Flörtün ilk evresinde kıskançlık anormal mi?

Girmediği , kullanmadığı eskiden kalma bir hesap olsaydı olabilirdi ama 2 gün önce yeni fotoğraf eklemişse demek ki ordan beklentisi devam ediyor, bu da siz tam içine sinmemişsiniz demek, o sebeple iyi yapmışsınız.

yani sonuç bitiş olduktan sonra be demiş olduğumun önemi yok sanırım.. yada içimden geçeni söylediğim için daha iyiyim

Yeni çağda flörtleşmek erkeklere göre 3-4 kişiyle deneyip hangisiyle olursa onla devam etmek bence
Ciddende böyle.. Kesinlikle. Ve çok sinir oluyorum bir insan tek tek deneyemez mi. Biri olmuyosa hızlıca önüne bakar onu anlarım ama, herşey güzel giderken (yada bana öyle gösteriyor) niye hala dışarı bakmaya devam ediyor anlamıyorum, benlede olmuyorsa kes at, cevap verme, görmezden gel falan..

benimde görüşüm böyleydi.. Oraya o kiki gün önce çektiği fotoyu koymamış olsa sorun etmezdim 'eeh tamam tinder hesabı var ama ne kadar aktif bilemem, zatende kısa süredir tanışıyoruz sorun yok2 derdim kendi kendime. Ama daha ki gün önce çok uzun süre telde konuştuğumuz eğlendiğimiz, bir sürü mesajlaştığımız gün yeni foto koymuş

Aşırı aşırı tepki vermişsiniz. İstemiyorum birbirimizi tanımayalim deseydiniz daha mantıklı idi. Adam sizi şimdi psikopat diye kodlayacak.. Erkeklerin en çok yaptığı şey çünkü
yani sonuç bitiş olduktan sonra be demiş olduğumun önemi yok sanırım.. yada içimden geçeni söylediğim için daha iyiyim

Off bu adamı kaçırma bu kadar medeni yanıt bulamazsın şu karaktere

Bana göre 3 hafta flört çok uzun değil ama kısa da değil. Hala tinderde aktif olması sizinle aynı anda başka flörtlere de açık olduğunu gösteriyor. Bu aynı anda birkaç kişiyle flört etme işi de hiç hoş değil. Demek ki hiçbiri içine tam sinmiyor. Siz bir tık daha fazla hoşlanmış, doğal olarak da bağlanmaya başlamışsınız. Siz de onun gbi hissetseniz problem olmayacaktı. Keşke tepki vermeseydiniz hiç. Gtü kalkmıştır şimdi. İlişkinin dinamiği onun güçlü ve arzulanan taraf olması üzerine kurulacak. Buna okeyseniz takılın. Ama kendinizi kaptırmayın.

Bu adamla nasıl tanıştın?
Aklına hemen app uygulaması geldi .
Sizde netten tanıştınız bence.
Gerçi olay oda değil.
Bu kıskançlık da değil ayrıca .karşında sana saygı duymayan flörtöx bir adam var
Hayatından çıkarmakla iyi bir karar vermişsin.
Boşver tek erkek o mu ya
Arasın dursun .
Herkes de bu var artık
3_5 kişiyle konuşuyorlar sadece erkekler değil kadınlar da yapıyor .
Kimsenin kimseye güveni yok artı kendilerine de güvenleri yok.
2_3 kişiyi idare etmeyi birşey sanıyorlar işte akıllarınca.
Ortada ilişki yaşayan insan kalmadı.
Hersey yüzeysel ve sıg.
Gerçekten çok kötü bir ortam var

Doyumsuzluk . Aslında sen kafasına yatmıştırsın ama başka şansları varsa onları da kaçırmak istemiyordur belki daha iyisini bulurum mantığı vs

Bir dönem ben çok kullandım o uygulamaları pek çok insanla tanıştım oturup kahve içtim vs.
Gozlemim şu oldu. Doğru düzgün bir ilişki kurmaya niyeti olan erkek ilk günlerden hesabı siliyor bunu da belirtiyor sildim hesabımı diye.
Ve ilk günden mesaja cevap vermemezlik vs yapmıyor.
Evet yine yurumeyebilir ama o süreçte en azından saygı gösteriyor karşısındakine.
Ben de ilk buluşmadan sonra etkilendiysem hemen silmisimdir hesabımı.
Olmadıysa da geri açarım hesabı yoluma bakarım zor bir şey değil hesap silmek.
Ama böyle sürekli aranan adamlardan hayır geldiğini görmedim .
Yedekte tuttuğu pek çok kişi olduğunu düşünüyorum.
Sizinle ciddi bir ilişki düşünseydi o mesaja cevap verirdi.

Ama şunu da belirteyim tünelin ucunda ışık var arkadaşlar.
Şu anki sevgilimle farklı bir uygulamadan tanıştık.
Ve çok düzgün biri.O yüzden denemeye devam edin derim.
Mutlaka size uygun biri vardır.
Tavsiyem su olur biraz akışına bırakın.
Stolk yapinca emin olun illaki soğuyacak bir neden bulursunuz.

Belki ilişki yaşamaya ara verip bu konuda kendinizi güçlendirmek için destek alabilirsiniz.
Çünkü hala kendinizi suçlamaya çok meyillisiniz.
2 3 haftadır biriyle görüşen birinin tinder da profili olması size göre tersse terstir.
Kimsenin onayına ihtiyacıniz yok .

benim de tinderdan evlenen 2 arkadaşım oldu : ) ama çok zor bence bir prens için 100 kurbağa ile uğraşıyosun

bi de erkekler hep az kadın var eşleşemiyoruz diyor ama baktığın zaman yedek klubü bile yapıyolar nası oluyor anlamıyorum : )

Çok ısrarlıca bi daha konuşmak görüşmek istemiyorum dediğim için ilişki kurulacak gibi görünmüyor. Sanırım tükürdüğümü yalamam bu durumu kabul ettiğim anlamına gelir o yüzden benim birşey yazmamam doğru olur diye düşünüyorum. Bu arada o da gerçi 'seninle böyle küs kırgın falan vakit kaybetmek istemiyorum lütfen böyle şeyler söyleme, bak vakit kaybediyoruz' falan diyordu buna karşılık 'afedersin ben sana olan ilgimi kaybettim' dedim o da tamam dedi bitti yani

Benimde 1 arkadaşım var Tinder dan evlenen. :) Bi de acayip uyumlular, (maşallah nazar değmesin).

Bu arada, ben şöyle düşünüyorum: çok fazla kızla eşleşiyorlar, çünkü kızlar instagramda ekleşmek istiyor ama amaçları konuşmak falan değil. 3-5 gün konuşmadıktan sonra kız takipten çıkıyor, erkek orada sadece takipçi oluyor. Sonra kız profilinin etkileşimini yükseltiyor anlayacağınız. Bide bunu çoğunlukla güzel kızlar yapıyor. Erkeklerde o kızla eşleşebildiği ve hatta instagramda ekleşebildiği için bir tarafı kalkıyor, bu sisteme devam ediyor. Bunu bir arkadaşım söylemişti aslında Tinder ın nasıl biryer olduğunu açıklarken :). Çok eşleşiyormuş hemde çok güzel havalı kızlarla ama arkası fos dedi, instagramda ekleşene kadar konuşuyor kız sonra bırakıyor. Sonra bir bakmışsın, o kızların instagram takipçileri beğenileri falan binlerce olmuş

Ben bunu benim bu flörtümde de gözlemledim. Normalde 25 kişiyi takip ediyordu, (o yüzden stalklamak kolay oldu ), bi gün bir kız ekleniyor, öbür gün başka kız, sonra o kız geri siliniyor, yenisi geliyor, sonra öbür gün o kız siliniyor. Bi eklenen 2 gün yaşıyordu. (benim tinder hesabı olma ihtimalinden huylanmam burdanda geldi) . Bide kızlar çok güzel falan Bikinili, channel çantalı artistik fotoğraflar.

Benim de oldu evlenen arkadaşım :) Ben de okcupid den tanıştım şu anki sevgilimle.
Valla o yedek klüp yapanlar oraya çok yoğun mesai harcayanlar oluyor genelde.
Mesela ben bazen uygulamayı siliyodum aylarca girmiyodum sonra tekrar giriyordum gene aynı adamlar pusu kurmuş oluyodu ve hep aktiflerdi :)
Abicim hiç mi işiniz gücünüz yok diyodum hatta içimden.
Ben bı 50 kurbağayla filan uğraştım galiba ama pişman değilim ya o yüzden vazgeçmeyin diyorum :)

Tinderi kullananın amacı belli ha buldu birisini aşık oldu aktif kullanmaz ha eğer kullanıyorsa siz ceptesiniz ona göre o daha fazlası peşinde

Yolla gitsin yahu tinder da dolaşan birisinden ciddiy ilşkimi beklyiorsunuz

Bado diye bir platforma arkadaşımın resmiyle profil açıldı polise gitti kapattırdı gerçekten berbat o siteler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…