Flörtün abv

Abv allah belanı versin demek
Yeni ergenler kullanıyor
Allah'ım daha neler duyacağım yahu yakinda kendine iyi bak yerine KiB Allah a emenet ol yerine ao der kaçarlar neyse belki başına bir iş geldi çocuğun ne malum bence emin ol belki ölüm hastalık birşey var başında haaa yok keyfi aramıyor diyorsan konuş bitir böyle suruncemeli sallamali nereye kadar gider ama mutlaka konuş bitecekese bitsin böyle arada olmaz sen bitti dersin sorsam çıkar gelir ne bitmesi ben bitirmedim der dan dun eder

Arama kardeşim. Benim şuanki eşimin flört başındaki halleri.. Seni arıycam, görüşelim diye konuşup sonra hiç aramamak. İlişkini kes direk. sonradan yine sana dönebilir. Ama sen ne oldu falan diye arama sakın

Valla çok tuhaf geldi daha önce böyle bişey de olmamıştı. Flörtleştiklerimle hep sonuca vardık. Bu böyle bir anda havada asılı kaldı. Aklımı kurcaladı...

Valla kaçar bu kesin ama ya bişeyi yanlış anladıysa yani benden kaynaklıysa konuşup çözmek isterim. Acaba sorun varsa konuşabiliriz desem baktım aynı öyle mi salsam bu çocuğu...

Ay nasıl evlendiniz peki. Yani aramadı aramadı sonra ne oldu. Hiç mi demediniz bir sorun mu var diye. Bende o kadar taktik yapamayan biriyimki hiç hakim olamam kendime soruveririm......

Ben de konuşsam diyorum ama çevrem ve kk konuşma diyor genelde. Of valla içinden geleni yapanlar değil genelde taktiksel yaklaşanlar kazanıyor sanırım. Böyle de bekleyemem çatlarım kesin..

Valla kaçar bu kesin ama ya bişeyi yanlış anladıysa yani benden kaynaklıysa konuşup çözmek isterim. Acaba sorun varsa konuşabiliriz desem baktım aynı öyle mi salsam bu çocuğu...
Sanmam öyle birsey olduğunu
Biz kadınlar erkek sessiz kalınca hep kendimizde arıyoruz sorunu
Ama böyle birsey yok
Eğer olsa erkek seni kaybetmemek için mücadele verir ve konuşur
Susan erkek kafasında bitirmiştir artık
Sen ne kadar konuşsan da karşındaki tepkisiz kalıcaktır
O yüzden sessiz kalman mantıklısı
O isterse tekrar iletişime geçer senle
Aylar sonra döner yazarsa falan artık çok geç deyip tekmeyi basmak en doğrusu..

ciddi 27 yasindayim arkadaslarim kime kopek gibi davrandiysa prenses gibi davrandilar ... gordum yasadim biliyorum ... biri benle konusmuyordu niye soru sormuyorsun dyrdum mesgulum diyrodu ...sonra ben dayanamadim gule gule dedim kimsenin tribini hint kumasiyim tavrini cekemezdim....

Haklısınız sanırım ay bide deli üç gün önce falan önümüzdeki hafta için plan yapmış, hangi gün müsait olurum onu soruyodu. Kardeşim manyak mısın bi öyle bi böyle valla anlamadım. Tekrar konuşuruz bunu demiştim. Çözemedim çocuğu.

Öyle zaten ama işte ben dayanamıyorum neden böyleyim bilmiyorum. Hemen bağlanıp kafama takıyorum ders bile çalışamıyorum. Dört kız arkadaşız üçümüz karşı taraf ilgiyi çekince delirip üstüne düşen türden ama biri inanılmaz iradeli asla çocuğun üstüne düşmez mesaj atmaz sürünsün o koşsun peşimde der. Her sevgilisi başında pır dönüyor kızın. Hepsinden daha ilk haftadan çiçekler sürprizler. Ay erkekler bundan anlıyor galiba..

daha cok tavlayim avucumun icine alayim diyrolar ...avucunun icinde oldugunu hissederse geri cekiliyor ... ben o kisiye mesaj atardim ne yapyrsn diye ameliyat olacakti ondan ustune dustum oda sandi ki ben asiri seviyorum cevabini da aldi
..sonra instagramdan falan benle muhattap olmaya calisti ama avucunu yalar ..arkadasim yuzunden uzadi igrenmistim cocuktan o da benden hoslanyr diye dusundu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…