- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.688
- 518
- Konu Sahibi catgirla7204
-
Sorma yaa.. acaip duygusalımDoğum haritası yorumlayan siteler var hatta bu site güzel bakın
http://dogumharitasi.astroloji.org/
Kişilik özelliklerine ve nasıl yaklaşılması gerektiğine bakabilirsiniz :)
Yengeç kadını iyidir severim ama çok duygusal değil mi ya, hep kendine zararı
Allah'ım daha neler duyacağım yahuAbv allah belanı versin demek
Yeni ergenler kullanıyor
Yeminle hastalık filan sandım ha başlığı görünceAbv allah belanı versin demek
Yeni ergenler kullanıyor
Bende onu düşünüyordum :)Şimdi yaşım ortaya çıkacak sanırım.
Abv ne?
İmza
Yeni nesil jargondan uzak ihtiyar.
Aramıyorsa peşine düşme.
Jargonu bilmiyorum ama kadın erkek ilişkileri milyar yıldır böyle.
seninle ilgilenmeyi kesen adama sana davrandığı gibi davran.
Valla çok tuhaf geldi daha önce böyle bişey de olmamıştı. Flörtleştiklerimle hep sonuca vardık. Bu böyle bir anda havada asılı kaldı. Aklımı kurcaladı...Ay astroloji doğum haritası deyince koştum geldim bizimkiler nasıl şimdi paylaşımlarına baktım ama pek anlamadım. Mesela benim venüs boğa mars aslan. Erkek arkadaşımın venüs aslan mars terazi. Neyiz biz şimdi bizden bir halt olur mu ehehe.
Bu arada konuyu da dağıtmayım konu sahibine de yorumumu ekleyeyim. Flört aşamasında bir anda yok olan tipler ya ciddi ilişki olacağını anlayınca topuklayan ya da başka bir kızda aklı olup kız yüz verince koşarak kıza giden tiplerdir. İki cinsten de bir yol olmuyor. Boşver derim sen bu oğlanı. Flörtleşecek erkek mi yok keyfine bak. Benimkini bulana kadar kaç erkekle boşa date'e çıktım, flört ettim. Kötüyü bilmeden iyiyi anlayamıyorsun.
Valla kaçar bu kesin ama ya bişeyi yanlış anladıysa yani benden kaynaklıysa konuşup çözmek isterim. Acaba sorun varsa konuşabiliriz desem baktım aynı öyle mi salsam bu çocuğu...Çıkar ortaya bekle
Üstüne düşme iyice kaçar
Sessiz kalıcaksın
Böyle durumlarda
Çok zor ve sinir bızucu biliyorum ams tek çare bu
Şimdi karşına alıp konuşsan iyice kaçıcak
Erkekler böyle işte
Ay nasıl evlendiniz peki. Yani aramadı aramadı sonra ne oldu. Hiç mi demediniz bir sorun mu var diye. Bende o kadar taktik yapamayan biriyimki hiç hakim olamam kendime soruveririm......Arama kardeşim. Benim şuanki eşimin flört başındaki halleri.. Seni arıycam, görüşelim diye konuşup sonra hiç aramamak. İlişkini kes direk. sonradan yine sana dönebilir. Ama sen ne oldu falan diye arama sakın
Hahahhh aynen o. Valla yokoldu birden anlamadım. Hiç düşündüğüm giibi gitmedi bu flört işi...eve seni raki icmeye davet etmisti ...hani sen gelemem diyecektin o mu dedisenden birsey alamayacgini anlamis
Ben de konuşsam diyorum ama çevrem ve kk konuşma diyor genelde. Of valla içinden geleni yapanlar değil genelde taktiksel yaklaşanlar kazanıyor sanırım. Böyle de bekleyemem çatlarım kesin..Allah'ım daha neler duyacağım yahuyakinda kendine iyi bak yerine KiB Allah a emenet ol yerine ao der kaçarlar neyse belki başına bir iş geldi çocuğun ne malum bence emin ol belki ölüm hastalık birşey var başında haaa yok keyfi aramıyor diyorsan konuş bitir böyle suruncemeli sallamali nereye kadar gider ama mutlaka konuş bitecekese bitsin böyle arada olmaz sen bitti dersin sorsam çıkar gelir ne bitmesi ben bitirmedim der dan dun eder
O da tıp okuyor bir üst dönem :))meslegi ne hoslandiginiz kisinin ... tip okuyan sen... senin pesinden kossunlar..senin uzerinden ego tatmin ettirme kimseye
O da tıp okuyor bir üst dönem... Özgüvensizlik değil kafama uyacağını hissetmiştim böyle bitsin istemem en azından biraz daha görüşseydik.sizde asiri ozguvensizlik var .. tıp okuyan sensin gormemezlikten gel ilgilenirsen dahaa da kacar senden ...
Sanmam öyle birsey olduğunuValla kaçar bu kesin ama ya bişeyi yanlış anladıysa yani benden kaynaklıysa konuşup çözmek isterim. Acaba sorun varsa konuşabiliriz desem baktım aynı öyle mi salsam bu çocuğu...
Haklısınız sanırım ay bide deli üç gün önce falan önümüzdeki hafta için plan yapmış, hangi gün müsait olurum onu soruyodu. Kardeşim manyak mısın bi öyle bi böyle valla anlamadım. Tekrar konuşuruz bunu demiştim. Çözemedim çocuğu.Sanmam öyle birsey olduğunu
Biz kadınlar erkek sessiz kalınca hep kendimizde arıyoruz sorunu
Ama böyle birsey yok
Eğer olsa erkek seni kaybetmemek için mücadele verir ve konuşur
Susan erkek kafasında bitirmiştir artık
Sen ne kadar konuşsan da karşındaki tepkisiz kalıcaktır
O yüzden sessiz kalman mantıklısı
O isterse tekrar iletişime geçer senle
Aylar sonra döner yazarsa falan artık çok geç deyip tekmeyi basmak en doğrusu..
Öyle zaten ama işte ben dayanamıyorum neden böyleyim bilmiyorum. Hemen bağlanıp kafama takıyorum ders bile çalışamıyorum. Dört kız arkadaşız üçümüz karşı taraf ilgiyi çekince delirip üstüne düşen türden ama biri inanılmaz iradeli asla çocuğun üstüne düşmez mesaj atmaz sürünsün o koşsun peşimde der. Her sevgilisi başında pır dönüyor kızın. Hepsinden daha ilk haftadan çiçekler sürprizler. Ay erkekler bundan anlıyor galiba..ciddi 27 yasindayim arkadaslarim kime kopek gibi davrandiysa prenses gibi davrandilar ... gordum yasadim biliyorum ... biri benle konusmuyordu niye soru sormuyorsun dyrdum mesgulum diyrodu ...sonra ben dayanamadim gule gule dedim kimsenin tribini hint kumasiyim tavrini cekemezdim....
Öyle zaten ama işte ben dayanamıyorum neden böyleyim bilmiyorum. Hemen bağlanıp kafama takıyorum ders bile çalışamıyorum. Dört kız arkadaşız üçümüz karşı taraf ilgiyi çekince delirip üstüne düşen türden ama biri inanılmaz iradeli asla çocuğun üstüne düşmez mesaj atmaz sürünsün o koşsun peşimde der. Her sevgilisi başında pır dönüyor kızın. Hepsinden daha ilk haftadan çiçekler sürprizler. Ay erkekler bundan anlıyor galiba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?