- 30 Ocak 2013
- 29.416
- 43.904
- 798
yani sonuç bitiş olduktan sonra be demiş olduğumun önemi yok sanırım.. yada içimden geçeni söylediğim için daha iyiyimBence de ters. Flort de olsa baska sitede arayiş icinde olması ters. Ama onun yasam tarzında ters değilmiş. Bilemedim karakterler girüsler farkli diyelim. Ben de sizin verdiginiznteokiyi verirdim belki ama aam da kendi cerçevesinde haklı. Dedigim gibi ilişkiye bakiş acisı farklı. Acıklama yapabilirdiniz benim hesabim yok senin var mı diye baktım. Benim için flört donemi de sadakat gerekli vs. Diye kendinizi ifade etseydiniz keşke
Ciddende böyle.. Kesinlikle. Ve çok sinir oluyorumYeni çağda flörtleşmek erkeklere göre 3-4 kişiyle deneyip hangisiyle olursa onla devam etmek bence
benimde görüşüm böyleydi.. Oraya o kiki gün önce çektiği fotoyu koymamış olsa sorun etmezdim 'eeh tamam tinder hesabı var ama ne kadar aktif bilemem, zatende kısa süredir tanışıyoruz sorun yok2 derdim kendi kendime. Ama daha ki gün önce çok uzun süre telde konuştuğumuz eğlendiğimiz, bir sürü mesajlaştığımız gün yeni foto koymuşGirmediği , kullanmadığı eskiden kalma bir hesap olsaydı olabilirdi ama 2 gün önce yeni fotoğraf eklemişse demek ki ordan beklentisi devam ediyor, bu da siz tam içine sinmemişsiniz demek, o sebeple iyi yapmışsınız.
yani sonuç bitiş olduktan sonra be demiş olduğumun önemi yok sanırım.. yada içimden geçeni söylediğim için daha iyiyimAşırı aşırı tepki vermişsiniz. İstemiyorum birbirimizi tanımayalim deseydiniz daha mantıklı idi. Adam sizi şimdi psikopat diye kodlayacak.. Erkeklerin en çok yaptığı şey çünkü
Off bu adamı kaçırma bu kadar medeni yanıt bulamazsın şu karaktereEvet yaBide yazdığını bu sabah sakin kafayla tekrar okudumda, haklı aslında daha iki kez buluştuk, kendini adarmışçasına herşeyi kaptması beklenilemez aslında. Utandım bende azcık. En azından daha sakin şakalaşmalı söyleseydim keşke
Bana göre 3 hafta flört çok uzun değil ama kısa da değil. Hala tinderde aktif olması sizinle aynı anda başka flörtlere de açık olduğunu gösteriyor. Bu aynı anda birkaç kişiyle flört etme işi de hiç hoş değil. Demek ki hiçbiri içine tam sinmiyor. Siz bir tık daha fazla hoşlanmış, doğal olarak da bağlanmaya başlamışsınız. Siz de onun gbi hissetseniz problem olmayacaktı. Keşke tepki vermeseydiniz hiç. Gtü kalkmıştır şimdi. İlişkinin dinamiği onun güçlü ve arzulanan taraf olması üzerine kurulacak. Buna okeyseniz takılın. Ama kendinizi kaptırmayın.Yaklaşık 2-3 haftadır biri ile görüşüyordum. Baya sıkı fıkı flört etmeye başlamıştık. Çokta iyi gidiyordu, enerjimiz aşırı uyumluydu, 30 yaşındayım ama ergenliğe geri dönmüştüm resmen saatlerce telefonda onla konuşacak gülüşecek şeyler buluyorduk. Ama daha ciddi bişey yoktu erkendi tabi sadece konuşuyorduk, buluşuyorduk. İki gün önce akşam mesaj atmıştım, ilk defa anında cevap vermedi hatta ertesi gün 'Cevap vermemen ne anlama geliyor?' yazdım. Pardon atlamışım annemle alışverişe çıkmıştık falan filan dedi. Neyse, sonra huy geldi bana, dating app ler de var mı acaba diye bakmak istedim, tinder açtım, hemen ikinci profilde onu gördüm, hatta daha iki gün önce 'bu fotom iyi mi sence?' diye sorduğu yeni bir fotoğrafı vardı orada.
Sinir oldum.
Bende mesaj attım Tinder profilinin ekran görüntüsünü alıp. 'Bide bana daha iki gün önce iyi mi diye sorduğun fotoğrafı koymuşsun, ne kadar aktifsin Tinder da, en azından benle olup olmadığına bakıp ondan sonra aramalarına devam etseydin niye aynı anda oradasın dedim. Bi daha onla görüşmeyeceğimi ve konuşmayacağımı bunun bana ters olduğunu söyledim. O da bana 'Ciddi bir ilişki içerisine girmiş olsaydık bu söylediğini anlardım ama daha iki kez buluştuk, ve kimyamız birbirine çok uyuyor ve bu başlangıç için çok iyi ama bunları söylemek için erken değil mi, ayrıca belliki seninde Tinder profilin var beni gördüğüne göre, ki ben ilişkimizin şu aşamasında sana bir şey diyebilme hakkını kendimde görmüyorum. Seninle görüşmeye devam etmeyi çok istiyorum ama başkasından hoşlanıp zaten görüşmeye başladıysan o başka, o zaman ısrar etmem tabi' falan dedi. Neyse büyük harflerle istemiyorum yazdım, tepem çok atıktı. O da kabul etti artık.
Acaba tepkim fazla mı? Erken miydi? Uff inşallah pişman olmam. Sanki 10 yıllık kocam beni aldatmış tepkisi mi vermişim?
Doyumsuzluk . Aslında sen kafasına yatmıştırsın ama başka şansları varsa onları da kaçırmak istemiyordur belki daha iyisini bulurum mantığı vsCiddende böyle.. Kesinlikle. Ve çok sinir oluyorumbir insan tek tek deneyemez mi. Biri olmuyosa hızlıca önüne bakar onu anlarım ama, herşey güzel giderken (yada bana öyle gösteriyor) niye hala dışarı bakmaya devam ediyor anlamıyorum, benlede olmuyorsa kes at, cevap verme, görmezden gel falan..
Belki ilişki yaşamaya ara verip bu konuda kendinizi güçlendirmek için destek alabilirsiniz.yok ama bende sahiplenme içgüdüsü hızlı oluşuyorbide değer görmeye çok bağımlıyım. Değersiz ve arka planda hissettirecek birşey olursa cidden kendimi kötü hissediyorum. Az birşey daha vurdumduymaz olabilmeyi ve yavaş bağlanabilmeyi çok isterdim
Bir dönem ben çok kullandım o uygulamaları pek çok insanla tanıştım oturup kahve içtim vs.
Gozlemim şu oldu. Doğru düzgün bir ilişki kurmaya niyeti olan erkek ilk günlerden hesabı siliyor bunu da belirtiyor sildim hesabımı diye.
Ve ilk günden mesaja cevap vermemezlik vs yapmıyor.
Evet yine yurumeyebilir ama o süreçte en azından saygı gösteriyor karşısındakine.
Ben de ilk buluşmadan sonra etkilendiysem hemen silmisimdir hesabımı.
Olmadıysa da geri açarım hesabı yoluma bakarım zor bir şey değil hesap silmek.
Ama böyle sürekli aranan adamlardan hayır geldiğini görmedim .
Yedekte tuttuğu pek çok kişi olduğunu düşünüyorum.
Sizinle ciddi bir ilişki düşünseydi o mesaja cevap verirdi.
Ama şunu da belirteyim tünelin ucunda ışık var arkadaşlar.
Şu anki sevgilimle farklı bir uygulamadan tanıştık.
Ve çok düzgün biri.O yüzden denemeye devam edin derim.
Mutlaka size uygun biri vardır.
Tavsiyem su olur biraz akışına bırakın.
Stolk yapinca emin olun illaki soğuyacak bir neden bulursunuz.
Çok ısrarlıca bi daha konuşmak görüşmek istemiyorum dediğim için ilişki kurulacak gibi görünmüyor. Sanırım tükürdüğümü yalamam bu durumu kabul ettiğim anlamına gelir o yüzden benim birşey yazmamam doğru olur diye düşünüyorum. Bu arada o da gerçi 'seninle böyle küs kırgın falan vakit kaybetmek istemiyorum lütfen böyle şeyler söyleme, bak vakit kaybediyoruz' falan diyordu buna karşılık 'afedersin ben sana olan ilgimi kaybettim' dedim o da tamam dedi bitti yaniBana göre 3 hafta flört çok uzun değil ama kısa da değil. Hala tinderde aktif olması sizinle aynı anda başka flörtlere de açık olduğunu gösteriyor. Bu aynı anda birkaç kişiyle flört etme işi de hiç hoş değil. Demek ki hiçbiri içine tam sinmiyor. Siz bir tık daha fazla hoşlanmış, doğal olarak da bağlanmaya başlamışsınız. Siz de onun gbi hissetseniz problem olmayacaktı. Keşke tepki vermeseydiniz hiç. Gtü kalkmıştır şimdi. İlişkinin dinamiği onun güçlü ve arzulanan taraf olması üzerine kurulacak. Buna okeyseniz takılın. Ama kendinizi kaptırmayın.
Benimde 1 arkadaşım var Tinder dan evlenen. :) Bi de acayip uyumlular, (maşallah nazar değmesin).benim de tinderdan evlenen 2 arkadaşım oldu : ) ama çok zor bence bir prens için 100 kurbağa ile uğraşıyosun
bi de erkekler hep az kadın var eşleşemiyoruz diyor ama baktığın zaman yedek klubü bile yapıyolar nası oluyor anlamıyorum : )
Benim de oldu evlenen arkadaşım :) Ben de okcupid den tanıştım şu anki sevgilimle.benim de tinderdan evlenen 2 arkadaşım oldu : ) ama çok zor bence bir prens için 100 kurbağa ile uğraşıyosun
bi de erkekler hep az kadın var eşleşemiyoruz diyor ama baktığın zaman yedek klubü bile yapıyolar nası oluyor anlamıyorum : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?