Dikkat ettim çok canım ayrıca 5 aya kadar koma halinde yattım çok kustumNe güzel beş kiloyla doğum yapmışsınız nasıl oldu bu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dikkat ettim çok canım ayrıca 5 aya kadar koma halinde yattım çok kustumNe güzel beş kiloyla doğum yapmışsınız nasıl oldu bu
Folik asit kilo yapmıyor ki neden öyle düşündün hamileligin ilk 3 ayı folik asit sonra da vitaminler falan kullandım hala da kullanıyorum hamilelikte şuana kadar 6 kilo aldım sadece bunun folik asit le alakası yok hiç kullanmadan da çok kilo alma ihtimalin var vücudunla alakalı bir durum benim vücudum normalde çok kilo almaya müsait su içse yarıyor dediklerinden ama hamilelikte herkesi şaşırttım karnım bile çıkmadı öyle düşünme yani ki folik asit bebek için çok önemli kullanmalısın
Hangi folikasit i kullandınız iyi olanı varmi hepsi aynı mi acaba bnde su an yeni hamile olduğumu öğrendim önereceğiniz var miBende hamilelikten aylar önce ve hamilelik sonrasında folik asit kullandım, ama folik asit bana kilo aldırmadı, hatta hamileliğimin başından bu haftaya kadar 5 kg verdim. Daha yeni yeni karnım çıkmaya ve kilo almaya başladım. İlk 4 ay zaten mide bulantısı ile geçti daha bir kaç hafta öncesine kadar mide bulantısı için hap kullanıyordum. Bulantılarım yeni kesildi. Benimde vücudum kilo almaya müsait, hatta kan ilacı kullandığımda direk kilo alıyorum. Şuan doktorum kan hapı verdi mecburen kullanıyorum tabi bazı günler almadığım oluyor ama o da kabızlık yaptığı için.
Ben doktor tavsiyesi ile vinalac kullandım içinde vitamin vs de bulunuyorHangi folikasit i kullandınız iyi olanı varmi hepsi aynı mi acaba bnde su an yeni hamile olduğumu öğrendim önereceğiniz var mi
Balık, ceviz alternatif besinler bunlardan bol bol tüket eğer kiloyu bu kadar önemsiyorsan.Arkadaşlar iki gün önce adet günümdü test yaptım pozitif. Bir kaç kez denedim yine pozitif. Zaten kendim değişiklikler hissetmiştim. Sorunum su ki ben de inanilmaz derecede kilo takintisi var suan folik asit kullanmam gerektigini ogrendim ve takintim yuzunden icmek istemiyorum daha hamileligin basinda kilo alirsam daha fazla takacagim. Bugune kadar hic bir hastaligim olmadi kan degerlerim vitaminlerim enzimlerim icin hep doktorlar cok iyi dedi sizce ne yapmaliyim? Icmesem olur mu?
İnofolik kullandım ben. Bende kilo almadım. Doğum öncesi de kullandım. Mavi kutu olanını.Ben doktor tavsiyesi ile vinalac kullandım içinde vitamin vs de bulunuyor
Tmm çok teşekkür ederim saolunBen doktor tavsiyesi ile vinalac kullandım içinde vitamin vs de bulunuyor
Doktorunuz hangisini uygun görüyorsa onu kullanın. Ben Ocean Folik Asit kullandım hamileliğimin ilk aylarında, hamilelik öncesinde folbiol ve bemiks kullanmıştım. Doktor mutlaka verir. Şuanda Decavit multivitamin kullanıyorum birde Gyno Ferol diye demir ilacı.Hangi folikasit i kullandınız iyi olanı varmi hepsi aynı mi acaba bnde su an yeni hamile olduğumu öğrendim önereceğiniz var mi
Folik asit kilo aldırmıyor başka bisey kilo aldırıyordur size hamileyseniz 3 ay kullanın bebeğinizin gelişimi icin kilo takıntısı yapmayın bebeginiz sağlıklı olsun bu en büyük mutluluk olur kilo verilir nasılsa.Arkadaşlar iki gün önce adet günümdü test yaptım pozitif. Bir kaç kez denedim yine pozitif. Zaten kendim değişiklikler hissetmiştim. Sorunum su ki ben de inanilmaz derecede kilo takintisi var suan folik asit kullanmam gerektigini ogrendim ve takintim yuzunden icmek istemiyorum daha hamileligin basinda kilo alirsam daha fazla takacagim. Bugune kadar hic bir hastaligim olmadi kan degerlerim vitaminlerim enzimlerim icin hep doktorlar cok iyi dedi sizce ne yapmaliyim? Icmesem olur mu?
Hangi folikasit i kullandınız iyi olanı varmi hepsi aynı mi acaba bnde su an yeni hamile olduğumu öğrendim önereceğiniz var
Sentetik folik asitin zararlarına bir bakın derim. Fazlalığı bebekte otizme neden oluyor.Hangi folikasit i kullandınız iyi olanı varmi hepsi aynı mi acaba bnde su an yeni hamile olduğumu öğrendim önereceğiniz var mi
Mesajini gorunce aklima sey geldi..gebelikten once diyet yaparken zayıflamaya çalışırken folik asit içiyordum. Zayıflamaya yardımcı diye .Arkadaşlar iki gün önce adet günümdü test yaptım pozitif. Bir kaç kez denedim yine pozitif. Zaten kendim değişiklikler hissetmiştim. Sorunum su ki ben de inanilmaz derecede kilo takintisi var suan folik asit kullanmam gerektigini ogrendim ve takintim yuzunden icmek istemiyorum daha hamileligin basinda kilo alirsam daha fazla takacagim. Bugune kadar hic bir hastaligim olmadi kan degerlerim vitaminlerim enzimlerim icin hep doktorlar cok iyi dedi sizce ne yapmaliyim? Icmesem olur mu?