Şöyle bizim durum çok karışık intertten tanıştık bir yıldır tanışıyoruz bir aydır flörtüz ve aramızda yaş farkı var
Hani çok kız arkadaşı var ya onlarla nasıl muhabbet ve sohbet konusu buluyor acaba flörtünüz.
Sadece sizle mi alakalı bir durum acaba ?

Neden tüm konularınız flörtün üzerine ?
Birde sizden 14 yaş büyük olan internetten tanıdığınız görüşmediğiniz flört mü.
Zira o konu üzerinden 1 ay geçti de.
Konusacak konu bulamadığımız flörtünüze şarkı aradınız.o size düğün şarkısı gönderdi.evlenme teklifi konuları geciyordu.
Maşallah ne kadar hizlisiniz.

Cemoş gümbür gümbürsün haha hayatını özetledin ayol 😁

Bu arada konuşamıyorsanız hiçç uğraşmayım şimdi var ya sular seller gibi akmalıydı o sohbet, böyle salak salak ağzınız kulaklarınızda konuşmalıydınız saatlerce, belli ki sizin enerjiniz tutmamış kabızsınız sizden olmaz baby kuş

Bu arkadaşa onlarca yorum ve uyarı yapıldı ama kimseyi dinlemedi.
Herkes çok sakin ve iyi niyetli yaklaştı ama durum hala aynı
Ve bende hala sakince yorum yapıyorum ama gelin bide bana sorun.
Yazık herkes hâlâ yardımcı olmaya çalışıyor ama ben kendimi tutmakta zorluk çekiyorum.
Keşke önce benim bu yazdıklarımı okuyup öyle yardımcı olsanız 😂

Benimle alakalı sorun var ben sosyal birş değilim ve hatta bana konuşma özürlüsüsün diyor sosyal olmadığımı biliyor

Biri bana konuşma özürlüsün dese ben de dilsiz olurum deli mi ne, aşağılıyor seni farkında mısın?? Psikolojik şiddet bu

Meslekle ne alakası var bu işlerin ya? İnsanin konuşmaya,anlaşmaya niyeti olsun her halükarda anlaşır.
Hatta benim (o zamanlar) çok aşık olduğum, Amerikalı bir Flörtüm vardı. Ama bir gram İngilizcem yoktu:) tanistigimizin ertesi tamamen tesadüfler silsilesi bir sürü şey yaşayıp aramızda bir bağ kurduk. Konuşurken translateler yardımıyla cümleler kurardik, sonra o Türkçe kursuna gitti, aynı basit cumlelerle günler geçirirdik,olmadı resimler atardık,emojiler gonderirdik ama bir sekilde her gün iletişime geçip birbirimizin hayatında olurduk (online'ken çevirici uygulamalar sağolsun, yine muhabbet donerdi. Ama beraberken sadece Elele tutuşur ve birbirimize gülümserdik)
Yine de çok güzeldi,çünkü aramızda aşk vardı.
O yüzden benim düşüncem iki insan birbirinden hoslandiysa aynı dili konusmasalar bile bir şekilde kontaktta kalırlar ve iletişime gececek bir bahane bulurlar .
Bu yoksa , kusura bakma ama ortada hoşlanma da yok bence.
İnsan birinden hoslaninca en saçma şeylerini bile merak eder, iletişim açlığı duyar

Bana kalirsa ask sevgiden önce ayni dunyalarin insanı olmak gerekiyor. Aradaki benzerlik cok fazla olunca acmak icin konu aramaya gerek kalmiyor. Konu konuyu aciyor birlikte susmak bile keyif veriyor. O yuzden dogru kisi kendini gercekten belli ediyor.

Merhaba ardakaşlar flörtüm mühendis ikimizinde sektörü çok farklı ortak noktamız yok gibi neredeyse konuşacak konu bulamıyorum ve doğru düzgün konuşmuyoruz nasıl konu açabilirim.
O isterse bulur

Back
X