Flörtüm sürekli çevrimiçi

Valla ben kendimden örnek vereyim mesaj geldiğinde hemen girer cevapladığım gibide çıkarım telefonda uygulamaların açık olması beni rahatsız ettiği için mesajı attığım gibi çıkıyorum uygulamadan yani sürekli gir çık gir çık durumum oluyor çok düşünmeyin bence.
Evet düşünmemek en iyisi sanırım

Whatsapp'ı bilgisayara indirmiş olabilir. Eski sürümde bir hata var sürekli online görünüyor.

Diğer bir şey ise gerçekten birileri ile yazışıyordur ama iş vakti de kesintisiz online olması pek mümkün değil gibi, bilemedim. Takipte olun.

flörtüm whatsappta sürekli çevrimiçi başkası olduğundan şüphelenmeli miyim daha önce bi kez ben ilişkimizi kesmek istedim başka bi nedenden o devam etmek istedi devam ettik fakat başka birileri de varsa devam etmek istemem
Isı gucu yok mu adamın?Direk aklınıza nıye aldatılmak gelıyor?Isle ılgılıdır belkı?

Gayet normal bir durum belki iş arkadaşlarıyla görüşüyor belki oyun grubu var halısaha grubu var. Belkide başka flörtü var. Şuan aranızda ciddi bir başlangıç ilişki durumu yoksa fazla karışamazsınız

Ben de sürekli cevrimiciyim.
Şimdi bile üç ayrı kişiyle konuşuyorum,hiçbiri sakincali değil aslında...
Bu kıstas mi yani? Siz whatsappi sirf sevgilinizle konuşmak için mi kullaniyorsunuz?
ne konuşuyorsun peki mesela kendinden örnek vermen gerekirse, genelde kimlerle ve ne konuşuyorsun?

mesela benim şu an sevgilim yok, gün içinde iş için çok kullanıyorum. akşamları da bazen arkadaşlarla yazışıyoruz ama ben elimde telefon sürekli bişeyler yazmaktan pek hoşlanmadığım için aşırı düşkün değilim whatsapp'a.
bu aralar ilgimi çeken biri var, arada biz de konuşuyoruz ama çok sık değil. bi ara devamlı çevrimiçiydi, son günlerde sık sık gir çık yapıyor son görülmeler açık. çok merak ediyorum kiminle konuştuğunu ama bizim aramızda bişey yok, olsa da bunu sormayı kendime yakıştıramıyorum pek tarzım değil. işi gücü bıraktım senin whatsappını izliyorum gibi aşırı "cepte" gösteren bir anlama çıkıyor. onunla alakalı bildiğim tek şey, geyik muhabbetine aşırı bayılıyor, geçen iş çıkışı onunla bi geyik çevirdik, birbirimize anında cevap verdik, yolda yürürken bile yazdı yani geyik yapmak o kadar önemli onun için. acaba diyorum milletle geyik muhabbeti mi yapıp duruyor yoksa biri ya da birilerine mi yürüyor, kafamda sorular sorular...

Hayır tabiki ama ben sanırım arkadaşlarımla bu kadar sık sabahtan akşama kadar konuşmadığım için garip geldi

ne konuşuyorsun peki mesela kendinden örnek vermen gerekirse, genelde kimlerle ve ne konuşuyorsun?
mesela benim şu an sevgilim yok, gün içinde iş için çok kullanıyorum. akşamları da bazen arkadaşlarla yazışıyoruz ama ben elimde telefon sürekli bişeyler yazmaktan pek hoşlanmadığım için aşırı düşkün değilim whatsapp'a.
bu aralar ilgimi çeken biri var, arada biz de konuşuyoruz ama çok sık değil. bi ara devamlı çevrimiçiydi, son günlerde sık sık gir çık yapıyor son görülmeler açık. çok merak ediyorum kiminle konuştuğunu ama bizim aramızda bişey yok, olsa da bunu sormayı kendime yakıştıramıyorum pek tarzım değil. işi gücü bıraktım senin whatsappını izliyorum gibi aşırı "cepte" gösteren bir anlama çıkıyor. onunla alakalı bildiğim tek şey, geyik muhabbetine aşırı bayılıyor, geçen iş çıkışı onunla bi geyik çevirdik, birbirimize anında cevap verdik, yolda yürürken bile yazdı yani geyik yapmak o kadar önemli onun için. acaba diyorum milletle geyik muhabbeti mi yapıp duruyor yoksa biri ya da birilerine mi yürüyor, kafamda sorular sorular...
Geceleri genelde böyle . Gün icinde telefonu çok elime almam.
Dün gece mesela bir erkek kuzenim var , ne zamandir konusmuyorduk, tatilimi falan sordu anlattım, sonra 1 euroyu tuvalete vermeden konu Ferhan Şensoy 'un 'çişini tutup ekonomi yapıyor herkes' şarkısına geldi, oradan Ferhan sensoy'un 'seyircili seyir defteri' kabaresine geldi. O da yine doların uçup gittiği bir dönemde oynanmış bir kabare. Oradan da bir fasıl kabareler,tiyatrolar ve ekonomi muhabbeti...
Bir diğer hatta bir öğretmen kadın arkdasim var. O okuldaki son haftası, seneye başka bölgeye geçecek. Seminerler de online olacakmış bu sene. Ne zamandır çok hoşlandığı bir öğretmen var,daha birbirlerinde sosyal medyası bile yok. Onunla öyle ilişki tahlili, bu haftayı nasıl değerlendirmesi gerektigi, çocuk adım atmazsa o atsın mi falan filan... Öyle şeyler konuştuk.
Yine dün itibariyle iş aramaya başladım:) bir arkadasima gidip laptopundan cvmin son halini falan düzenlemiştim. O arkadaşım da iş arıyor. Kız mesela gece bir sitede bakıyormuş, bana uygun bulduklarini attı, sabah basvurursun diye. Arada onla konuştum.
Yani booool boool cevrimiciydim. Sevgilim bunu görüp kendi kafasında bir şeyler yazsa bence yanlış olur:) çünkü öylesine gece muhabbeti işte

flörtüm whatsappta sürekli çevrimiçi başkası olduğundan şüphelenmeli miyim daha önce bi kez ben ilişkimizi kesmek istedim başka bi nedenden o devam etmek istedi devam ettik fakat başka birileri de varsa devam etmek istemem
İnsanlar whatsapptan sadece flörtleriyle mi konuşuyor? Ailesi olabilir, arkadaşları olabilir, iş olabilir. Whatsapp web'i açık bırakmış olabilir. Bu kafayla adamın hayatını zehir edersiniz, ilişki kendiliğinden biter zaten.

Geceleri genelde böyle . Gün icinde telefonu çok elime almam.
Dün gece mesela bir erkek kuzenim var , ne zamandir konusmuyorduk, tatilimi falan sordu anlattım, sonra 1 euroyu tuvalete vermeden konu Ferhan Şensoy 'un 'çişini tutup ekonomi yapıyor herkes' şarkısına geldi, oradan Ferhan sensoy'un 'seyircili seyir defteri' kabaresine geldi. O da yine doların uçup gittiği bir dönemde oynanmış bir kabare. Oradan da bir fasıl kabareler,tiyatrolar ve ekonomi muhabbeti...
Bir diğer hatta bir öğretmen kadın arkdasim var. O okuldaki son haftası, seneye başka bölgeye geçecek. Seminerler de online olacakmış bu sene. Ne zamandır çok hoşlandığı bir öğretmen var,daha birbirlerinde sosyal medyası bile yok. Onunla öyle ilişki tahlili, bu haftayı nasıl değerlendirmesi gerektigi, çocuk adım atmazsa o atsın mi falan filan... Öyle şeyler konuştuk.
Yine dün itibariyle iş aramaya başladım:) bir arkadasima gidip laptopundan cvmin son halini falan düzenlemiştim. O arkadaşım da iş arıyor. Kız mesela gece bir sitede bakıyormuş, bana uygun bulduklarini attı, sabah basvurursun diye. Arada onla konuştum.
Yani booool boool cevrimiciydim. Sevgilim bunu görüp kendi kafasında bir şeyler yazsa bence yanlış olur:) çünkü öylesine gece muhabbeti işte
evet özellikle de gece çevrimiçi olmayı genelde başka taraflara çeker insanlar :KK70: ki çekmeye de müsait bir konu ama kafada senaryo yazarak da ilişki yürümüyor. seni aldatacak olanın tek çaresi whatsapp değil aksine ben aldatacak olsam dikkat çekmemek için özellikle whatsappı kullanmam mesela. zamanında çevrimiçi olmamı sorun eden bi flörtüm vardı, soruyordu yani kiminle yazışıyorsun vs diye. açıklama yapmayı da asla sevmem hatta nefret ederim. ki ben iş için çok kullanırım, mesai dışında kendi başıma kendi projelerim üzerinde çalışırken de whatsappı kullanırım, kendi kendime dosya gönderirim falan. notlar alırım vs. sırf o irrite edici soruyu sormasın diye "şimdi girmeyeyim whatsappa" demişliğim oldu kendi kendime. insan birini çok odak noktası yapınca bu tarz şeyleri merak ediyor, bu bazen bana da oluyor kendi kendime rahatsız olmuş oluyorum. yanlış aslında.

En iyisi son görülmeyi kapatmak, kim çevirimiçi olduğu halde bana cevap vermiyor görmüyorum böylece.

Bence hayatında birisi var tecrübeyle sabit

ben de sürekli çevrimiçiyim çünkü webde açıyorum whatsapp'i
öyle birşey olamaz mı

ben de sürekli çevrimiçiyim çünkü webde açıyorum whatsapp'i
öyle birşey olamaz mı
webden açmak demek sürekli çevrimiçi olmak demek değil yalnız. sekme değiştirince falan çevrimiçi gözükme olayı gidiyor. whatsapp web'de açık o yüzden çevrimiçi demek doğru olmuyor bu durumda.

yalnız şu var, biri iş biri kendime ait olmak üzere iki telefon ve iki hat kullanıyorum. her iki telefonda da denedim, ekranım kararmasına ve hatta kapanmasına rağmen beni bir süre daha whatsappta çevrimiçi gösteriyor mesela. şöyle düşün, whatsapp'a girdim ama bişey yapmadım, ekrana dokunmadım. 1-2 dk sonra ekran kapanıyor ve beni 30 saniye daha çevrimiçi gösteriyor.

Back
X