Flyblue'nun Diyet Günlüğü

flyblue

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2011
103
0
46
52
İstanbul
85 kg' ım. hedefim 65-70 kg . İşim zor .Hadi bakalım hayırlısı. Şu meşhur Dukan'ın kitabını aldım. Bir kilo kaybı yaşarsam size de bildiririm.
:58:

Geçen pazar dukan diyetine başlamıştım. 86,5 kilo dan 83,5 kiloya düştüm. Ve çok rahat bir diyet.
Acıktığımda gözümün dönmemesini öğretti bana valla.

Rapor vermeye devam edeceğim.

Herkese iyi diyetlerrr......:37::37::37::37::37:

Umarim sende ise yarar ablamda cok cabaladi ama faydasini goremedi..
bunyeden bunyeye degisiyormus sanirim..

canım paylaşırmısın nasıl bir diyiet bu ?

Protein ağırlıklı bir diyet. Fransız bir doktorun 30 yıllık araştırması olan bir diyet. Kitabı da var. İlk beş gün sadece protein içeren yiyecekler yiyorsun ve en az günde 2 litre su içiyorsun. (yağsız kımızı et, tavuk, hindi,balık , yumurta, süt ve süt ürünleri ) ve 1,5 kaşık yulaf kepeği .
5 günden sonra 1 gün çiğ sebze ya da yağsız pişmiş sebze ve proteinli yiyecek ; bir gün sadece protein yenilecek.

Bu arada en önemli ayrıntı en az 2 litre su , 1,5 -2 kaşık yulaf kepeği mutlaka tüketilecek. Bir de günde 30 dk.yürüyüş yapılması gerekiyor.

Aslında dukan diyeti diye 1 forum da var. Orada arkadaşlar deneyimlerini paylaşıyorlar ve çok faydalı bilgiler verenler bulunuyor. Mutlaka orayı da takip et.

Bu hafta biraz kilo vermem durakladı. Bu hafta 82.5 kg'ı gördüm. Ama ondan sonra ufak bir kaçamak yaptım. Bu sebeple 83'e geri çıktım. Ama şimdi tekrar başladım. Neyse sadece yarım kilo ile kurtardım.
:69::69::69::69::69:

Bu sabah 81,5 kiloyu gördüm. Yani 3 haft da 5 kilo. Hiç fena değil herhalde. Hem da arada ufak kaçamaklarım da oldu. Raporlarım devam edecek.

Durmak yokkkkkkkk.....:52::52::52::52::52::52::52:

Eveeeet bugün 26.günüm ve bu sabah tartıda 80,5 görmüş bulunuyorum. Yani 6 kilo vermiş bulunmaktayım. Ayrıca bugün doktora gittim ve bütün kan değerlerine baktırdım ve hiçbir problem yok.

YOLA DEVAMMMMMMMMMMM...:66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::36::36::36::36::62::62::62::62:

bugun diyete baslayali 5 gun oldu bugun aksam yemeginde az kacirdim sanki ama devam ediyorum bende 5 gunde 3 kilo verdim 68 dan 65 oldum.ama az kacirdim bugun :18::18::18:

Eveeeet bugün 26.günüm ve bu sabah tartıda 80,5 görmüş bulunuyorum. Yani 6 kilo vermiş bulunmaktayım. Ayrıca bugün doktora gittim ve bütün kan değerlerine baktırdım ve hiçbir problem yok.

YOLA DEVAMMMMMMMMMMM...:66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::36::36::36::36::62::62::62::62:

Helal olsun sanaaaaaaaaaaaaaaaaaa:52::52::52::52::52::65:
:nazar::nazar::nazar::nazar:

bugun diyete baslayali 5 gun oldu bugun aksam yemeginde az kacirdim sanki ama devam ediyorum bende 5 gunde 3 kilo verdim 68 dan 65 oldum.ama az kacirdim bugun :18::18::18:

Canım akşamda ne kaçırdıysan yaz buralara biyerlere için rahatlasın.Yediysen yedin bi ögünde kaçırmakla 87657 kilo alcak degilsin ya.Yedin bitti geçti.Çıkar kafandan.:15::16:

Olsun bu kadar canını sıkma. Biraz hareketlerini arttır mesela biraz yürüyüş falan yap , o zaman yediklerinin çok fazla zarar vereceğini düşünmüyorum. :34::34::34:

tebrikler çok kısa zamanda güzel kilo vermişsin ben de çok zor kilo veriyorum şimdi anlamadım 5 gün sadece protein yiyorsun sebze meyve, karbonhidratyok öyle mi bi örnek yazarmısın ya sabah öğle akşam menüsü olarak )

slmmm kızlaaarrr kilo veren arkadaslar tebrıklerrrr bende baslıyalı 2 gğn oldu ama kararlıyımmm verıcem kılo mu :DD

sabah ac karnina sicak suyla basliyorum daha sonra bir yesil elma yiyorum sonra 1 dilim ekmekle kahvaltimi yapiyorum herseyden az az yyiyorum kahvaltida 1 saat sonra 1 bardak yesil cay iciyorum.sonra oglene kadar 2 bardak su ama ilik.oglen yesil salata icine ton baligida koyabilirsiniz ama yarisini bosaltin diger yarisini sonraya iste aksama kadar aciktikca yesil elma ve yesil cay aksamda yaptigim yemekten 1 porsiyon ama mutlaka 7 den sonra hicbisey yemiyorum yesilelma ve yesil caydan sonra ama sutunuzude unutmayin sut direnc veriyo ben gunde iki bardak bide sut iciyorumsabah ve yatacagindaunutmadan bunuda yazayim dedim iste bole gidiyo bakalim yarin altinci gun insallah daha cok kilo veririz gitsin kilolar gelsin guzellikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:46::49::9:

sabah ac karnina sicak suyla basliyorum daha sonra bir yesil elma yiyorum sonra 1 dilim ekmekle kahvaltimi yapiyorum herseyden az az yyiyorum kahvaltida 1 saat sonra 1 bardak yesil cay iciyorum.sonra oglene kadar 2 bardak su ama ilik.oglen yesil salata icine ton baligida koyabilirsiniz ama yarisini bosaltin diger yarisini sonraya iste aksama kadar aciktikca yesil elma ve yesil cay aksamda yaptigim yemekten 1 porsiyon ama mutlaka 7 den sonra hicbisey yemiyorum yesilelma ve yesil caydan sonra ama sutunuzude unutmayin sut direnc veriyo ben gunde iki bardak bide sut iciyorumsabah ve yatacagindaunutmadan bunuda yazayim dedim iste bole gidiyo bakalim yarin altinci gun insallah daha cok kilo veririz gitsin kilolar gelsin guzellikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:46::49::9:

Süpersin canım :52: Gitsin kilolaaarrrr:32:

Back
X