Flörtün ilk evresinde kıskançlık anormal mi?

Mimoza08

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2021
478
608
53
Yaklaşık 2-3 haftadır biri ile görüşüyordum. Baya sıkı fıkı flört etmeye başlamıştık. Çokta iyi gidiyordu, enerjimiz aşırı uyumluydu, 30 yaşındayım ama ergenliğe geri dönmüştüm resmen saatlerce telefonda onla konuşacak gülüşecek şeyler buluyorduk. Ama daha ciddi bişey yoktu erkendi tabi sadece konuşuyorduk, buluşuyorduk. İki gün önce akşam mesaj atmıştım, ilk defa anında cevap vermedi hatta ertesi gün 'Cevap vermemen ne anlama geliyor?' yazdım. Pardon atlamışım annemle alışverişe çıkmıştık falan filan dedi. Neyse, sonra huy geldi bana, dating app ler de var mı acaba diye bakmak istedim, tinder açtım, hemen ikinci profilde onu gördüm, hatta daha iki gün önce 'bu fotom iyi mi sence?' diye sorduğu yeni bir fotoğrafı vardı orada.

Sinir oldum.

Bende mesaj attım Tinder profilinin ekran görüntüsünü alıp. 'Bide bana daha iki gün önce iyi mi diye sorduğun fotoğrafı koymuşsun, ne kadar aktifsin Tinder da, en azından benle olup olmadığına bakıp ondan sonra aramalarına devam etseydin niye aynı anda oradasın dedim. Bi daha onla görüşmeyeceğimi ve konuşmayacağımı bunun bana ters olduğunu söyledim. O da bana 'Ciddi bir ilişki içerisine girmiş olsaydık bu söylediğini anlardım ama daha iki kez buluştuk, ve kimyamız birbirine çok uyuyor ve bu başlangıç için çok iyi ama bunları söylemek için erken değil mi, ayrıca belliki seninde Tinder profilin var beni gördüğüne göre, ki ben ilişkimizin şu aşamasında sana bir şey diyebilme hakkını kendimde görmüyorum. Seninle görüşmeye devam etmeyi çok istiyorum ama başkasından hoşlanıp zaten görüşmeye başladıysan o başka, o zaman ısrar etmem tabi' falan dedi. Neyse büyük harflerle istemiyorum yazdım, tepem çok atıktı. O da kabul etti artık.

Acaba tepkim fazla mı? Erken miydi? Uff inşallah pişman olmam. Sanki 10 yıllık kocam beni aldatmış tepkisi mi vermişim?

Dur bismillah kız daha ilişki bile tam anlamıyla başlamamış Tinder ne bilmiyorum ama aşırı tepki vermişsiniz bence.

Hakkını vermişsin resmen
Evet ya Bide yazdığını bu sabah sakin kafayla tekrar okudumda, haklı aslında daha iki kez buluştuk, kendini adarmışçasına herşeyi kaptması beklenilemez aslında. Utandım bende azcık. En azından daha sakin şakalaşmalı söyleseydim keşke

Dur bismillah kız daha ilişki bile tam anlamıyla başlamamış Tinder ne bilmiyorum ama aşırı tepki vermişsiniz bence.
Ne bileyim ya çok hızlı hoşlandım ondan 2 hafta 2 ay gibi geldi çok sık konuştuğumuzdan herhalde.

Tinder bu arada dating applikasyonu, insanların üye olup birbiri ile tanışıp chatleştiği falan, amaç cinsellik olur, sevgililik olur, öylesine konuşmak olur, ama herşey var yani

Ayneenn. Hatta bence lafını bile etmemeliydin.
Sanki çocuğu sıkı stalklıyor gibi olmuş ki daha flört döneminde kimse bu şekilde baskıya gelmez

En son flört edeli 8 sene oldu. Ama ben seçeneklerden biri olacak bir kadin oldugumu dusunmedim hiç hayatimda, öyle beni yedeklere atip aranan adam için de biraz daha bekleyeyim kararini daha verememiş diye dusunmezdim.

2-3 hafta flort az değil, gerci bana gore 2-3 hafta flört olmaz hiç o kadar bekleyen bir erkek gormedim acikcasi.

Bu 2-3 haftalik sureye 2 buluşma da çok az eger farkli sehirlerde vs degilseniz.
Yani tinder olmasa da bu adamin yoğun ilgisini çekmemişsiniz siz bu çok belli, normal yani arayişa devam etmesi.

Flörtünüz işler ciddiye binmeden ihtimalleri değerlendirmek istiyor gibi geldi bana ama tepkiniz çok bence ben olsam 3 haftada bana uymuyorsa bu tarz bana göre değil der hoşçakal derdim bir hesap sormazdım yani.
Ben çok geri kafalıyım sanırım, biriyle iki gün konuşsam, dünyanın gerisi yok oluyor gözümde. Hele hele birkaç kişi ile aynı anda hiç konuşamam, ne kadar erken olursa olsun, ortada ilişki olmasa bile. Sırayla gidiyorum. Anlamıyorum niye erkekler sıra sıra gitmiyor herkesle aynı anda konuşuyor, yada biri ile konuşmaya başladıysa, bi dene dimi, niye aynı anda başkalarına bakıyorsun

Sizde mi bu şekilde tanıştınız peki? Açıkçası ben bu uygulamayı kullanan biriyle flört dahi etmezdim. Çünkü kullanmayı bırakması zor o amaçla açmış demek ki. Siz bi zamana bırakın bence :)

Sadece erkeklere özgü bir durum değil, kadınlar da böyle yapıyor artık. Cinsiyeti kalmadı bu işlerin. İçimi soğutmanın tek yolu aynı şeyi benim de yapmam oluyor. Ben de normal bir ilişkiye dönmeden hesabımı silmiyorum. Hatta en son ilişkim daha dün bitti, bir aydır falan hayatımdaydı tek yaptığım şey uygulamayı telefondan kaldırmak oldu. Karşı taraf benden bir hafta önce kadar tinder hesabını sildiğini söylemişti. Yani hiç kontrol etmedim kurcalamadım açıkçası. İlişki içindeyken bile ilişki bir anda ciddileşmiyor. Bak bir ay bile tahammül edemedik birbirimize ve ayrıldık. Ortada bişey yokken hesap sormaya hiç gerek yok. Flört ettiğin insan senden yeteri kadar etkilenmişse zaten diğerleri pek umurunda olmuyor çapkın vs değilse. Ben de denk geldim daha önce bu durumlara. Eğer çok istediğim biri ise, hımmm demek hala duygusal anlamda fazla bende değil, ama ben onu istiyorum ve onu biraz daha kendime çekmeye odaklanıp gözlem yapayım moduna giriyorum. Eğer bu işe yaramazsa da ipini salıyorum o insanın. Eğer çok istediğim biri değilse ya umurumda olmuyor ya da soğuyorum gidiyor zaten.

Yani işte herkesin bir tarzı var ben de istemem aynı anda bir kaç kişiyle görüşen bir insanı ama sizin gibi tepki vermek yerine birbirimize uygun olmadığımızı düşünüyorum deyip yol verirdim ama sonra üzülmezdim de tabi. Çünkü siz bağlanmaya meyilli bir karakterseniz ve o böyle bir karakter değilse şimdi olmaz da daha ileride yine sorun yaşayabilirsiniz.

Valla ben herkesin ıncığına cıncığına kadar bakarım Belki kötü bir huy ama.. Kendimi asla tutamıyorum, hatta en fazla tuttuğum bu oldu, rekor

Tepkiniz fazla çünkü adamla aynı frekansta olmadığınz çok belli. Siz onu çok özel görürken onun için olasılığı olan bir adaysınız sanırım. Yoksa mesajlarınız başka mesajlara karışıp gözden kaçmazdı. Böyle paralel kuvvette hisle başlamayan ilişkilerde kırılan genelde hızlı ilerleyen olur bence. Kırılma ihtimaliniz bu kadar yüksekken devam etmeyi deneyecek kadar hoşlanıyor musunuz gerçekten?

Haklısın
İyice iğrenç hal aldı bu kadın erkek ilişkisi
2 3 Hafta konuştuğun biri barsa bir zahmet tinderde aranma.
Hoşlandığı an tindera girmemesi gerekirdi.
Sizden sizin ondan hoşlandığınız kadar hoşlanmamış hala alternatiflere bakıyor ve siz de alternatifsiniz. Az bile yapmışsınız yedek olarak sizi tutan kişiyle konuşmayın tabi.
Aşk, hoşlantının başları sürekli "o" kişiyi düşünme değil mi en azından başlangıç aşaması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…