- 11 Temmuz 2015
- 409
- 104
- 53
- Konu Sahibi catgirla7204
-
(Boşveremedi) keşke boşversem. Ayyy bende hemen dramatize ederim her olayı. Çocuk gitse ölcem sanki. Ama üç sene oldu kafama göre birini bulmayalı...Boşver abv.
Aynen sürekli gönderince kabak tadı veriyor saçmalıyor. Ama nasıl da doğru çıkıyor hayret doğrusu.Faladdin benim kanka oldu zaten hergün yolluyorum ve evet çıkıyor gerçekten ama 3 günde 1 yollayinca daha iyi bakıyor sanki el boşluğu işte
Yaşli da degilim ama ben ok kib by da kalmisimahhh ahh yillar akip gidiyorrrr....
Emin değilim şuan tanıma süreci dedik ama son iki üç görüşmedir yaaa olabilir aslında şeker çocuk moduna girmiştim. Ay hiç kova sevgilim olmadı şimdi bunlar şey mi öyle duymuştum kendisiyle çok ilgilenilmesini üstüne düşülmesini istemiyormuş, özgürlükçüymüş, daha çok kovalayan tarafmış. Doğru mu acaba sizce
Aynen sürekli gönderince kabak tadı veriyor saçmalıyor. Ama nasıl da doğru çıkıyor hayret doğrusu.
(Boşveremedi) keşke boşversem. Ayyy bende hemen dramatize ederim her olayı. Çocuk gitse ölcem sanki. Ama üç sene oldu kafama göre birini bulmayalı...
bayaaa hemdeOnlar artık geçmişte kaldı :))
Aa evet maddi konularda sorumluluk sahibidir.. ama illalah valla..Oğlak erkeği mi illallah inat mi inat. Tek sevdiğim özelliği sorumluluk sahibi olması özellikle maddi konularda.
Kovanın ne düşündüğünü anlamak çok zor. Yani tanıyana kadar okumakta en çok zorlandığım insandı. Bağlanmaktan korktuğu için ilişkinin başında çok dengesiz davrandı. Ki ben aslan olduğumdan her zaman net olunmasını beklerim aksi beni yorar.. O yüzden senin gibi "flörtün abv" noktasına geldiğim olduAma sonra direnmedi yani bir noktada bağlandığını kabullendi. Sabırlı davranıp "sen nasıl istersen öyle olsun, devam ettiği süre boyunca beraber mutlu olmaya bakalım" modundaydım çünkü. Hiç darlamadım :)
Sonra hiç beklemediğim kadar bağlı oldu. Burcunu duyan arkadaşlarım bu nasıl kova erkeği dedi hatta birkaç defa... Evlilik konusunu açan hep o oldu mesela. Bir de gizli kıskançBenimki askere gidince iyice kaybetmekten korkar oldu, en sevmediğim şey ama asker psikolojisi diyorum
Niyeyse aklima direk baska flort geldi. Belki de degildir bir problem vs olmustur. Sen bu surede bekle bence bir iki gune yazmazsa da unut gitsin.Bir aydır falan görüştüğüm biri var. Çocuk ilk böyle heveslii ilgilii nasıl tatlı başladı konuşmaya sonra işte tanımak istediğini daha sık görüşmek istediğini falan söyledi. Önümüzdeki hafta için plan yaptı. Dün birden geri çekti kendini ne mesaj ne okulda görüşme ne bişey. Bir anda ve sebepsiz anlamadım yani sebebi varsa da. Flört aşamasında bi anda yok olan bu çocuğa napmalı. Bi sorun varsa konuşabiliriz mi demeli yoksa konuşmadıkça konuşmamalı mı.
Aa evet maddi konularda sorumluluk sahibidir.. ama illalah valla..
Oğlum kova burcu. Kovayla gecinmek çok zor. Dogurdugum çocukla gecinemiyorum bazen :)))
Yaa ne güzel bağlanmış keşke ben de başarabilsemm. Bu da dengesiz işte anlamadım neden böyle yapıyor. Kendi haline mi bırakmalı yoksa daha çok zaman geçirmek için fırsat mı yaratmalıyım..... ilgilenmeli miyim yoksa zor kız mı olmalıyım.Kovanın ne düşündüğünü anlamak çok zor. Yani tanıyana kadar okumakta en çok zorlandığım insandı. Bağlanmaktan korktuğu için ilişkinin başında çok dengesiz davrandı. Ki ben aslan olduğumdan her zaman net olunmasını beklerim aksi beni yorar.. O yüzden senin gibi "flörtün abv" noktasına geldiğim olduAma sonra direnmedi yani bir noktada bağlandığını kabullendi. Sabırlı davranıp "sen nasıl istersen öyle olsun, devam ettiği süre boyunca beraber mutlu olmaya bakalım" modundaydım çünkü. Hiç darlamadım :)
Sonra hiç beklemediğim kadar bağlı oldu. Burcunu duyan arkadaşlarım bu nasıl kova erkeği dedi hatta birkaç defa... Evlilik konusunu açan hep o oldu mesela. Bir de gizli kıskançBenimki askere gidince iyice kaybetmekten korkar oldu, en sevmediğim şey ama asker psikolojisi diyorum
Evet zor, hani bir yengeç ya da boğa kadar uyumlu değildir ama daha keyifli bence :) Bir de yükselem ve ay burcu önemli. Özellikle anne çocuk arasındaki ilişkiyi belirleyen ay burcuymuş
Amann.. o kadar kötü özelliğe o da olsunYani bayılıyorum o özelliğine.
Valla hiç sor diyen yok ya sorsam bi sorun varsa konuşabiliriz diyecektim. Ama bu da ezik mi oluyor ne erkek olsam kız böyle sorsa tadım kaçar. Zor kız severdim herhalde ilgili kız yerine....Niyeyse aklima direk baska flort geldi. Belki de degildir bir problem vs olmustur. Sen bu surede bekle bence bir iki gune yazmazsa da unut gitsin.
Evet evet yengeçler uyumlu yani ben :))Evet zor, hani bir yengeç ya da boğa kadar uyumlu değildir ama daha keyifli bence :) Bir de yükselem ve ay burcu önemli. Özellikle anne çocuk arasındaki ilişkiyi belirleyen ay burcuymuş
Yaa ne güzel bağlanmış keşke ben de başarabilsemm. Bu da dengesiz işte anlamadım neden böyle yapıyor. Kendi haline mi bırakmalı yoksa daha çok zaman geçirmek için fırsat mı yaratmalıyım..... ilgilenmeli miyim yoksa zor kız mı olmalıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?