Flörtün abv

Kovanın ne düşündüğünü anlamak çok zor. Yani tanıyana kadar okumakta en çok zorlandığım insandı. Bağlanmaktan korktuğu için ilişkinin başında çok dengesiz davrandı. Ki ben aslan olduğumdan her zaman net olunmasını beklerim aksi beni yorar.. O yüzden senin gibi "flörtün abv" noktasına geldiğim oldu Ama sonra direnmedi yani bir noktada bağlandığını kabullendi. Sabırlı davranıp "sen nasıl istersen öyle olsun, devam ettiği süre boyunca beraber mutlu olmaya bakalım" modundaydım çünkü. Hiç darlamadım :)

Sonra hiç beklemediğim kadar bağlı oldu. Burcunu duyan arkadaşlarım bu nasıl kova erkeği dedi hatta birkaç defa... Evlilik konusunu açan hep o oldu mesela. Bir de gizli kıskanç Benimki askere gidince iyice kaybetmekten korkar oldu, en sevmediğim şey ama asker psikolojisi diyorum

(Boşveremedi) keşke boşversem. Ayyy bende hemen dramatize ederim her olayı. Çocuk gitse ölcem sanki. Ama üç sene oldu kafama göre birini bulmayalı...

Şu anda evet öyle geliyor sana ama emin ol ki kimse ölmüyor..Suna emin ol ki hayatına girecek ve seni mutlu edecek kişi bir yerlerde bekliyordur seni..

Kızlar faladdin uygulamasını geliştiren kişiyi tanıyorum sizde mi seviyorsunuz Gerçek bir emek var emin olabilirsiniz...

Oğlum kova burcu. Kovayla gecinmek çok zor. Dogurdugum çocukla gecinemiyorum bazen :)))

Niyeyse aklima direk baska flort geldi. Belki de degildir bir problem vs olmustur. Sen bu surede bekle bence bir iki gune yazmazsa da unut gitsin.

Oğlum kova burcu. Kovayla gecinmek çok zor. Dogurdugum çocukla gecinemiyorum bazen :)))

Evet zor, hani bir yengeç ya da boğa kadar uyumlu değildir ama daha keyifli bence :) Bir de yükselem ve ay burcu önemli. Özellikle anne çocuk arasındaki ilişkiyi belirleyen ay burcuymuş

Yaa ne güzel bağlanmış keşke ben de başarabilsemm. Bu da dengesiz işte anlamadım neden böyle yapıyor. Kendi haline mi bırakmalı yoksa daha çok zaman geçirmek için fırsat mı yaratmalıyım..... ilgilenmeli miyim yoksa zor kız mı olmalıyım.

Evet zor, hani bir yengeç ya da boğa kadar uyumlu değildir ama daha keyifli bence :) Bir de yükselem ve ay burcu önemli. Özellikle anne çocuk arasındaki ilişkiyi belirleyen ay burcuymuş

Aa bizim aramızdaki burç ne şimdi ay mi. Hiç gecinemiyoruz ablası valla.

Niyeyse aklima direk baska flort geldi. Belki de degildir bir problem vs olmustur. Sen bu surede bekle bence bir iki gune yazmazsa da unut gitsin.
Valla hiç sor diyen yok ya sorsam bi sorun varsa konuşabiliriz diyecektim. Ama bu da ezik mi oluyor ne erkek olsam kız böyle sorsa tadım kaçar. Zor kız severdim herhalde ilgili kız yerine....

Merkür de zorlar hani olacak şey olmayabilir. O ağırlığı ben bile hissediyorum üç haftadır, son hafta özellikle iç sıkıntısıyla geçti. Çok üzerine gitmeden adım atılabilir. Onunlayken keyif aldığını ve ötesini düşünmediğini hissettirirsen şansın olur bence :)

Benim konum var ilişkimizin nasıl başladığına dair, fırsat bulursan okuyabilirsin. Kediyi kurtarayım derken :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…