- Konu Sahibi catgirla7204
-
Bak yaşım 30Haklısınız sanırım ay bide deli üç gün önce falan önümüzdeki hafta için plan yapmış, hangi gün müsait olurum onu soruyodu. Kardeşim manyak mısın bi öyle bi böyle valla anlamadım. Tekrar konuşuruz bunu demiştim. Çözemedim çocuğu.
Ayyy valla öyle oluyor bizde de öyle değil mi. Çocuk benimle sürekli ilgilenince ben de ayy yanık galiba dedim, ilgiyi birden çekince gördüğünüz üzere delirdim. Valla ben de ilgimi belli ettim yani hiç gizleyemem zaten. Hemen belli olur hareketlerimden yüzümden. Görür o ilgiyi. Dengesiz.daha cok tavlayim avucumun icine alayim diyrolar ...avucunun icinde oldugunu hissederse geri cekiliyor ... ben o kisiye mesaj atardim ne yapyrsn diye ameliyat olacakti ondan ustune dustum oda sandi ki ben asiri seviyorum cevabini da aldi
..sonra instagramdan falan benle muhattap olmaya calisti ama avucunu yalar ..arkadasim yuzunden uzadi igrenmistim cocuktan o da benden hoslanyr diye dusundu
Çooook teşekkür ederim yorumunuz için. İki üç güne yazar diye düşünüyorum ya da okulda görüşmek ister falan diye. Şayet isterse nasıl davranayım normal mi tripli mi.....Bak yaşım 30
Çok fazla erkek gördüm tanıdım
Çok ilişkiye tanık oldum
Sana bir abla tavsiyesi
Erkekler yalancıdır
İnanmış gibi yap ama inanma
Çözmeyede çalışma
Aramıyorsa sende arama
Bu kadar basit
Tıp fakültesinde okuyormuşsun demek ki zeki bir kızsın
Böyle basit şeyler için üzülmeye değmez kafa yormaya değmez
Onu gözünde değersizleştir
Demek ki tutarsız biri
Senin aşkından ölüyorum deyip bir hafta sınra terk edenide gördüm ben
Gitme diye yalvarıp aslında yedekte başkalarınıda tutanı gördüm sonsuz örnek var
Hayat size sunulan bir armağan
Tabiki hayal kırıkları olucak acılar olucak ama bunlae kısa sürsün
Bugün bir başlangıç yap ve unut
Nedenini sorgulama
Hayır asla tripli değikÇooook teşekkür ederim yorumunuz için. İki üç güne yazar diye düşünüyorum ya da okulda görüşmek ister falan diye. Şayet isterse nasıl davranayım normal mi tripli mi.....
Normal davranınca da ee iyi bu kız ben isteyince konuşuyo istemeyince konuşmuyo hiçte sorun etmiyo kafasına girerse. Yani sanki dünden razı ne zaman istesem konuşcak... ay ben anlamıyorum galiba bu işlerden hiç.Hayır asla tripli değik
Normal davran
Trip atarsan hmm bozuldu bak demek ki beni çok istitor der
Önemsizleştir onu
Onun yaptığını yap
Gidiyorsa kaybeden o olur sen değil böyle düşün
Bencil ol biraz çok verici olursan üzülürsün
Taktik yapıyor bence geri çekilmiş gibi gözüküp senin ona bağlanma uğraşıyorBir aydır falan görüştüğüm biri var. Çocuk ilk böyle heveslii ilgilii nasıl tatlı başladı konuşmaya sonra işte tanımak istediğini daha sık görüşmek istediğini falan söyledi. Önümüzdeki hafta için plan yaptı. Dün birden geri çekti kendini ne mesaj ne okulda görüşme ne bişey. Bir anda ve sebepsiz anlamadım yani sebebi varsa da. Flört aşamasında bi anda yok olan bu çocuğa napmalı. Bi sorun varsa konuşabiliriz mi demeli yoksa konuşmadıkça konuşmamalı mı.
Valla başarıyorda ne diyeyim.... Şimdi konuşmaya çalışınca napayım size de sorayım normal hiç bişey yokmuş gibi yoksa biraz tripli mi.Taktik yapıyor bence geri çekilmiş gibi gözüküp senin ona bağlanma uğraşıyor
Ama ne bileyim çok ilgiliydi, 10 kere falan buluştuk. Masada sürekli gözümün içine bakmalar noldu diyorum hiç seni izliyorum falan demeler. İlgiye hemen tav olurum hemeennnn... Şimdi de çözmeye çalışıyorum ne olduğunu. :/Flörtün abooovvvv
diye okudum ben başlığı:) Yol verin gitsin konu sahibi. Günümüzde davranışlara bu kadar anlam yüklemeye çalışmak manasız.
O zaman konuşursunNormal davranınca da ee iyi bu kız ben isteyince konuşuyo istemeyince konuşmuyo hiçte sorun etmiyo kafasına girerse. Yani sanki dünden razı ne zaman istesem konuşcak... ay ben anlamıyorum galiba bu işlerden hiç.
BekleyeceğimmmBen olsam inatla beklerdim. Ne demek geri cekilmek vs vs . Siz agirdan alin herzaman
Aramıyorsa aramayın. Net. Boşverin yormayın beyninizi.Ama ne bileyim çok ilgiliydi, 10 kere falan buluştuk. Masada sürekli gözümün içine bakmalar noldu diyorum hiç seni izliyorum falan demeler. İlgiye hemen tav olurum hemeennnn... Şimdi de çözmeye çalışıyorum ne olduğunu. :/
Aramayacağım peki sonra. O adım atınca normal mi davranmalı tripli mi...Aramıyorsa aramayın. Net. Boşverin yormayın beyninizi.
Giderse gitsin .. bak sana tavsiyem hic bir flortunde boyle bir duyguya girme. Giderse gitsin kafasinda ol. Gitmek isterse zaten sen ayaklarina kapansan da kar etmez . Sevgilisizlikten olmuyorsundur hos. Eger ona bu korkunu hissettirirsen burnundan getirir .sonra x kisisi dedi dersinBekleyeceğimmmSonra normal mi davranmalı tripli mi. Biraz daha mesafeli davranmayı düşünüyorum ama toptan gider diye de korkuyorum..
Ona muhtaçmışsınız gibi davranmayın yeter. Tek insan o değil ya dünyada. Davranışına göre şekillenir zaten ilerisi. Onu bekliyormuş gibi yapmayın. Hayatınıza devam edin. Açıkçası yerinizde olsam arasa da açmam.Aramayacağım peki sonra. O adım atınca normal mi davranmalı tripli mi...
Yorumunuz için teşekkür ederim o zaman şu andan itibaren ciddiye almıyoruuumm :))Giderse gitsin .. bak sana tavsiyem hic bir flortunde boyle bir duyguya girme. Giderse gitsin kafasinda ol. Gitmek isterse zaten sen ayaklarina kapansan da kar etmez . Sevgilisizlikten olmuyorsundur hos. Eger ona bu korkunu hissettirirsen burnundan getirir .sonra x kisisi dedi dersin
Yorumunuz için teşekkür ederim, dediğinizzi yapmaya çalışacağımm :))Ona muhtaçmışsınız gibi davranmayın yeter. Tek insan o değil ya dünyada. Davranışına göre şekillenir zaten ilerisi. Onu bekliyormuş gibi yapmayın. Hayatınıza devam edin. Açıkçası yerinizde olsam arasa da açmam.
O arıycam deyip aramayanlardandı. Ama sevgili olmamıştık, arkadaş gibi merhabalaştık sadece. Sonra sevgili olur gibi olduk ama yine de iletişimsiz tuhaf bir ilişkiydi. O kadar çok sevmeseydim, katlanmaz bırakır giderdim ama yapamadım. Öyle kenarda süs köpeği gibi bekledim. Ararsa gittim, aramazsa aramadım. Aslında arada ufak mesaj girişimlerinde bulunmadım değil ama, sonunda anladım ki iş erkekte bitiyor. Yani düşünüyoruz ya bazen, aramıyo acaba benden mi ışık bekliyo diye. Kendi ilişkim için söyliyorum genelleyemem tabi ki ama yokmuş öyle birşey. Hele bir de ilk sinyali alan biri için mümkünatı yokmuş.Ay nasıl evlendiniz peki. Yani aramadı aramadı sonra ne oldu. Hiç mi demediniz bir sorun mu var diye. Bende o kadar taktik yapamayan biriyimki hiç hakim olamam kendime soruveririm......
Pfff valla zor şeyler yaşamışsınız asla dayanamıyorum bu dengesiz insanlara. Bizimki de şimdi paylaşım yapmış bişey olmuş okulla ilgili sorayım diye yapıyor üzgün yüz falan koymuş. Sorayım mı ne oldu diye.O arıycam deyip aramayanlardandı. Ama sevgili olmamıştık, arkadaş gibi merhabalaştık sadece. Sonra sevgili olur gibi olduk ama yine de iletişimsiz tuhaf bir ilişkiydi. O kadar çok sevmeseydim, katlanmaz bırakır giderdim ama yapamadım. Öyle kenarda süs köpeği gibi bekledim. Ararsa gittim, aramazsa aramadım. Aslında arada ufak mesaj girişimlerinde bulunmadım değil ama, sonunda anladım ki iş erkekte bitiyor. Yani düşünüyoruz ya bazen, aramıyo acaba benden mi ışık bekliyo diye. Kendi ilişkim için söyliyorum genelleyemem tabi ki ama yokmuş öyle birşey. Hele bir de ilk sinyali alan biri için mümkünatı yokmuş.
En son baktım başka bir kızla görüşüyor. Dedim madem başkasıyla görüşüyorsun ben gidiyorum hoşçakal. İnkar etti "ben karışamam senin hayatın" dedim. Beddua etmedim, küfür etmedim, mesaj yağmuruna tutmadım ve hiç aramadım. Ben kaçtıkça o geldi. En son özür diledi barıştık, öyle bugünlere geldik.
Ama söyleleyim: Konularımda hep "ben ona aşıktım ama o bana değildi" derim. İşte asıl nedeni bu geçmiş. Böyle insana güvenmek zor oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?