Flörtümün küfürlü konuşması?

agresifkiz

Güzelbirşeylerolsun
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
3.154
1.778
333
İstanbul
Aşırı moralim bozuk. Büyük hayal kırıklığına uğradım. Ben mi abartıyorum bilmiyorum. Bu yüzden başka görüşleri de duymak istedim. Flört ettiğim çocukla oldukça güzel giden bir beraberliğimiz vardı. Birbirimizi tanıma aşamasını bitirmek üzereydik. Ben saygıya önem veren biriyim ve ona bunu hep belirtirim kendisi de buna dikkat ederdi. Ta ki bugüne kadar. Bir konu hakkında tartışırken benim tavır yaptığımı düşündü aslında yapmıyordum da bir anda köpürdü. Küfürlü konuştu. Burada telafuz etmek istemiyorum aslında ama sıça..m tavrına dedi. Ben şok oldum tabi ki. Benimle böyle konuşamayacağını söyledim. Karşısında bir kadın olduğunu konuşmalarına dikkat etmesi gerektiğini söyledim. Ettiği küfürün küfür olmadığı konusunda ısrar etti ki bu ayrı saçma bir olay. Ve bana etmemiş güya ortaya sinirlendiği için söylemiş. Ben hemen tabi ki konuşmak istemiyorum dedim sen bilirsin dedi ve konuşmadık o saatten beri. Gece sadece iyi geceler yazmış bana iyi geceler ve günaydın demeyi asla atlamaz. Bende sadece iyi geceler dedim. Ama kafam allak bullak. Bunu ondan beklemezdim. Kardeşim sinirle ağzından çıkmıştır pişman olur diyor ama bunu kabul edersem devamı gelir mi? Ben mi büyütüyorum?

Aşırı moralim bozuk. Büyük hayal kırıklığına uğradım. Ben mi abartıyorum bilmiyorum. Bu yüzden başka görüşleri de duymak istedim. Flört ettiğim çocukla oldukça güzel giden bir beraberliğimiz vardı. Birbirimizi tanıma aşamasını bitirmek üzereydik. Ben saygıya önem veren biriyim ve ona bunu hep belirtirim kendisi de buna dikkat ederdi. Ta ki bugüne kadar. Bir konu hakkında tartışırken benim tavır yaptığımı düşündü aslında yapmıyordum da bir anda köpürdü. Küfürlü konuştu. Burada telafuz etmek istemiyorum aslında ama sıça..m tavrına dedi. Ben şok oldum tabi ki. Benimle böyle konuşamayacağını söyledim. Karşısında bir kadın olduğunu konuşmalarına dikkat etmesi gerektiğini söyledim. Ettiği küfürün küfür olmadığı konusunda ısrar etti ki bu ayrı saçma bir olay. Ve bana etmemiş güya ortaya sinirlendiği için söylemiş. Ben hemen tabi ki konuşmak istemiyorum dedim sen bilirsin dedi ve konuşmadık o saatten beri. Gece sadece iyi geceler yazmış bana iyi geceler ve günaydın demeyi asla atlamaz. Bende sadece iyi geceler dedim. Ama kafam allak bullak. Bunu ondan beklemezdim. Kardeşim sinirle ağzından çıkmıştır pişman olur diyor ama bunu kabul edersem devamı gelir mi? Ben mi büyütüyorum?
Büyütüyosun...İnsanlık hali.Sürekli ileri boyutlarda küfür etme huyu yoksa bu bir küfür sayilmaz.Anlık bir tepki.

Saygı bir ilişkide asla kaybedilmemesi gereken tek duygu. Aşk biter, sevgi biter ama saygı biterse vah ki ne vah... Sadece aşk ilişkisinde değil arkadaşlık, aile, iş vs. her durumda kaybedilmemesi gereken tek şeydir. Eğer tekrar edilmeyeceğini ya da arttırmayacağını biliyorsanız devam edin. Deneyin en azından görün bakın ama bu sırada kendinizi kaptırmayın ne olur ne olmaz.

Bence flört aşamasında görmeniz iyi olmuş. En dikkatli olunan dönemde bunu söylüyorsa, siz de kabul ederseniz ileride dozu artar.
Eşimi 12 yıldır tanırım, trafikte ağzından 1-2 kere kaçtığında dönüp özür dilemiştir. Ki burada küfür direkt size edilmiş. Bana göre kabul edilemez bir durum.

Bana kalırsa abartı olmuş biraz, erkek arkadaşımla oyun oynarız mesela orda ettiğimiz küfrün haddi hesabı yok :bicak:

Ben bir bayan olmama ragmen bazen küfürün beni deşarj ettiğini düşünüyorum. Eğer kişilik olarak anormal bozukluklar yoksa tavırları da küfür gibi değilse problem yok.

Saygı bir ilişkide asla kaybedilmemesi gereken tek duygu. Aşk biter, sevgi biter ama saygı biterse vah ki ne vah... Sadece aşk ilişkisinde değil arkadaşlık, aile, iş vs. her durumda kaybedilmemesi gereken tek şeydir. Eğer tekrar edilmeyeceğini ya da arttırmayacağını biliyorsanız devam edin. Deneyin en azından görün bakın ama bu sırada kendinizi kaptırmayın ne olur ne olmaz.

Kesinlikle hayatımın her alanında en önem verdiğim şey saygıdır. Herkese karşı. Herkesten de aynı saygıyı beklerim.
Deneyip denememe konusunda kafam karışık. Tekrar edilmeyeceğinin garantisini almak isterim ama böyle bir garanti verebilir mi emin değilim.

Ağızdan öyle sinirle lönk diye küfür çıkmaz. Belli ki var bi ağız alışkanlığı. Sizi garantileyince kim bilir o "sinirle" daha neler çıkar? Eğer hoşlanıyorsanız bi şans daha verin. Ama çok ciddi bi konuşma yapmalısınız.
Mesajlaşırken söyledi birde. Kesinlikle isteyerek söylediğini düşünüyorum. Sevmediğimi bile bile hemde.
Hoşlanıyorum evet. Şu an zaten aşırı kırgın ve sinirliyim. Kolay kolay affedemeyebilirim. Eğer devam edeceksem de bana bir daha böyle konuşmayacağının garantisini vermeli. Kolay bir konuşma olmayacak.

Arada samimiyet olsa ne olacak derdim,ama birbirini tanıma aşamasındayken böyle bir şey söylemesi beni soğuturdu.

Bana kalırsa abartı olmuş biraz, erkek arkadaşımla oyun oynarız mesela orda ettiğimiz küfrün haddi hesabı yok :bicak:

Ama biz henüz sevgili bile değiliz. Birbirimizi tanıyoruz. Şimdiden sinirli anında böyle yapabiliyorsa ileride ya daha kötü olursa diye düşünmeden edemiyorum.

Ben bir bayan olmama ragmen bazen küfürün beni deşarj ettiğini düşünüyorum. Eğer kişilik olarak anormal bozukluklar yoksa tavırları da küfür gibi değilse problem yok.
Hayır aslında bana karşı çok iyidir. Kendisi de temiz birisi. Bana da küfürün insanı rahatlattığını savunur hep ama ben ona özellikle sevmediğimi belirttiğim için bana karşı ya da yanımda kullanmazdı. Bundan dolayı çok şok oldum ve üzüldüm.

Bazı konularda katı oldugunuz zaman hayat size daha da zorlaşır.Esime sinirlenince anlık bende kufur ederim mesela.Guleriz ardindan.Yani cok abartma.Ileri gidilmedigi surece sakıncasi yok.

Benimde işte bu noktada kafam karışıyor. Biraz kendi sınırları keskin olan biriyim ve bana ters bir şey olduğunda kolay kolay affedemiyorum. Bende çok mu katıyım diye sorguluyorum. Bu yüzden görüş almak istedim aslında.
Teşekkür ederim.

Hayır aslında bana karşı çok iyidir. Kendisi de temiz birisi. Bana da küfürün insanı rahatlattığını savunur hep ama ben ona özellikle sevmediğimi belirttiğim için bana karşı ya da yanımda kullanmazdı. Bundan dolayı çok şok oldum ve üzüldüm.
Demek ki anlık kendini tutamadı, daha önce buna dikkat ediyorduysa da, yaşadıgınızın o anda istemsiz oldugunun aksini düşünmek haksızlık olur ;)

Arada samimiyet olsa ne olacak derdim,ama birbirini tanıma aşamasındayken böyle bir şey söylemesi beni soğuturdu.

Aslında aramızda samimiyet var. Yani 8 aydır flört ediyoruz neredeyse ve yakında artık adını koymaya karar vermiştik. Yani benim kararımı bekliyor da denebilir. Ama yine de ben sevmiyorum küfür. Bu yüzden istediği kadar samimi olalım aramızda böyle bir saygısızlık olması beni üzdü. Beni bu kadar kolay kırmamalıydı.

Demek ki anlık kendini tutamadı, daha önce buna dikkat ediyorduysa da, yaşadıgınızın o anda istemsiz oldugunun aksini düşünmek haksızlık olur :KK66:

Muhtemelen o da kendini böyle savunacak çünkü sinirlenince bana bir zararı yok evet ama çenesini tutamıyor. Bende haksızlık etmek istemiyorum bu nedenle kestirip atmadan önce sizlere bir sormak istedim.
Teşekkür ederim.

Flört için 8ay uzun değil mi? Bende küfürden hoslanmam ama tek kelimeyle silme bence

Back
X