- 11 Temmuz 2015
- 409
- 104
- 53
- Konu Sahibi catgirla7204
-
Benim paylaştığım şarkıda bir adım sayılır çünkü bilerek hakkında konuştuğumuz bir şarkıyı paylaştım :))))))))Onun favlaması kendince bir adım bence. Hiç istemiyorsa harika ölü taklidi yapar çünkü :) Ama sorun konuşmaktan hiç hoşlanmazlar... Sen "aramızda bir problem mi var?" şeklinde değil de "naber?" tarzı yaklaş bence. Merak ettim iyi misin vs. Utanmadan "ben de hiç sormayacaksın sandım" deme potansiyeli var
Mesajlar derken vatsapi falan mı? Çünkü pek sms atan kalmadı öyleyse sakatmis kalsın. Telefonda bakanlar da saçma geliyordu ama o bahsettiğim üye öyle bir anlatti ki her şey çıkti zaten konuya hakimin başından beri konuşuyoruz kızla, en son adam sen bana ne yaptın sanki sürekli evde beni izliyorsun gibi hissediyorum demiş. Falcı da kıza ona sıkıntı gönderdim rahat edemez bi süre demiş öyle deyince tırstım vazgeçtim ondan bulaşmak istemem oyle şeylere. Bana sadece seviyor sevmiyor, köpekler gibi pişman olacak falan desin birileriO uygulamalar mesajları falan okuyor diyenler de var . Doğru mu bilmem. Benim herseyi biliyor. 2 ay içinde toplu bi para alacaksiniz demişti onu bekliyorum 4 gözle :))
Ya şu bilinmezlik kadar insanı çıldırtan bir şey yok hakkaten. Nasıl tanismistiniz? Bir de flört ne asamadaydi sen de renk vermiş miydin hoşlanıyorum manasında?Ama napıcaz bişeye alındıysa bi sorun olduysa ve birbirimizi tam tanımadığımız için söyleyemiyosa açık açık... ayyy bide polyanayımki sormayın gitsin.
Aynı kafadayım korkarım öyle şeylerden tövbeee. Aynen whatsapp bu arada.Mesajlar derken vatsapi falan mı? Çünkü pek sms atan kalmadı öyleyse sakatmis kalsın. Telefonda bakanlar da saçma geliyordu ama o bahsettiğim üye öyle bir anlatti ki her şey çıkti zaten konuya hakimin başından beri konuşuyoruz kızla, en son adam sen bana ne yaptın sanki sürekli evde beni izliyorsun gibi hissediyorum demiş. Falcı da kıza ona sıkıntı gönderdim rahat edemez bi süre demiş öyle deyince tırstım vazgeçtim ondan bulaşmak istemem oyle şeylere. Bana sadece seviyor sevmiyor, köpekler gibi pişman olacak falan desin birileri
ya aslanla kova olmuyor galiba bosverAy valla astrolojiye de inanıyorum ne zaman bitiyo retro. Bu arada ilgileniyosanız burcu kova yükseleni terazi. :)))) aydınlatabilirsiniz beni ben de aslanım.
Yok ya sanmıyorum whatsapp mesajlarını okuyabilsinler zaten bunun için ciddi bir zaman gerekiyor, ücretsiz bir uygulama neticede paralı olsa belki.Aynı kafadayım korkarım öyle şeylerden tövbeee. Aynen whatsapp bu arada.
Üç aydır takipleşyoruz twitterdan instadan. Kütüphanede birbirini kesmece sonucu bi gün kütüphane kapısında konuşmaya başladık. Üç hafta bir ay oldu. Sık sık görüştük. Yani farkındadır hoşlandığımın çünkü duygularımı hiç gizleyemem belli olmuştur. En azından etkilendiğimi önem verdiğimi anlamıştır. Kütüphaneye gelmeye devame edicek misin dikkatimi dağıtıyorsunda diyen çocuk bir anda yok oldu anlamadım..Ya şu bilinmezlik kadar insanı çıldırtan bir şey yok hakkaten. Nasıl tanismistiniz? Bir de flört ne asamadaydi sen de renk vermiş miydin hoşlanıyorum manasında?
Of bana da çok uyum yakalayamayacağız gibi geldi. Çok başına buyruk özgürrr deliririm ben bununla. Ama kova erkek arkadaşım var nasıl iyi anlaşıyoruz her mızırtımı çeker. Yükselen farkından herhalde bilemedim.ya aslanla kova olmuyor galiba bosver
Ben şokAbv allah belanı versin demek
Yeni ergenler kullanıyor
Ay valla nasıl ayak uyduruyosunuz siz kovaya benim hiç alışık olduğum bi tarz değil.. e o zaman hiç bişey olmamış gibi konuşucam karşılaşınca. Surat da mı yapmayayım. Eee böyle de iyi ya bu kız ben isteyince konuşuyo gönüllü istemeyince dert etmiyo derse. Valla bataklık bu konular.
o uygulamalrin ortam dinlemesi yaptigindan suphelendigim icin kullanmiyorum.Uygulamayi indirirken elli tane izin istiyor halbuki bi galeri yeter o uygulamayaValla biliyor çatır çatır. Yada denk geliyor bilemedim
ya aslanla kova olmuyor galiba bosver
Hatırladım ben by muhabbeti başka bi konun daha vardı dimi? En son o mu yazdı peki? Aslında şimdi b şarkı beğenmenin hemen üstune bir hamle yapma ama 1-2 gün bekleyip bi naber yazsan bir şey olmaz bence. Merak ettim sesin soluğun çıkmayınca dersin. Soğuk yaparsa kesersin muhabbeti sen de. Benim erkek arkadaşımla biz bir sene içinde kaç kere ayrıldık Allah bilir. Bir tanesi hele 1,5 aydı. Benim de çok adım atıp dondurmuslugum var çok seviyordum çünkü. Hiçbir şey olmasa bile iyi mi diye merak ettiğim için hatrinı sordum o da benden bekliyormuş. Erkekler de yapıyor bazen böyle.Üç aydır takipleşyoruz twitterdan instadan. Kütüphanede birbirini kesmece sonucu bi gün kütüphane kapısında konuşmaya başladık. Üç hafta bir ay oldu. Sık sık görüştük. Yani farkındadır hoşlandığımın çünkü duygularımı hiç gizleyemem belli olmuştur. En azından etkilendiğimi önem verdiğimi anlamıştır. Kütüphaneye gelmeye devame edicek misin dikkatimi dağıtıyorsunda diyen çocuk bir anda yok oldu anlamadım..
Ay evet şu sınır olayına benim de el atmam lazım. Yarın mutlaka okuyacağım konunuzu. Darısı başıma ama her zaman için aklımın bir köşesinde kalacak aslan ve akrep erkeği. Onları nasıl seviyorum bir bilseniiiizz kova çok tuhaf geliyo bunlardan sonra.İlk başta çok zorlandım zaten hatta olmayacak dedim, konumda da var. Sonra tekrar görüştük. Baktım bir duygu var, tek sorun bu farklı olma durumu. Gittiği yere kadar dedim saldım açıkçası. Bir süre sonra bu "ama sen beni kıskanmıyo musun?", "ama sen benimle geleceği görmüyo musun?" demeye başladıBen de "kısmet bu işler" modundayım Sınırlarımı da iyi çiziyorum bu arada, bana ciddi anlamda saygı duymasını sağlayan şey bu oldu bence. Hani asla "tamam aşkım sen istemiyosan berkle konuşmam" modunda olmadım. Huzurumuz kaçmasın diye böyle bir şey yapacaksam bile kendi kararım olduğunun altını çizdim Önceki ilişkilerimden edindiğim en büyük tecrübe buydu çünkü. "Ayyy ne güzel kıskanıyoo sevmese kıskanmaz" diyip her istediğini yapınca değerin kalmıyo maalesef. Biraz duygularım biraz mantığım yönlendirince dört beş ayın sonunda bir baktım epey olmuşuz
Hatırladım ben by muhabbeti başka bi konun daha vardı dimi? En son o mu yazdı peki? Aslında şimdi b şarkı beğenmenin hemen üstune bir hamle yapma ama 1-2 gün bekleyip bi naber yazsan bir şey olmaz bence. Merak ettim sesin soluğun çıkmayınca dersin. Soğuk yaparsa kesersin muhabbeti sen de. Benim erkek arkadaşımla biz bir sene içinde kaç kere ayrıldık Allah bilir. Bir tanesi hele 1,5 aydı. Benim de çok adım atıp dondurmuslugum var çok seviyordum çünkü. Hiçbir şey olmasa bile iyi mi diye merak ettiğim için hatrinı sordum o da benden bekliyormuş. Erkekler de yapıyor bazen böyle.
Seninki yine kovaymis benimki boğa
Bu taktik bir tek boğada işlemiyor galiba kızlarİlk başta çok zorlandım zaten hatta olmayacak dedim, konumda da var. Sonra tekrar görüştük. Baktım bir duygu var, tek sorun bu farklı olma durumu. Gittiği yere kadar dedim saldım açıkçası. Bir süre sonra bu "ama sen beni kıskanmıyo musun?", "ama sen benimle geleceği görmüyo musun?" demeye başladıBen de "kısmet bu işler" modundayım Sınırlarımı da iyi çiziyorum bu arada, bana ciddi anlamda saygı duymasını sağlayan şey bu oldu bence. Hani asla "tamam aşkım sen istemiyosan berkle konuşmam" modunda olmadım. Huzurumuz kaçmasın diye böyle bir şey yapacaksam bile kendi kararım olduğunun altını çizdim Önceki ilişkilerimden edindiğim en büyük tecrübe buydu çünkü. "Ayyy ne güzel kıskanıyoo sevmese kıskanmaz" diyip her istediğini yapınca değerin kalmıyo maalesef. Biraz duygularım biraz mantığım yönlendirince dört beş ayın sonunda bir baktım epey olmuşuz
ben kovayim o cocugun uaOf bana da çok uyum yakalayamayacağız gibi geldi. Çok başına buyruk özgürrr deliririm ben bununla. Ama kova erkek arkadaşım var nasıl iyi anlaşıyoruz her mızırtımı çeker. Yükselen farkından herhalde bilemedim.
ya simdi cocugun yukselende hava ama. cok degiskendir simdi oKova hava aslan ateş, uyumlu aslında ama asıl mesele ay burcu ve venüs mars uyumu. Ay bu astroloji de dipsiz kuyu gibi, bir bilgiyi sindirmişken yenisini öğreniyorum
Ya en son ben yazmıştım öyle kaldı valla yazmadı üç haftadır her gün yazardı her gün mutlaka görüştük. Anlayamıyorum anlayamıyorum. Neyse bekleyeyim belki yarın adım atar.Hatırladım ben by muhabbeti başka bi konun daha vardı dimi? En son o mu yazdı peki? Aslında şimdi b şarkı beğenmenin hemen üstune bir hamle yapma ama 1-2 gün bekleyip bi naber yazsan bir şey olmaz bence. Merak ettim sesin soluğun çıkmayınca dersin. Soğuk yaparsa kesersin muhabbeti sen de. Benim erkek arkadaşımla biz bir sene içinde kaç kere ayrıldık Allah bilir. Bir tanesi hele 1,5 aydı. Benim de çok adım atıp dondurmuslugum var çok seviyordum çünkü. Hiçbir şey olmasa bile iyi mi diye merak ettiğim için hatrinı sordum o da benden bekliyormuş. Erkekler de yapıyor bazen böyle.
Seninki yine kovaymis benimki boğa
Hem de ne pis ne piss.. Böyle bir gurur olamaz. Bir buçuk ay ayrı kaldığımızda içimde her ne kadar bağlılığımizin kopmadığını hissettsem de sesi soluğu çıkmayınca unuttu diye düşünürken. Barışınca öğrendim ki o süreçte hep beni izlemiş uzaktan. Artık duvarlarda benim yüzümü görmeye başlamış sabah benle uyanmış, gece benimle uyumuş ama inadından tutmuş kendiniBoğa da ideal eş diyorlar ama inadı çok pis değil mi
Onları bilmiyorum nasıl öğrencem.Kova hava aslan ateş, uyumlu aslında ama asıl mesele ay burcu ve venüs mars uyumu. Ay bu astroloji de dipsiz kuyu gibi, bir bilgiyi sindirmişken yenisini öğreniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?