Flörtün abv

Benim paylaştığım şarkıda bir adım sayılır çünkü bilerek hakkında konuştuğumuz bir şarkıyı paylaştım :))))))))

O uygulamalar mesajları falan okuyor diyenler de var . Doğru mu bilmem. Benim herseyi biliyor. 2 ay içinde toplu bi para alacaksiniz demişti onu bekliyorum 4 gözle :))
Mesajlar derken vatsapi falan mı? Çünkü pek sms atan kalmadı öyleyse sakatmis kalsın. Telefonda bakanlar da saçma geliyordu ama o bahsettiğim üye öyle bir anlatti ki her şey çıkti zaten konuya hakimin başından beri konuşuyoruz kızla, en son adam sen bana ne yaptın sanki sürekli evde beni izliyorsun gibi hissediyorum demiş. Falcı da kıza ona sıkıntı gönderdim rahat edemez bi süre demiş öyle deyince tırstım vazgeçtim ondan bulaşmak istemem oyle şeylere. Bana sadece seviyor sevmiyor, köpekler gibi pişman olacak falan desin birileri

Ama napıcaz bişeye alındıysa bi sorun olduysa ve birbirimizi tam tanımadığımız için söyleyemiyosa açık açık... ayyy bide polyanayımki sormayın gitsin.
Ya şu bilinmezlik kadar insanı çıldırtan bir şey yok hakkaten. Nasıl tanismistiniz? Bir de flört ne asamadaydi sen de renk vermiş miydin hoşlanıyorum manasında?

Aynı kafadayım korkarım öyle şeylerden tövbeee. Aynen whatsapp bu arada.

Ya şu bilinmezlik kadar insanı çıldırtan bir şey yok hakkaten. Nasıl tanismistiniz? Bir de flört ne asamadaydi sen de renk vermiş miydin hoşlanıyorum manasında?
Üç aydır takipleşyoruz twitterdan instadan. Kütüphanede birbirini kesmece sonucu bi gün kütüphane kapısında konuşmaya başladık. Üç hafta bir ay oldu. Sık sık görüştük. Yani farkındadır hoşlandığımın çünkü duygularımı hiç gizleyemem belli olmuştur. En azından etkilendiğimi önem verdiğimi anlamıştır. Kütüphaneye gelmeye devame edicek misin dikkatimi dağıtıyorsunda diyen çocuk bir anda yok oldu anlamadım..

İlk başta çok zorlandım zaten hatta olmayacak dedim, konumda da var. Sonra tekrar görüştük. Baktım bir duygu var, tek sorun bu farklı olma durumu. Gittiği yere kadar dedim saldım açıkçası. Bir süre sonra bu "ama sen beni kıskanmıyo musun?", "ama sen benimle geleceği görmüyo musun?" demeye başladı Ben de "kısmet bu işler" modundayım Sınırlarımı da iyi çiziyorum bu arada, bana ciddi anlamda saygı duymasını sağlayan şey bu oldu bence. Hani asla "tamam aşkım sen istemiyosan berkle konuşmam" modunda olmadım. Huzurumuz kaçmasın diye böyle bir şey yapacaksam bile kendi kararım olduğunun altını çizdim Önceki ilişkilerimden edindiğim en büyük tecrübe buydu çünkü. "Ayyy ne güzel kıskanıyoo sevmese kıskanmaz" diyip her istediğini yapınca değerin kalmıyo maalesef. Biraz duygularım biraz mantığım yönlendirince dört beş ayın sonunda bir baktım epey olmuşuz

Hatırladım ben by muhabbeti başka bi konun daha vardı dimi? En son o mu yazdı peki? Aslında şimdi b şarkı beğenmenin hemen üstune bir hamle yapma ama 1-2 gün bekleyip bi naber yazsan bir şey olmaz bence. Merak ettim sesin soluğun çıkmayınca dersin. Soğuk yaparsa kesersin muhabbeti sen de. Benim erkek arkadaşımla biz bir sene içinde kaç kere ayrıldık Allah bilir. Bir tanesi hele 1,5 aydı. Benim de çok adım atıp dondurmuslugum var çok seviyordum çünkü. Hiçbir şey olmasa bile iyi mi diye merak ettiğim için hatrinı sordum o da benden bekliyormuş. Erkekler de yapıyor bazen böyle.

Seninki yine kovaymis benimki boğa

Ay evet şu sınır olayına benim de el atmam lazım. Yarın mutlaka okuyacağım konunuzu. Darısı başıma ama her zaman için aklımın bir köşesinde kalacak aslan ve akrep erkeği. Onları nasıl seviyorum bir bilseniiiizz kova çok tuhaf geliyo bunlardan sonra.

Boğa da ideal eş diyorlar ama inadı çok pis değil mi

Bu taktik bir tek boğada işlemiyor galiba kızlar ben de bu kafadaydim, bilinçli bazen rest çekip dinlememenin iyi olduğunu düşünürdüm ama boğa tam tersi. Tam anlamiyla ona bagli olduğunu hissedecek. Aşırı güven isteyen bir burç. Sevdi mi de bir kere seviyor diyorlar ama bakalım goreceyizz

ben kovayim o cocugun ua
Kova hava aslan ateş, uyumlu aslında ama asıl mesele ay burcu ve venüs mars uyumu. Ay bu astroloji de dipsiz kuyu gibi, bir bilgiyi sindirmişken yenisini öğreniyorum
ya simdi cocugun yukselende hava ama. cok degiskendir simdi o

Ya en son ben yazmıştım öyle kaldı valla yazmadı üç haftadır her gün yazardı her gün mutlaka görüştük. Anlayamıyorum anlayamıyorum. Neyse bekleyeyim belki yarın adım atar.

Boğa da ideal eş diyorlar ama inadı çok pis değil mi
Hem de ne pis ne piss.. Böyle bir gurur olamaz. Bir buçuk ay ayrı kaldığımızda içimde her ne kadar bağlılığımizin kopmadığını hissettsem de sesi soluğu çıkmayınca unuttu diye düşünürken. Barışınca öğrendim ki o süreçte hep beni izlemiş uzaktan. Artık duvarlarda benim yüzümü görmeye başlamış sabah benle uyanmış, gece benimle uyumuş ama inadından tutmuş kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…