Flörtün öpme muhabbeti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
konu sahibi yazdıklarından enerjinin biraz toksik olduğu anlaşılıyor.

bu hal ve ahval içerisinde olmayı sürdürmeye devam edersen, daha çok bu gibi durumlarla karşılaşırsın.
başlarda ağırlığı ve mesafeyi korumak güzeldir elbet, ,ama üslupta önemli.
zor kızı oynayacağım derken adamı ürkütüp kendinden kaçırtmışsın maalesef.

ayrıca yeme bizi, konuyu hala takiptesin

Adama zor kızı, bize cool kadını oynamaya çalışıyor Hiçbiri tutmuyor

Herkesin konu sahibini haklı bulmasına çok şaşırdım..
Öpme muhabbetinden rahatsız olabilirsiniz çok normal herkesin sınırları farklıdır ben de öpmeden rahatsız olmam ama ilk günlerden cinsel muhabbete girilirse çok rahatsız olurum mesela.
Yine de tepkiniz abartılı olmuş biraz keşke daha nazikçe söyleseydiniz rahatsız olduğunuzu. Biraz posta koymuşsunuz gibi olmuş bence bu kısım hoş değil, yoksa rahatsız olduysanız da sizin kararınız. Beğenmeyen devam etmez.

Farklı bir anlama çekmenize çok şaşırdım. Hadi öptüm deriz ne var bunda acaba? Bakış açınız aynı olmadığı için arkadaş kalalım demiştir haklı olarak.

Panter Emel vardı eskiden. Sayenizde onu hatırladım.

Bütün erkeklerin nefes alsın yeter diyerek önüne gelenle sevişmek dışında bi yaşam amaçları olmadığını düşünmek çok komik ya.
Konuşmayı sonlandırırken hadi öptüm görüşürüz demek ya da yazmak kadar normal bir şey yok, gayet sıradan bir vedalaşma şekli.
Adam yalarım demiş sanki

yaa ciddi ciddi okuyodum sonunda koptum neyse sen de kara listeye eklendin, bu ne cüret, kellen gidecek

Bencede ilk günden samimi olunmamali ama keşke görmezden gelseydiniz daha sonra bu durum artıyorsa o zaman sert tepki vermeniz daha doğru olur belkide cidden cinsellik olsun diye değilde yakınlık hissetmek için demis olabilir yani kötü niyetli değildir belki ama siz ciddi bir ilişki istiyorsunuz sanırım karşınızdaki gündelik bir ilişki düşünüyor demekki başta böyle olması iyi olmuş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…