Bizim bildirimler gitmiyordur belki. Bi konu daha var oyle oraya gelablam bakmayı bırakmışsın da her destek yorumunu gözün kapalı mı beğeniyosun güzel ablam canım ablam
yok kız gelmeyeyim konuya çağırmak ban sebebiymiş orta yerden banlanma şimdiBizim bildirimler gitmiyordur belki. Bi konu daha var oyle oraya gel
Kiz etiket yapmadim baska konu var demek de mi yasak vay basimiza gelenyok kız gelmeyeyim konuya çağırmak ban sebebiymiş orta yerden banlanma şimdibildirimler gitmiyosa taa kaç yorum önceki yorumlarıma nasıl gülücükler bıraksın off alay ediliyo bizle çok rencide oldum ben yaa gidem köşede ağlayam
ahahaha yaa konu açıp sonra üyelik iptali ya da konudan yasaklama yapıyolar bi de destek vermeyenleri linçliyolar ya çok komikKiz etiket yapmadim baska konu var demek de mi yasak vay basimiza gelenNeyse azcik gezinince gorursun zaten Ben de rencideyim diger konuda istedigini yazmadim ghostlandim
bence biz destek vermediğimiz için cüretimizi mazur görmesini istemeliyiz. hatta konusuna yazdığımız için sapık bile olabilirizempati yetiniz sıfır olduğu için ayrılırdınız zaten ilerde öyle insanlara çok tahammül edilemiyo her zaman başka başka düşünen insanlar olabilir kişi bir acaba demeli.
bi de bence konu sahibinin destek mesajlarını ve adama sapık ithamlarını beğenme sebebi içten içe pişmanlık hissedip destek toplamak istemesi.
Yav heBen bakmayı bıraktım, siz hala yorum peşinde hahahha
Şu gayet normal yorumum bile rahatsiz etmis konu sahibini, o kadar belli ki. Bal gibi biliyor çünkü yaptığı abartılı saçmalığı, işine gelmiyor burdan da duymak.Ben de flört aşamasında fazla samimi cümleleri, yaklaşımları sevmem, adı konmadan gereksiz geliyor, tatlı muhabbetler iltifatlar espriler olsun ama bi çekinme de olsun isterim, herkesin tarzı ve beklentisi farklı. Adı koyulduktan sonra zaten mıçmıç da oluyorsun, şımarık da oluyorsun, koyveriyosun hepsini.
Bana da bi flörtüm canım cicim diye yaklaşınca şakaya vurup hızını azaltmasını söylemiştim, gülüp geçmiştik.
Burdaki adam bi şey dememiş, yani öyle sapıkça bi yaklaşım yok, rahatsız ediyosa şakaya vurarak geçiştirebilir ve sınırı çizebilirdin, burdaki cümleye "bu ne cüret" demek komik ve abartılı olmuş, adama itici gelmesi normal.
boşuna yazmayın bakmıyo kiii lalalaŞu gayet normal yorumum bile rahatsiz etmis konu sahibini, o kadar belli ki. Bal gibi biliyor çünkü yaptığı abartılı saçmalığı, işine gelmiyor burdan da duymak.
bu ne cüret ağır olmuş biraz sankiArkadaşlar, bu öpme muhabbeti zamanla gelişecek şeyler , onada anlattım bunu. İnsan daha tanımadan, birden ikiye kalmadan öpme muhabbeti ne , ben bu pencereden bakıyorum
Aşırı abartılı tepkiniz, flörtünüz itici bulmakta haklı.Arkadaşlar, bu öpme muhabbeti zamanla gelişecek şeyler , onada anlattım bunu. İnsan daha tanımadan, birden ikiye kalmadan öpme muhabbeti ne , ben bu pencereden bakıyorum
İlk buluşmamız değildi. İlişkimizin başlarıydı. Anlık bacağıma dokunmuştu, ondan tarafa bakayım diye. Ne aşırı tepki vermişim şimdi düşünüyorum da. Önemsemiş ki 17 yıldır evliyiz ama bilemedimBen de ilk buluşmada ne tepki verecegimi bilmiyorken elini biyerlerime atmasini, öpmesini hoş karşilamam acikcasi. Bir erkek o kadar cesur davranmamali bence ki önemseyen erkekler dikkatli davraniyor zaten aksiyle ben kendim karşilaşmadim.
Ama burda mevzu bir mesaj alti ustu
Gece yatana kadar mesajlaşip sonra da öptüm deme diye asiri kaba şekilde konuşmak yani bu nerede nasil davranacak bilmiyor demek.
O kadar resmi olmak ve mesafe istiyorsan konu sahibi gece yarilarina kadar konuşma mesela.Yani tamam herkesin siniri var ama sizin keyfi sinirlarinizi ne bilecek en ufak şeyde de karşidaki insan sapik gibi azarlanmaz.
Gerçekten ya
Bi de şey, ben "bu ne cüret" kısmında yaşamıştım esas başkasının adına utancı
+1+1
Şu hareketinden bile o kadar belli ki enerjisi ve tavrı, adamın uzaklaşma sebebi de bu direkt bence, söylemiş zaten. Seks isteyecekti, olmayacağını anlayınca topukladı falan denmiş de alakası yok. Bazı kadınlar erkeğe her lafı söyleme hakkını görüyor kendinde. Çemkirme, azarlama, kendini %100 haklı görmek falan aşırı toksik.
Okumuyorum dedi ya beGerçekten ya
Baktığını ve delirdigini bal gibi bilmemiz
Ay hahahBi de şey, ben "bu ne cüret" kısmında yaşamıştım esas başkasının adına utancı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?