- 20 Mart 2008
- 5.900
- 8.420
- 723
- Konu Sahibi catgirla7204
-
Sosyal medyada takip durumlari ne? Takiplesiyorsaniz paylaşımlari ne durumda? Benimkinin hiçbir sosyal hesabı da yok bi vatsap kullanırYa en son ben yazmıştım öyle kaldı valla yazmadı üç haftadır her gün yazardı her gün mutlaka görüştük. Anlayamıyorum anlayamıyorum. Neyse bekleyeyim belki yarın adım atar.
Ay evet şu sınır olayına benim de el atmam lazım. Yarın mutlaka okuyacağım konunuzu. Darısı başıma ama her zaman için aklımın bir köşesinde kalacak aslan ve akrep erkeği. Onları nasıl seviyorum bir bilseniiiizz kova çok tuhaf geliyo bunlardan sonra.
Onları bilmiyorum nasıl öğrencem.(
Twitterda biz konuşmadan önce şarkı paylaşırdı manalı tavlamalık. Hani deneyelim denemeden bilemezsin temalı. Konuşmaya başladığımızdan beri bişey paylaşmadı. Ama dün bişey favlamış yarım kalmışsa zaten bitmiştir tarzı bişey. Ulan başlamadıkki yarım kalsın. Umarım eskisini düşünerek favlamıştır bunu.Sosyal medyada takip durumlari ne? Takiplesiyorsaniz paylaşımlari ne durumda? Benimkinin hiçbir sosyal hesabı da yok bi vatsap kullanır
Biliyorum 23:00 8 şubat :))))Doğum saatini biliyor musun bu şahsın?
Boğayla ilgili ne düşünüyorsunuz kızlar? Genelde arkadaş çevremden ve eski erkek arkadaşımdan bildigim kadarıyla zor seven aşk adamları oluyorlar, sevdiller mi tam seviyorlar unutmalari neredeyse imkansız oluyor falanAslan zor kadındır hani ben o kadar erkek tanıdım hala "en iyi şu burçla anlaşır" diyemem. Balık yengeç çok yavan gelir mesela aslana... Kimisi de "heyecan mı istemiştin al bakalım" dercesine fazla gelir yorar. Ama akrep tehlikeli bence. Ben sevemedim ya da güvenemediğimden çok yanıma yaklaştırmadım. Bir de çok ilginç; yeni girdiğim ortamda mesela kötü elektrik aldığım bir kadın var, burcu yüzde 95 akrep çıkar.
Ay ben de boğalardan hiç iyi elektrik almam. Bide oğlak kadını düşman başına.Aslan zor kadındır hani ben o kadar erkek tanıdım hala "en iyi şu burçla anlaşır" diyemem. Balık yengeç çok yavan gelir mesela aslana... Kimisi de "heyecan mı istemiştin al bakalım" dercesine fazla gelir yorar. Ama akrep tehlikeli bence. Ben sevemedim ya da güvenemediğimden çok yanıma yaklaştırmadım. Bir de çok ilginç; yeni girdiğim ortamda mesela kötü elektrik aldığım bir kadın var, burcu yüzde 95 akrep çıkar.
Belki de bi şeye alındı? İyi düşün son konuşmanızı. Bi de hangi şarkı o?Twitterda biz konuşmadan önce şarkı paylaşırdı manalı tavlamalık. Hani deneyelim denemeden bilemezsin temalı. Konuşmaya başladığımızdan beri bişey paylaşmadı. Ama dün bişey favlamış yarım kalmışsa zaten bitmiştir tarzı bişey. Ulan başlamadıkki yarım kalsın. Umarım eskisini düşünerek favlamıştır bunu.
Öf bi boğa sevgilim vardı tam bir serseri nasıl nefret ettim. Çok yorum yapmamayım ama romantikti ama çok kıskanmazdı. Zor sever ikna etmek için kırk takla atar.Boğayla ilgili ne düşünüyorsunuz kızlar? Genelde arkadaş çevremden ve eski erkek arkadaşımdan bildigim kadarıyla zor seven aşk adamları oluyorlar, sevdiller mi tam seviyorlar unutmalari neredeyse imkansız oluyor falan
Bu taktik bir tek boğada işlemiyor galiba kızlarben de bu kafadaydim, bilinçli bazen rest çekip dinlememenin iyi olduğunu düşünürdüm ama boğa tam tersi. Tam anlamiyla ona bagli olduğunu hissedecek. Aşırı güven isteyen bir burç. Sevdi mi de bir kere seviyor diyorlar ama bakalım goreceyizz
Hem de ne pis ne piss.. Böyle bir gurur olamaz. Bir buçuk ay ayrı kaldığımızda içimde her ne kadar bağlılığımizin kopmadığını hissettsem de sesi soluğu çıkmayınca unuttu diye düşünürken. Barışınca öğrendim ki o süreçte hep beni izlemiş uzaktan. Artık duvarlarda benim yüzümü görmeye başlamış sabah benle uyanmış, gece benimle uyumuş ama inadından tutmuş kendini
Pilli bebek çoğu zamanBelki de bi şeye alındı? İyi düşün son konuşmanızı. Bi de hangi şarkı o?
Biliyorum 23:00 8 şubat :))))
Valla aklıma bişey gelmiyor alınacak....Belki de bi şeye alındı? İyi düşün son konuşmanızı. Bi de hangi şarkı o?
Şimdi yaşım ortaya çıkacak sanırım.
Abv ne?
İmza
Yeni nesil jargondan uzak ihtiyar.
Aramıyorsa peşine düşme.
Jargonu bilmiyorum ama kadın erkek ilişkileri milyar yıldır böyle.
seninle ilgilenmeyi kesen adama sana davrandığı gibi davran.
Ay ben de boğalardan hiç iyi elektrik almam. Bide oğlak kadını düşman başına.
Benimki öyle böyle kıskanç değil anlatilmaz yaşanır, sosyal medyada bırak foto paylaşmayı adım soyadım yazıyor diye bile kıskanıyor, tanımayan hırlisı hırsızı manyağı ne diye benim adımı öğreniyormus.. Yükseleni akrep miydi acaba hiç sormadımÖf bi boğa sevgilim vardı tam bir serseri nasıl nefret ettim. Çok yorum yapmamayım ama romantikti ama çok kıskanmazdı. Zor sever ikna etmek için kırk takla atar.
Evet doğru... Toprak grubu değil mi? Başak da böyle çünkü. Evimin kadını çocuklarımın anası olur bu kadından demesi için tam bağlılık göstermek gerekiyor. Benim gibi bir aslan için çok zor...
İnanırım inanırım. Ailemizde bir boğa var, o tatlıı munis görüntüsünün altında katır inadı gizliyor
Baktım şarkıya öyle çok imalı bi şarkı değil, sözlerinde eski sevgiliyi anlatan bir şey de yok, Ay keşke daha üzerine alınabilecegi bi şey paylaşsaydin merak ederdi hem kim için dinliyorsun diyeValla aklıma bişey gelmiyor alınacak....
Benim mars terazi venüs aslanhttp://dogumharitasi.astroloji.org/
Bu siteden bakabilir misin hem seninkine hem onunkine. Mars venüs burçlarınız neymiş mesela
Yok zaten bu üstüne alınacağı bir şarkı. Çünkü konuştuk ikimiz de seviyoruz. Yani çok bilinen bir şarkı da değil. Ne bileyim bunu paylaşıverdim gitti.Baktım şarkıya öyle çok imalı bi şarkı değil, sözlerinde eski sevgiliyi anlatan bir şey de yok, Ay keşke daha üzerine alınabilecegi bi şey paylaşsaydin merak ederdi hem kim için dinliyorsun diye
Ay yok eski sevgili için dinlemelik şarkı paylaşmam valla ters teper korkarımmmmm.Baktım şarkıya öyle çok imalı bi şarkı değil, sözlerinde eski sevgiliyi anlatan bir şey de yok, Ay keşke daha üzerine alınabilecegi bi şey paylaşsaydin merak ederdi hem kim için dinliyorsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?