- 27 Şubat 2012
- 17.299
- 29.531
- 798
- Konu Sahibi catgirla7204
-
Amann.. o kadar kötü özelliğe o da olsun
Demin şarkı paylaştım beğendi. E yuh artık eskisiyle barışıp beğendiyse bu ne genişlik. :)) ay aramadı sormadı iki gün şimdi gelmiş şarkı beğenmiş valla tuhaf.Eski sevgilisiyle barismistir ya da başkasını bulmuştur.
Ya ben orada baktım bi kaç kez sonra üst üste aynı şeyleri yollamaya başladı bıraktım. Şu telefonda fal baktiranlara ne diyorsunuz? Forumdan bir üye baktırıyor öyle birine ne dediyse çıktıKızlar faladdin uygulamasını geliştiren kişiyi tanıyorum sizde mi seviyorsunuzGerçek bir emek var emin olabilirsiniz...
Yaaa okuyacağım tabiki. :)) of inşallah elime yüzüme bulaştırmam. Hep bi yanlış anlaşılma falan oluyor ilişkilerimde. Tecrübe yok tecrübe. Max ilişkim 5 ay sürdü..........Merkür de zorlar hani olacak şey olmayabilir. O ağırlığı ben bile hissediyorum üç haftadır, son hafta özellikle iç sıkıntısıyla geçti. Çok üzerine gitmeden adım atılabilir. Onunlayken keyif aldığını ve ötesini düşünmediğini hissettirirsen şansın olur bence :)
Benim konum var ilişkimizin nasıl başladığına dair, fırsat bulursan okuyabilirsin. Kediyi kurtarayım derken :)
Ya ben orada baktım bi kaç kez sonra üst üste aynı şeyleri yollamaya başladı bıraktım. Şu telefonda fal baktiranlara ne diyorsunuz? Forumdan bir üye baktırıyor öyle birine ne dediyse çıktı
Buradaki sinerji çocuğa ulaştıysa demekDemin şarkı paylaştım beğendi. E yuh artık eskisiyle barışıp beğendiyse bu ne genişlik. :)) ay aramadı sormadı iki gün şimdi gelmiş şarkı beğenmiş valla tuhaf.
Aa bizim aramızdaki burç ne şimdi ay mi. Hiç gecinemiyoruz ablası valla.
Evet evet yengeçler uyumlu yani ben :))
Hadi be Ay dur indireyim. Gerçi ben meşhur falcı umuta bile gitmiş biri olarak cok hasır nesir olmak istemiyorum bu fal olaylarıyla ama işin içine aşk girince şeytan dürtüyorEvet ben ben baktiriyorum. Çıkıyor valla biliyor yani. Bana esin sana bi sürpriz yapacak dedi totomla güldüm aaa harbi yaptı.
Eziklik degil de daha cok basindayken bu davranis pek hos degil.Valla hiç sor diyen yok ya sorsam bi sorun varsa konuşabiliriz diyecektim. Ama bu da ezik mi oluyor ne erkek olsam kız böyle sorsa tadım kaçar. Zor kız severdim herhalde ilgili kız yerine....
Ay bi dk ben falaadini dedin sandım, telefonda mi baktırıyorsun? Kime? Ne kadar?Evet ben ben baktiriyorum. Çıkıyor valla biliyor yani. Bana esin sana bi sürpriz yapacak dedi totomla güldüm aaa harbi yaptı.
Ay valla güzel olmuş, inanırım böyle şeylere :)) biraz daha enerji gönderelim şu evrene de benimki de artık net olsun bi öyle bi böyle olmasın amin.Buradaki sinerji çocuğa ulaştıysa demekgeçen bir üye bana özelden yazdı yeni ayrıldıgimiz sevgililerimizi anlatıyoruz ben kiza biraz taktik verirken fazla açıldık benimkini anlattım da anlattım. İki hatadır yazmayan, aramayan adam biz konuşurken mesaj dosemis hissetti herhalde zaar
Hadi ben Ay dur indireyim. Gerçi ben meşhur falcı umuta bile gitmiş biri olarak cok hasır nesir olmak istemiyorum bu fal olaylarıyla ama işin içine aşk girince şeytan dürtüyor
Ya ben orada baktım bi kaç kez sonra üst üste aynı şeyleri yollamaya başladı bıraktım. Şu telefonda fal baktiranlara ne diyorsunuz? Forumdan bir üye baktırıyor öyle birine ne dediyse çıktı
Ay bi dk ben falaadini dedin sandım, telefonda mi baktırıyorsun? Kime? Ne kadar?
Ama napıcaz bişeye alındıysa bi sorun olduysa ve birbirimizi tam tanımadığımız için söyleyemiyosa açık açık... ayyy bide polyanayımki sormayın gitsin.Eziklik degil de daha cok basindayken bu davranis pek hos degil.
Yaaaa geçen gün arkadaşla konuştuğumuz bişeyi nokta atışı bildi valla bizde şüphelendik mesajı mı okuyo diye. Korktum şimdi...O uygulamalar mesajları falan okuyor diyenler de var . Doğru mu bilmem. Benim herseyi biliyor. 2 ay içinde toplu bi para alacaksiniz demişti onu bekliyorum 4 gözle :))
Yaaa okuyacağım tabiki. :)) of inşallah elime yüzüme bulaştırmam. Hep bi yanlış anlaşılma falan oluyor ilişkilerimde. Tecrübe yok tecrübe. Max ilişkim 5 ay sürdü..........
Ya biz 5-6 sene önce ebru gundesin falcisi umuta gittik ama ailevi bir mesele için. Tüylerim diken diken oldu hala da aklıma gelince ürperiyorum. O çocuğun üstüne kimse olamaz. Bütün sülalenin isimlerini saydı. Benim adımı soyledi x kim diye. Yani hiç sekmeden birebir nokta atışı şoktan şoka girdik. 3 seans baktı bi kahve bi su bi de genel değerlendirme, inanılmazdı. Ama bizde büyü olayı vardı çaresizlikten gitmiştik.Faladdine canım. Parayla fal baktirmam ben
Ay valla nasıl ayak uyduruyosunuz siz kovaya benim hiç alışık olduğum bi tarz değil.. e o zaman hiç bişey olmamış gibi konuşucam karşılaşınca. Surat da mı yapmayayım. Eee böyle de iyi ya bu kız ben isteyince konuşuyo gönüllü istemeyince dert etmiyo derse. Valla bataklık bu konular.Onun favlaması kendince bir adım bence. Hiç istemiyorsa harika ölü taklidi yapar çünkü :) Ama sorun konuşmaktan hiç hoşlanmazlar... Sen "aramızda bir problem mi var?" şeklinde değil de "naber?" tarzı yaklaş bence. Merak ettim iyi misin vs. Utanmadan "ben de hiç sormayacaksın sandım" deme potansiyeli var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?