Geceleri genelde böyle . Gün icinde telefonu çok elime almam.
Dün gece mesela bir erkek kuzenim var , ne zamandir konusmuyorduk, tatilimi falan sordu anlattım, sonra 1 euroyu tuvalete vermeden konu Ferhan Şensoy 'un '
çişini tutup ekonomi yapıyor herkes' şarkısına geldi, oradan Ferhan sensoy'un 'seyircili seyir defteri' kabaresine geldi. O da yine doların uçup gittiği bir dönemde oynanmış bir kabare. Oradan da bir fasıl kabareler,tiyatrolar ve ekonomi muhabbeti...
Bir diğer hatta bir öğretmen kadın arkdasim var. O okuldaki son haftası, seneye başka bölgeye geçecek. Seminerler de online olacakmış bu sene. Ne zamandır çok hoşlandığı bir öğretmen var,daha birbirlerinde sosyal medyası bile yok. Onunla öyle ilişki tahlili, bu haftayı nasıl değerlendirmesi gerektigi, çocuk adım atmazsa o atsın mi falan filan... Öyle şeyler konuştuk.
Yine dün itibariyle iş aramaya başladım:) bir arkadasima gidip laptopundan cvmin son halini falan düzenlemiştim. O arkadaşım da iş arıyor. Kız mesela gece bir sitede bakıyormuş, bana uygun bulduklarini attı, sabah basvurursun diye. Arada onla konuştum.
Yani booool boool cevrimiciydim. Sevgilim bunu görüp kendi kafasında bir şeyler yazsa bence yanlış olur:) çünkü öylesine gece muhabbeti işte