Flörtün ilk evresinde kıskançlık anormal mi?

ya o gün bir ilk oldu mesajımın arada kaynaması. Tanıştığımızdan beri anlık cevap veriyorduk birbirimize ve de çok sık konuşuyorduk. Yinede içimden bir his 'neoooluyoo beeh neden böyle birşey oldu' dedi. garipsedim ve huylandım o gün. Çünkü biliyorum zaten annesi ile yaşıyor, babası geçen yıl vefat etmiş, ve bir çok şeyi annesi ile beraber yapıyorlar. Anne ile alışveriş engel olmamalı idi bana cevap yazmaya. Çünkü olmuyordu normalde. O yüzden bir garip oldum
Baskalariyla da konuşuyor olabilir :sopa:

Dur bismillah kız daha ilişki bile tam anlamıyla başlamamış :KK70: Tinder ne bilmiyorum ama aşırı tepki vermişsiniz bence.
Tinder "bakirkoydeyim, aa sende mi bakirkoydesin? Bize gel sevişelim" uygulaması.
Bence iyi yapmış başından savmakla. Bu kıskançlık değil,adam kadın arıyor sen bunu görmüşsün, devam mı edecektin?

Tinder "bakirkoydeyim, aa sende mi bakirkoydesin? Bize gel sevişelim" uygulaması.
Bence iyi yapmış başından savmakla. Bu kıskançlık değil,adam kadın arıyor sen bunu görmüşsün, devam mı edecektin?
Bende tam içeriğini bilmediğim için instagram gibi bi uygulama sandım konu sahibi açıklayınca '' o zaman flört dahi etmezdim '' dedim hatta. O zaman işler değişir ama kullandığını bile bile flört etmeye başlamışsa ki öyle görünüyor en başta konuşmaması daha doğru olurdu.

Burda herkes fazla tepki vermişsin demiş okey ilişki yok ama tinder kullanan biri ilişkiye geçemez bence kolay kolay. Ben çoğu kişide bunun artık bağımlılık olduğunu düşünüyorum. Doyumsuzluk var ynai ilişki olsa yarın biraz sıkılsa yine indirir.

Galiba siz de ordan tanıştınız?

Mantıklıncevap vermiş aslında. Yani arz talep konusunda kendisini oldugu gibi ifade etmiş.
Evet ya, bende bugün mesajı tekrar okuyunca düşündüm; ee doğru ben bu adamla 2-3 haftadır tanışıyorum. Ve konuşuyoruz görüşüyoruz ama benim bir şeyim değil. Niye bu kadar atar yaptım ben şimdi dedim kendi kendime. Ve çokta mantıklı yazmış gibi geldi. Ama bilemiyorum, sanırım dün bitirmiş olmasaydım bugün 'içimde kurtlar dolanıyor napayım' diye konu açmış olurdum. Unutamam ben

Ben flört işlerini bırakalı 7 yıl oluyor ama bence haklısınız yani seçenek mi bakıyosun hiç hoş değil bende tepki verirdim. Ama evli barklı kadınım en son eşimle flört ettim oda 7 sene oldu sonra işler degişmiş olabilir 😁

Aynen aslında, ben konuşmalarımızda onunda alttan alttan sorularında, flörtün en başı bile olsa böyle şeyleri kabul etmeyeceğini anlıyordum. Bana şakayla karışık birileri ile daha görüşüyor musun? görüşüyorsan bana söylersin değil mi? Çünkü aynı bende senin gibi paylaşmaktan hoşlanmam, ve eğer ilgin başkalarına kayıyorsa bana lütfen söyle' falan demişti. Ben bu yüzdende uygun olduğumuzu düşünmüştüm. Ayrıca 2-3 hafta duygusal bağlılık için biraz erken sanki. Benim içinde öyle. Even ondan hoşlandım ve çok keyif aldım her görüşmemizde de konuşmamızda da ama duygusal bağ daha oluşmadı allahtan.Bilemiyorum. Belki tepki göstermeden önce biraz daha beklemeliydim....
Ama ben cidden kıskanç bir insanım 😬 asla aklımdan atamam bunu eğer bitirmemiş olsaydım sanırım.

Sana bu soruları sorunca senin de sorgulaman normal. Onun harici appden adam çıkacağını pek sanmıyorum. İyi olmuş. İyi yapmışsın.

Yaklaşık 2-3 haftadır biri ile görüşüyordum. Baya sıkı fıkı flört etmeye başlamıştık. Çokta iyi gidiyordu, enerjimiz aşırı uyumluydu, 30 yaşındayım ama ergenliğe geri dönmüştüm resmen saatlerce telefonda onla konuşacak gülüşecek şeyler buluyorduk. Ama daha ciddi bişey yoktu erkendi tabi sadece konuşuyorduk, buluşuyorduk. İki gün önce akşam mesaj atmıştım, ilk defa anında cevap vermedi hatta ertesi gün 'Cevap vermemen ne anlama geliyor?' yazdım. Pardon atlamışım annemle alışverişe çıkmıştık falan filan dedi. Neyse, sonra huy geldi bana, dating app ler de var mı acaba diye bakmak istedim, tinder açtım, hemen ikinci profilde onu gördüm, hatta daha iki gün önce 'bu fotom iyi mi sence?' diye sorduğu yeni bir fotoğrafı vardı orada.

Sinir oldum.

Bende mesaj attım Tinder profilinin ekran görüntüsünü alıp. 'Bide bana daha iki gün önce iyi mi diye sorduğun fotoğrafı koymuşsun, ne kadar aktifsin Tinder da, en azından benle olup olmadığına bakıp ondan sonra aramalarına devam etseydin niye aynı anda oradasın dedim. Bi daha onla görüşmeyeceğimi ve konuşmayacağımı bunun bana ters olduğunu söyledim. O da bana 'Ciddi bir ilişki içerisine girmiş olsaydık bu söylediğini anlardım ama daha iki kez buluştuk, ve kimyamız birbirine çok uyuyor ve bu başlangıç için çok iyi ama bunları söylemek için erken değil mi, ayrıca belliki seninde Tinder profilin var beni gördüğüne göre, ki ben ilişkimizin şu aşamasında sana bir şey diyebilme hakkını kendimde görmüyorum. Seninle görüşmeye devam etmeyi çok istiyorum ama başkasından hoşlanıp zaten görüşmeye başladıysan o başka, o zaman ısrar etmem tabi' falan dedi. Neyse büyük harflerle istemiyorum yazdım, tepem çok atıktı. O da kabul etti artık.

Acaba tepkim fazla mı? Erken miydi? Uff inşallah pişman olmam. Sanki 10 yıllık kocam beni aldatmış tepkisi mi vermişim? 🙄
Çocuk zaten kafasında bitirmiş yoksa başkasını bulduysan falan der mi?

Çocuk zaten kafasında bitirmiş yoksa başkasını bulduysan falan der mi?
Evet ya, sorunun o kısmı ne hakkaten hiç anlamadım. Ne demek 'zaten çoktan başkalarıyla çıkmaya başladıysan ve başkasından hoşlanıyorsan anlarım, o zaman destekliyorum bitirmeyi' ... hayır ne akala?? Sanırım tinder dan ötürü öyle dedi. Bende ona bakmak için açmış bulundum, o da bende orada birilerine bakıyorum, hatta birindende hoşlandım bahane arıyorum diye mi düşündü nedir

Evet ya, sorunun o kısmı ne hakkaten hiç anlamadım. Ne demek 'zaten çoktan başkalarıyla çıkmaya başladıysan ve başkasından hoşlanıyorsan anlarım, o zaman destekliyorum bitirmeyi' ... hayır ne akala?? Sanırım tinder dan ötürü öyle dedi. Bende ona bakmak için açmış bulundum, o da bende orada birilerine bakıyorum, hatta birindende hoşlandım bahane arıyorum diye mi düşündü nedir
Kişi kendinden bilir işi derler.

Aynen aslında, ben konuşmalarımızda onunda alttan alttan sorularında, flörtün en başı bile olsa böyle şeyleri kabul etmeyeceğini anlıyordum. Bana şakayla karışık birileri ile daha görüşüyor musun? görüşüyorsan bana söylersin değil mi? Çünkü aynı bende senin gibi paylaşmaktan hoşlanmam, ve eğer ilgin başkalarına kayıyorsa bana lütfen söyle' falan demişti. Ben bu yüzdende uygun olduğumuzu düşünmüştüm. Ayrıca 2-3 hafta duygusal bağlılık için biraz erken sanki. Benim içinde öyle. Even ondan hoşlandım ve çok keyif aldım her görüşmemizde de konuşmamızda da ama duygusal bağ daha oluşmadı allahtan.Bilemiyorum. Belki tepki göstermeden önce biraz daha beklemeliydim....
Ama ben cidden kıskanç bir insanım 😬 asla aklımdan atamam bunu eğer bitirmemiş olsaydım sanırım.
Kendini en iyi sen bilirsin sonuçta, aşamam dediğin bir durum ise devam etmeye gerek yok. Ben bir aylık sevgilimle duygusal bağı daha geçen hafta anca kurabildim, hafta içi de ayrıldık 😂😂 gerçekten b.mbok bence ilişkiler

Evet ya, bende bugün mesajı tekrar okuyunca düşündüm; ee doğru ben bu adamla 2-3 haftadır tanışıyorum. Ve konuşuyoruz görüşüyoruz ama benim bir şeyim değil. Niye bu kadar atar yaptım ben şimdi dedim kendi kendime. Ve çokta mantıklı yazmış gibi geldi. Ama bilemiyorum, sanırım dün bitirmiş olmasaydım bugün 'içimde kurtlar dolanıyor napayım' diye konu açmış olurdum. Unutamam ben
Bence de ters. Flort de olsa baska sitede arayiş icinde olması ters. Ama onun yasam tarzında ters değilmiş. Bilemedim karakterler girüsler farkli diyelim. Ben de sizin verdiginiznteokiyi verirdim belki ama aam da kendi cerçevesinde haklı. Dedigim gibi ilişkiye bakiş acisı farklı. Acıklama yapabilirdiniz benim hesabim yok senin var mı diye baktım. Benim için flört donemi de sadakat gerekli vs. Diye kendinizi ifade etseydiniz keşke

Bu sosyal medyadaki uygulamalara takılan bir erkek zaten hep sıradaki kim peşinde.
Nefret ederim vurdum duymaz erkeklerden. Uygulamada görmeseydiniz bile hal ve hareketlerinden size değer vermediğini anlarsınız. İlla cinsellik yaşamak gerekmiyor sadakat için.

ben size hak verdim . Tinder uygulaması instagram , twitter gibi bir uygulama değil çünkü. Amacı direkt belli eden seviyesiz bir yer bana göre.
sizinle görüşüyorken profilini kapatmamasına okeyim ama yeni profil fotografı eklemesi ve fotoğraf hakkında birde sizden yorum olması hoş değil. hiçbir şey olmasa bile demekki sizin ondan hoşlandıgınız kadar hoşlanmamış sizden.

Flört için baya yeterli bir süre geçirmişsiniz , bu sürede adım atmaması da garip. Erkeklerin artık isim koymadan ilişki içinde durmaları bir şey denilince de ama biz daha sevgili bile değiliz bık bıkları sinir ediyor beni.
İyi yapmışsınız bence.

Ben size hak verdim. Söyleme şekliniz sadece sevgiliyken yakalamışsınız gibi olmuş o ayrı. Keşke böyle bir durum benlik değil, o yüzden devam etmek istemiyorum deseydin yeterdi. Benimle flört edip herşey de güzelken hala aranması bana ters. O zaman kendince benden daha iyi bir seçenek çıkarsa onunla devam edip sizi bırakacak. Bu duruma kendimi düşürmez bende iletişimi keserdim. Bir de fotoğrafı size seçtiriyor yani pes..
Haa bunu şuan hem kadın hem de erkek çok kişi yapıyor. Birden fazla kişiyle flörtleşiyor insanlar. Nasıl iş anlamıyorum ben ama yapan çok.

Bu yüzden flört etmeyi sevmiyorum hiç flörtüm de olmadı. Haftalarca konuş konuş ne olduğunuz belli değil adam kafasına göre takılsın. Bu evrede daha iyisini bulunca gidiyorlar o yüzden ayağım kapı eşiğinde aşaması diyorum ben flörte

Yaklaşık 2-3 haftadır biri ile görüşüyordum. Baya sıkı fıkı flört etmeye başlamıştık. Çokta iyi gidiyordu, enerjimiz aşırı uyumluydu, 30 yaşındayım ama ergenliğe geri dönmüştüm resmen saatlerce telefonda onla konuşacak gülüşecek şeyler buluyorduk. Ama daha ciddi bişey yoktu erkendi tabi sadece konuşuyorduk, buluşuyorduk. İki gün önce akşam mesaj atmıştım, ilk defa anında cevap vermedi hatta ertesi gün 'Cevap vermemen ne anlama geliyor?' yazdım. Pardon atlamışım annemle alışverişe çıkmıştık falan filan dedi. Neyse, sonra huy geldi bana, dating app ler de var mı acaba diye bakmak istedim, tinder açtım, hemen ikinci profilde onu gördüm, hatta daha iki gün önce 'bu fotom iyi mi sence?' diye sorduğu yeni bir fotoğrafı vardı orada.

Sinir oldum.

Bende mesaj attım Tinder profilinin ekran görüntüsünü alıp. 'Bide bana daha iki gün önce iyi mi diye sorduğun fotoğrafı koymuşsun, ne kadar aktifsin Tinder da, en azından benle olup olmadığına bakıp ondan sonra aramalarına devam etseydin niye aynı anda oradasın dedim. Bi daha onla görüşmeyeceğimi ve konuşmayacağımı bunun bana ters olduğunu söyledim. O da bana 'Ciddi bir ilişki içerisine girmiş olsaydık bu söylediğini anlardım ama daha iki kez buluştuk, ve kimyamız birbirine çok uyuyor ve bu başlangıç için çok iyi ama bunları söylemek için erken değil mi, ayrıca belliki seninde Tinder profilin var beni gördüğüne göre, ki ben ilişkimizin şu aşamasında sana bir şey diyebilme hakkını kendimde görmüyorum. Seninle görüşmeye devam etmeyi çok istiyorum ama başkasından hoşlanıp zaten görüşmeye başladıysan o başka, o zaman ısrar etmem tabi' falan dedi. Neyse büyük harflerle istemiyorum yazdım, tepem çok atıktı. O da kabul etti artık.

Acaba tepkim fazla mı? Erken miydi? Uff inşallah pişman olmam. Sanki 10 yıllık kocam beni aldatmış tepkisi mi vermişim? 🙄
Aşırı aşırı tepki vermişsiniz. İstemiyorum birbirimizi tanımayalim deseydiniz daha mantıklı idi. Adam sizi şimdi psikopat diye kodlayacak.. Erkeklerin en çok yaptığı şey çünkü

Aranizda iliski olsun veya olmasin, ben tinder kullanan biriyle gorusmezdim. Yani aldatilma olmasa bile bu programin olmasi benim icin negatif etmen.

Back
X