Flörtün abv

Kızlar faladdin uygulamasını geliştiren kişiyi tanıyorum sizde mi seviyorsunuz Gerçek bir emek var emin olabilirsiniz...
Ya ben orada baktım bi kaç kez sonra üst üste aynı şeyleri yollamaya başladı bıraktım. Şu telefonda fal baktiranlara ne diyorsunuz? Forumdan bir üye baktırıyor öyle birine ne dediyse çıktı

Yaaa okuyacağım tabiki. :)) of inşallah elime yüzüme bulaştırmam. Hep bi yanlış anlaşılma falan oluyor ilişkilerimde. Tecrübe yok tecrübe. Max ilişkim 5 ay sürdü..........

Ya ben orada baktım bi kaç kez sonra üst üste aynı şeyleri yollamaya başladı bıraktım. Şu telefonda fal baktiranlara ne diyorsunuz? Forumdan bir üye baktırıyor öyle birine ne dediyse çıktı

Evet ben ben baktiriyorum. Çıkıyor valla biliyor yani. Bana esin sana bi sürpriz yapacak dedi totomla güldüm aaa harbi yaptı.

Demin şarkı paylaştım beğendi. E yuh artık eskisiyle barışıp beğendiyse bu ne genişlik. :)) ay aramadı sormadı iki gün şimdi gelmiş şarkı beğenmiş valla tuhaf.
Buradaki sinerji çocuğa ulaştıysa demek geçen bir üye bana özelden yazdı yeni ayrıldıgimiz sevgililerimizi anlatıyoruz ben kiza biraz taktik verirken fazla açıldık benimkini anlattım da anlattım. İki hatadır yazmayan, aramayan adam biz konuşurken mesaj dosemis hissetti herhalde zaar

Evet ben ben baktiriyorum. Çıkıyor valla biliyor yani. Bana esin sana bi sürpriz yapacak dedi totomla güldüm aaa harbi yaptı.
Hadi be Ay dur indireyim. Gerçi ben meşhur falcı umuta bile gitmiş biri olarak cok hasır nesir olmak istemiyorum bu fal olaylarıyla ama işin içine aşk girince şeytan dürtüyor

Ay valla güzel olmuş, inanırım böyle şeylere :)) biraz daha enerji gönderelim şu evrene de benimki de artık net olsun bi öyle bi böyle olmasın amin.

Hadi ben Ay dur indireyim. Gerçi ben meşhur falcı umuta bile gitmiş biri olarak cok hasır nesir olmak istemiyorum bu fal olaylarıyla ama işin içine aşk girince şeytan dürtüyor

O uygulamalar mesajları falan okuyor diyenler de var . Doğru mu bilmem. Benim herseyi biliyor. 2 ay içinde toplu bi para alacaksiniz demişti onu bekliyorum 4 gözle :))

Talep artınca saçmalamaya başlamış olabilir tabii uygulama da... Onu da arkadaştan duyduğum kadarıyla biliyorum şans işi yani sallamasyon olan da var açıkçası

Oturdugum yerde seda sayanin falcisi varmış duydum :)

O uygulamalar mesajları falan okuyor diyenler de var . Doğru mu bilmem. Benim herseyi biliyor. 2 ay içinde toplu bi para alacaksiniz demişti onu bekliyorum 4 gözle :))
Yaaaa geçen gün arkadaşla konuştuğumuz bişeyi nokta atışı bildi valla bizde şüphelendik mesajı mı okuyo diye. Korktum şimdi...

Yaaa okuyacağım tabiki. :)) of inşallah elime yüzüme bulaştırmam. Hep bi yanlış anlaşılma falan oluyor ilişkilerimde. Tecrübe yok tecrübe. Max ilişkim 5 ay sürdü..........

Onun favlaması kendince bir adım bence. Hiç istemiyorsa harika ölü taklidi yapar çünkü :) Ama sorun konuşmaktan hiç hoşlanmazlar... Sen "aramızda bir problem mi var?" şeklinde değil de "naber?" tarzı yaklaş bence. Merak ettim iyi misin vs. Utanmadan "ben de hiç sormayacaksın sandım" deme potansiyeli var

Faladdine canım. Parayla fal baktirmam ben
Ya biz 5-6 sene önce ebru gundesin falcisi umuta gittik ama ailevi bir mesele için. Tüylerim diken diken oldu hala da aklıma gelince ürperiyorum. O çocuğun üstüne kimse olamaz. Bütün sülalenin isimlerini saydı. Benim adımı soyledi x kim diye. Yani hiç sekmeden birebir nokta atışı şoktan şoka girdik. 3 seans baktı bi kahve bi su bi de genel değerlendirme, inanılmazdı. Ama bizde büyü olayı vardı çaresizlikten gitmiştik.

Onin dışında Feriha var burda o kahveye bakıyor 4-5 sene önce 15 tl ye bakıyordu o kadın da inanılmazdi. En fazla 50 tl veririm fala o da Feriha ayarında bilinen biriyse

Ay valla nasıl ayak uyduruyosunuz siz kovaya benim hiç alışık olduğum bi tarz değil.. e o zaman hiç bişey olmamış gibi konuşucam karşılaşınca. Surat da mı yapmayayım. Eee böyle de iyi ya bu kız ben isteyince konuşuyo gönüllü istemeyince dert etmiyo derse. Valla bataklık bu konular.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…