Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım paylaşırmısın nasıl bir diyiet bu ?
Eveeeet bugün 26.günüm ve bu sabah tartıda 80,5 görmüş bulunuyorum. Yani 6 kilo vermiş bulunmaktayım. Ayrıca bugün doktora gittim ve bütün kan değerlerine baktırdım ve hiçbir problem yok.
YOLA DEVAMMMMMMMMMMM...![]()
Eveeeet bugün 26.günüm ve bu sabah tartıda 80,5 görmüş bulunuyorum. Yani 6 kilo vermiş bulunmaktayım. Ayrıca bugün doktora gittim ve bütün kan değerlerine baktırdım ve hiçbir problem yok.
YOLA DEVAMMMMMMMMMMM...![]()
bugun diyete baslayali 5 gun oldu bugun aksam yemeginde az kacirdim sanki ama devam ediyorum bende 5 gunde 3 kilo verdim 68 dan 65 oldum.ama az kacirdim bugun :18::18::18:
bugun diyete baslayali 5 gun oldu bugun aksam yemeginde az kacirdim sanki ama devam ediyorum bende 5 gunde 3 kilo verdim 68 dan 65 oldum.ama az kacirdim bugun :18::18::18:
sabah ac karnina sicak suyla basliyorum daha sonra bir yesil elma yiyorum sonra 1 dilim ekmekle kahvaltimi yapiyorum herseyden az az yyiyorum kahvaltida 1 saat sonra 1 bardak yesil cay iciyorum.sonra oglene kadar 2 bardak su ama ilik.oglen yesil salata icine ton baligida koyabilirsiniz ama yarisini bosaltin diger yarisini sonraya iste aksama kadar aciktikca yesil elma ve yesil cay aksamda yaptigim yemekten 1 porsiyon ama mutlaka 7 den sonra hicbisey yemiyorum yesilelma ve yesil caydan sonra ama sutunuzude unutmayin sut direnc veriyo ben gunde iki bardak bide sut iciyorumsabah ve yatacagindaunutmadan bunuda yazayim dedim iste bole gidiyo bakalim yarin altinci gun insallah daha cok kilo veririz gitsin kilolar gelsin guzellikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk![]()