Flörtün anlaşılamayan davranışları

Yani ben tamamen düşmanca davranmamak adına attığı şeye bi yanıt verdim. Yoksa ondan bir beklentim olduğundan dolayı değil. Üstelik cevap vermemek onun saygısızlığı, bu yönden ona tolerans sağladığımı da düşünmüyorum. Neyse yeterince hoşlanmamış demek ki benden, öyle olsaydı bir gayreti olurdu herhalde. Daha fazla sorgulayıp durmayacağım
Aynılarını geçen gün de söylediniz sonra üstüne 2 kere daha açtınız aynı konuyu. Bu 3. Galiba şuan kendinizi kandırmaya çalışıyosunuz, burdakilerden de sizi desteklesinler de daha sağlam kandırabilin diye bekliyosunuz ama görünen köy klavuz istemez. Kimsenin burda duymak istediklerinizi söyliceğini sanmıyorum. Dünkü açtığınıza da yazdım, adamda küfür var, sizi umursamama var, yanınızda instagramdaki kızlarla mesajlaşma var, mesaja cevap vermeyip kafasina göre yazmak var. Var da var yani. Ama sizin de hepsine bahaneniz var. İlgilenmiyo diyosunuz, sonra da diyosunuz ki ya aslında çok mesgul ondan. Kızlarla mesajlaşıyo diyosunuz sonra da diyosunuz ki yok yani kız dediğim arkadaşları sadece hem mesaja değil duruma yazıyo diyosunuz. Yok aslında ben görüşmek istemiyorum diyosunuz sonra da adamın kafasına göre yazdıklarına hiçbişey olmamış gibi cevap veriyosunuz. Sorgulamıyorum kendi kaybetti bana ne diyosunuz 3 keredir konu açıyosunuz. Gerçekten sizin iyiliğiniz için söylüyorum, bence kendinizi kadırmayı bırakın, gerçekçi bakın biraz. Sonra cok üzülürsünüz.

Adam en kibar dille " sallamıyor " tabii size göre körkütük aşık çünkü geçmiş olsun diyerek komikli video gönderdi 😬

Ya ben konuşmayı kestim zaten, hiçbir şekilde yazmıyor aramıyorum. Ama o benim görüşmek istememe mesajıma tepkisiz kalıp saçma sapan davranıyor.
Arkadaşım adam seni zerre sallamıyor, karşında küfür edecek, bir aylık flört ettiği kıza ailesinin onu köyden başka birisi ile evlendirmek istediğini söyleyecek, başka kızlarla mesajlaşacak kadar umursamıyor, adama görüşmek istemiyorum demişsin, bırak seni ikna etmek için peşinde koşmayı, adam yerine görüp geri dönüş bile yapmamış, sen gelmiş burada, elin ele yazdığı bir geçmiş olsun mesajı ve ( mesaj içeriği yazdığın gibiyse uzaktan tanıdık birine atılan cinsten zaten) abuk sabuk bir fotoğrafı attığını gördün diye hemen geri dönsem mi diyorsun ki zaten dön diyen yok, size böyle hiç muamelesi yapan adamların peşinden koşup duruyorsunuz,böyle hödüklerin egosunu arşa çıkarıyorsunuz adam bir ihtimal sizle ciddi olup evlenirse de ( ki o da çok ufak bir ihtimal adam baştan demiş senle gezerim ailemin bulduğu ile evlenirim diye) iyice özüne dönüp size iyice hiç muamelesi yapınca da gelip buralarda ağlıyorsunuz. Allah akıl vermiş, fikir vermiş, daha tanışmanın başında size böyle davranan adamla nasıl bir gelecek hayal ediyorsunuz cidden merakımdan soruyorum.

Son düzenleme:
ne köy olur ne kasaba.. 30 yasinda adam.. liseli triplerde..

o nasil sizin gorusmeyelim mesajiniza kiymet vermeyip cevap dahi vermedi, siz de onun sagdan soldan yurumesine cevap vermeyecektiniz ayni sekilde.

Arkadaşlar benim 1 aydır görüştüğüm biri vardı daha önce de sormuştum ama bugün bi yeni gelişme oldu. Ben görüştüğümüz bu ay içinde yanımda gergin olması, sürekli iş düşünmesi ve ilgisiz davranışları yüzünden en sonunda görüşmeyelim diye mesaj atmıştım. Mesajıma cevap dahi vermedi sohbetimiz öyle bitti. 2 gün sonra covid olduğumu öğrenip geçmiş olsun mesajı attı sağol dedim geçtim. Sonra yine instagramdan komik bi resim atmış bana. Ben de hiçbir şey olmamış gibi cevap attım. Görüşmek mi istiyor ne yapmaya çalışıyor anlamadım hayır küçük de değil 30 yaşında adam. Ben görüşmek istiyorum ama eskisi gibi davranmazsa istiyorum. Tabi biz bunları bile görüşemiyoruz. Sizce ne yapmalıyım? Yine yazarsa veya ararsa fikriniz nedir?
Sosyal medyada hala olması, biseyler atması vs hepsi açık kapıdır . Evet geri dönüş sinyalleri. Cevap vermemesinin nedeni ya seni ciddiye almıyorum ya da umurumda değilsin. Ciddiye almamış muhtemelen. Yine gelecek

Böyle tipleri direk engelleyeceksiniz
Size değer veriyorsa bir şekilde ulaşır zaten

Arkadaşlar benim 1 aydır görüştüğüm biri vardı daha önce de sormuştum ama bugün bi yeni gelişme oldu. Ben görüştüğümüz bu ay içinde yanımda gergin olması, sürekli iş düşünmesi ve ilgisiz davranışları yüzünden en sonunda görüşmeyelim diye mesaj atmıştım. Mesajıma cevap dahi vermedi sohbetimiz öyle bitti. 2 gün sonra covid olduğumu öğrenip geçmiş olsun mesajı attı sağol dedim geçtim. Sonra yine instagramdan komik bi resim atmış bana. Ben de hiçbir şey olmamış gibi cevap attım. Görüşmek mi istiyor ne yapmaya çalışıyor anlamadım hayır küçük de değil 30 yaşında adam. Ben görüşmek istiyorum ama eskisi gibi davranmazsa istiyorum. Tabi biz bunları bile görüşemiyoruz. Sizce ne yapmalıyım? Yine yazarsa veya ararsa fikriniz nedir?
O zaman ilgisini çeken bir kızdan ilgi görmeye başlamıştı ve senin pabuç haşirtti bilekbord olmuştu .
Sonra ilgi gösteren kız bunun ne mal olduğunu görünce yada belkide hevesini alınca bu boşluğa düşüp sana geldi çünkü elinde şuan başka mevcut kız yok .yeniden tanımakta zaten zor .

Heveslenecegin bişey yok 😔😔😔

Back
X