Flörtün öpme muhabbeti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bizim bildirimler gitmiyordur belki. Bi konu daha var oyle oraya gel
yok kız gelmeyeyim konuya çağırmak ban sebebiymiş orta yerden banlanma şimdi bildirimler gitmiyosa taa kaç yorum önceki yorumlarıma nasıl gülücükler bıraksın off alay ediliyo bizle çok rencide oldum ben yaa gidem köşede ağlayam

Kiz etiket yapmadim baska konu var demek de mi yasak vay basimiza gelen Neyse azcik gezinince gorursun zaten Ben de rencideyim diger konuda istedigini yazmadim ghostlandim

empati yetiniz sıfır olduğu için ayrılırdınız zaten ilerde öyle insanlara çok tahammül edilemiyo her zaman başka başka düşünen insanlar olabilir kişi bir acaba demeli.

bi de bence konu sahibinin destek mesajlarını ve adama sapık ithamlarını beğenme sebebi içten içe pişmanlık hissedip destek toplamak istemesi.

Kiz etiket yapmadim baska konu var demek de mi yasak vay basimiza gelen Neyse azcik gezinince gorursun zaten Ben de rencideyim diger konuda istedigini yazmadim ghostlandim
ahahaha yaa konu açıp sonra üyelik iptali ya da konudan yasaklama yapıyolar bi de destek vermeyenleri linçliyolar ya çok komik geçen gün siteyle alakalı şikayetleri okudum kaç kişi yazmış işte bi konu açtım pişman oldum falan diye

bence biz destek vermediğimiz için cüretimizi mazur görmesini istemeliyiz. hatta konusuna yazdığımız için sapık bile olabiliriz hiç bu kadar cüretkar olmamıştım, inşallah kellem gitmez

Şu gayet normal yorumum bile rahatsiz etmis konu sahibini, o kadar belli ki. Bal gibi biliyor çünkü yaptığı abartılı saçmalığı, işine gelmiyor burdan da duymak.

Arkadaşlar, bu öpme muhabbeti zamanla gelişecek şeyler , onada anlattım bunu. İnsan daha tanımadan, birden ikiye kalmadan öpme muhabbeti ne , ben bu pencereden bakıyorum
bu ne cüret ağır olmuş biraz sanki

öpeyim de yatayım dediğinde bozuntuya vermeyip ilerlerse kızsaydınız :)
neyse hayırlısı

İlk buluşmamız değildi. İlişkimizin başlarıydı. Anlık bacağıma dokunmuştu, ondan tarafa bakayım diye. Ne aşırı tepki vermişim şimdi düşünüyorum da. Önemsemiş ki 17 yıldır evliyiz ama bilemedim

Kendisi de halen söyler, sapık muamelesi yaptın diye. Ay şimdi düşününce eşimin yerinde ben olsam kalkıp giderdim.

Yorumları okumadım ama tepkin biraz abartı olmuş bunun yanında seni öpüp yatayım demek bence itici daha 5 günde ne alaka. Öpeceksen öp gerçekte telefonda daha samimiyet kurulmadan bu tarz yazılar irrite edici geliyor. İlişkide bazı seyler oturup öpüs kokuş seviyesine gelince öptüm vs dersinde. Tutkulu ilişki bambaska olay bence siz devam etsenizde o seviyeye gelemezdiniz

+1
Ya tamam abazan tipler yok mu? Var. Ama her erkek de aynı değil ki. Bazı kadınlar da her zaman aaa seks isteyeceeeekkk, sıpııık modundalar. Kardeş, seni bu denli cazibe merkezi yapan şey nedir? Hani bütün kadınlarda olan sende de var. Erkekler avcı, kadınlar da av olmak zorunda mı? Sürekli benden bir şeyler talep edecekler modunda yaşamak çok zor olmalı ya.
Kendi cinselliklerini aşırı derecede yüceltiyorlar. Fethedilecek, uğruna savaşlar verilebilecek bir şey, ödül olarak vs. görüyorlar. Hadi yurdum erkeklerinin bazıları bunun peşinden gelir abazan oldukları için. Ama konu sahibinin flörtü gibi aklı başında olanlar da kaçar işte. Adam sizin egonuzu niye beslesin ya? Şahsen ben kadın halimle bile erkeğin mızmızını çekmem. Kimsenin annesi değilim ki sonsuz sabrım olsun. Yurdum erkeğinin dışına çıkarsanız da birçok millette de olacak olan bellidir, adam size engeli basar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…