- 2 Şubat 2015
- 14.624
- 62.311
- 598
- Konu Sahibi catgirla7204
-
Ya bi s.. git .Ybsg ne ayol :)) jenerasyon aynı olmalı ama ben bilmiyorum onu o ne o ne :)
Böyle 3 yaşında bebeler gibi totosunu dönüp, küstüm oynamıyorum , der gibi çekip giden adamdan beklentin ne ? Akıllı insanlar sorunlarını konuşarak çözer .. benim 5 yaşındaki kızım bile " anneeeee konuşarak çözebiliriz, neden böyle davranıyorsun " diyor bazen ..halbuki tavır falan yaptığım yok ,yaşanan hadisenin üzerine mutfağa gidip bir bardak su falan içmişimdir :)Ya belki farketmeden yanlış anlaşıldım bişeye trip yapıyo gibi de geldi ama anlayamıyorum.....
Bir an konuya hiç dönemeyeceğiz diye korkmuştum :)) ooof darladım kendi kendimi valla ne zamandır flört edeceğim kriterlerime uyan biri olmamıştı. Bu biraz kafama uyunca hemen heveslendim yeni ilişkiye. Koydum yine dünyamın merkezine....... saflık. Bekleyeyim o zaman.Konu sahibi özür dilerim kendi adıma, dağıtıyorum konuyu.
Ama sen başlattın :))
Gerçekten bir şey yapma.
Bu dengesizliğin bir çok sebebi olabilir, her ihtimal için yapacağım en güzel şey hiç bir şey yapmamak.
Ondan bir adım gelene kadar beklemek, hayta geldiğinde de Naza çekmek
Dünyadaki tek adam degil. Merak etme daha iyisi karşına çıkar :)
Ya bi s.. git .
Bizde çoktu ya. Gerçi birinde ne varsa herkeste aynı şey olurdu.
Çocuklarım bana benzemesin, amin
Ah ah fakültem çok zor tıp okuyorum, bıktım artık derslerden hayatımda yeni bişeyler istiyorum diyelim, heveslendim ondan bağlanıverdim. Valla yaşayamıyoruz hayatı o kadar monotonkiiiBugün eşimle sohbet ederken is yerinden bahsetti is arkadaşlarından.
Bi bayan polis varmış 22 23 yaş civarı diyor.
Abi ya demiş hayat çok sıkıcı, eşim de neden demiş gez dolaş hayatını yasa falan.
Kız da yok abi ya bu Hayat bana göre değil falan demiş.
Ev mi gecindiriyosun çocukların mi var bekar kizsin boşver yasa hayatı demiş.
Biz yaslanmisiz simdikilerin derdi hiç bitmiyor falan dedi.
Siz de öyle ya boşverin yaşayın hayatınızı baglanmayin birine bu kadar
Bir an konuya hiç dönemeyeceğiz diye korkmuştum :)) ooof darladım kendi kendimi valla ne zamandır flört edeceğim kriterlerime uyan biri olmamıştı. Bu biraz kafama uyunca hemen heveslendim yeni ilişkiye. Koydum yine dünyamın merkezine....... saflık. Bekleyeyim o zaman.
Ah ah fakültem çok zor tıp okuyorum, bıktım artık derslerden hayatımda yeni bişeyler istiyorum diyelim, heveslendim ondan bağlanıverdim. Valla yaşayamıyoruz hayatı o kadar monotonkiii(
Nasıl oldu ben de anlamadım. Çocuk üst dönem. On kere falan buluşmuşuzdur. İlgili idi. Ağzı laf yapıyor diyebilirim yani. İlgiye tav oldum. Zamanı soruyorsanız hiç sormayın valla üç haftada dersler tepe taklak oldu çocuğa zaman ayırmaktan. İki gün sonra sözlü var kalmam an meselesi...Valla şimdi doğruyu konusucam. Bu tipcilar çok zeki olmuyor mu ? Üniversite yıllarım da tip fakültesi öğrencilerini sadece yemekhanede gorebilirdik. Ayy allahım içlerinden birini tavlayalim diye dört donerdik ama yok çocuklar kafayı kaldırıp bakmazlardi varsa yoksa ders. Bizi begenmediler demekki.
Sen nasıl zaman buldun da baglandin :)
Yaaaaa öyle yazıverdim düşünemedim bi an. Beklemedeyim o zaman. Ama yazmazsa da üzülürüm biliyorum. Sonra gider yazarım yine kesin. Çünkü saflık....Allah belanı versin demek çok zor olsa gerekbende buradan öğrendim abv ne demek olduğunu
Beklemede kal o yazarsa cevap verirsin çok üstüne düşme.
Nasıl oldu ben de anlamadım. Çocuk üst dönem. On kere falan buluşmuşuzdur. İlgili idi. Ağzı laf yapıyor diyebilirim yani. İlgiye tav oldum. Zamanı soruyorsanız hiç sormayın valla üç haftada dersler tepe taklak oldu çocuğa zaman ayırmaktan. İki gün sonra sözlü var kalmam an meselesi...
Valla abv iğrenç yaratıklar (babam hariç)Erkeklerin abv teşekkürler iyi günler
Aynen her staj hem sözlü hem sınav sormayınnnnSözlü mu var Üniv de ?
Aynen her staj hem sözlü hem sınav sormayınnnn
Of artık doğru kişiyi bulsak bu fosss çıkan müsveddelerle uğraşmasak. Darlıyo bu olaylar beni..Ay bu yeni nesil adamların hepsi ıssız adam, nasıl olacak böyle? Beraber vakit geçirirken her şey süper, sonrasında ara ki bul aynı adamları
O kadar çok kız arkadaşımla aynı şeyi yaşıyoruz ki bırakın bence peşini, bir şey olmuyor böyle muhabbetlerden
sozlu mu var ? şoktayımNasıl oldu ben de anlamadım. Çocuk üst dönem. On kere falan buluşmuşuzdur. İlgili idi. Ağzı laf yapıyor diyebilirim yani. İlgiye tav oldum. Zamanı soruyorsanız hiç sormayın valla üç haftada dersler tepe taklak oldu çocuğa zaman ayırmaktan. İki gün sonra sözlü var kalmam an meselesi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?